Зимни кънки

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 23 Окт 2008, 22:59

Зимен дворец на спорта
в сила от 15 септември 2008 г.

понеделник - петък:
18:30 - 20:00 ч.

събота и неделя:
17:00 - 18:30 ч.
19:00 - 20:30 ч.

вичка -сори бате! кънките са 6,5 или тва праи 40ти номер!!

т.е. продавам кънки граф 501!! на три сезона са -запазени са!!номре 40-41. кънките са швейцарски ! оферти -на ЛС...
снимчици:
Изображение
Изображение
Последна промяна SKISA на 24 Окт 2008, 8:39, променена общо 3 пъти

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 24 Окт 2008, 0:18

Аре играчи, имам чисто нови бауери, 45-46 номер, карани 30 минути на ариана, 180лш, кой иска да ги отнася, аз мерак да карам вече нямам

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 24 Окт 2008, 0:28

и аз преди ходех да карам но напоследък(откакто почнах да работя) не съм така,че и мен ме броите. Незнам са как е ама на свободната на славия като ходех преди години беше мазало. Разни там карачи хокеистчета се праеха на мъже и пречеха на другите да карат за да впечатляват мадамите. Така,че ако се саберем достатъчно да си наемем пързалката ще можем да покараме на спокоиствие :) Не ме бива много да карам но поне ще мога да си потренирам паданията :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 24 Окт 2008, 0:36

Ивчо, как ме е яд за твойте кънки! :confused:
Благодарим за таймтейбъла на Зимния. Надявам се, че на повечето ще им е удобно.

Оферта - купувам кънки 42/3 номер до 200лв. хокейни, по възможност фешън! :mhihi:

От моя страна гарантирани 3-ма човека, така че хич няма да се очудя да наемем пистата само за нас си, ще бъде веселба, но като за начало да мислим нещо заедно с децата. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Какво ще кажете за тази Неделя? Моля, които са сигурни или почти сигурни да оставят телефони за връзка, ще се наема да организирам "пързалката". ;)

Още повече ми се доходи. :twisted:

п.с.
sonny написа:Аре играчи, имам чисто нови бауери, 45-46 номер, карани 30 минути на ариана, 180лш, кой иска да ги отнася, аз мерак да карам вече нямам

Ае по-скоро имаш мерак, ама пак искаш да изкараш некой лев на старо :mhihi: :mhihi: :mhihi: (ша ма прощаваш, да не се убидиш, ама съм пил много не-фанти)

п.п.с.
компетентните моля да се изкажат, има ли смисъл да се изхвърлям с цък

или и това ще свърши работа цък
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 24 Окт 2008, 4:14

Предлагам Тъикато съм запален и по зимните спортове предлага една среща на карачите в неделя " 02,Ноември за да имам време да си оправя кънките " на паркинга на Славия ?! одзиви ?
///M
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 24 Окт 2008, 7:10

аз съм играл доста години хокей.

кънките (хокейните) са три марки - bauer, ccm, easton. търси си от тях ако искаш смислени кънки.

и още нещо- наточи ги добре и никога не ходи по цимента със кънките..

успех ;)
алекс
трабант 601с
разни други возила

Аватар

Мнение от SKISA » 24 Окт 2008, 7:54

sonny написа:Аре играчи, имам чисто нови бауери, 45-46 номер, карани 30 минути на ариана, 180лш, кой иска да ги отнася, аз мерак да карам вече нямам

сони дай некъв модел да видя кви са и ги отнасам.
или снимчица ако имаш...!!
вичка влезни тука и ше си намериш -аз снощи търсих ма нема моя номер или не ми харесват ! за до 120лв можеш да си намериш страшни кънки.
http://forums.kunki.org/viewforum.php?f ... c6888ad087
аз пак ви казвам -цената на билета е към 5лв май....!!
ако се събереме 20тина човека ше ни излезе същото да си платиме цялата пързалка и да си джиткаме сами. нема кво некви голфаджии да ни се моткат у бързите крака. ше вида да питам колко е точно цената на цела пързалка и ако сте навити да се метаме.....!!
едно време мноо карах ма имаше време и краци-са ходя заради сина ,ма колко да не се дам на некой младеж се ше закрепим.... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 24 Окт 2008, 10:59

аре са 4е затвараме парзалката каде 4е позираме :mhihi: :mhihi: аз карам с едни пластмасови и никак не са фешан пак толко сами удобни са мислим си ги боядишем златисти :mhihi: тва е якото може си сменям цветовете какс и изкам :mhihi:
ИзображениеИзображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318IA Cabrio

Мнение от paco_sf » 24 Окт 2008, 11:46

Аз карам само на Славия там съм си свикнал а и познавам бая хорица. Аре ако такова там да се сабереме ?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 24 Окт 2008, 16:27

alx написа:аз съм играл доста години хокей.

кънките (хокейните) са три марки - bauer, ccm, easton. търси си от тях ако искаш смислени кънки.

успех ;)

Благодаря за съвета. :yes:

Някой да знае, дали тези марки се продават в БГ и на каква цена или да поръчвам от Ибей? :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 24 Окт 2008, 16:31

вичо е са ше звънна на сестрата да я питам че тя е навътре с тия работи и след малко щи пиша в скайп направо ;)

Аватар

Мнение от SKISA » 24 Окт 2008, 17:10

vicho написа:
alx написа:аз съм играл доста години хокей.

успех ;)

Благодаря за съвета. :yes:

Някой да знае, дали тези марки се продават в БГ и на каква цена или да поръчвам от Ибей? :roll:

влез в сайта дето ти дадох бе баце! там има бол

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 24 Окт 2008, 19:43

Е за тия пари,ако няма кой да ги вземе...Това са кънки един път! ;)

vicho написа:Някой да знае, дали тези марки се продават в БГ и на каква цена или да поръчвам от Ибей? :roll:
Ако не те устройват тези на Сони,провери в магазина на Славия имат доста добри-0898788900! ;)
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

Аватар

Мнение от SKISA » 24 Окт 2008, 19:58

кънките на сони са запазени - не барайте!!! само ги мерим и ги отнасям!! никой да не бара......
вичка ,бате нови кънки ше се набуташ доста.виж в форума кънки -продава и си земи едни-явно не си карач ,па като станеш фен наистина и вече надобрееш ше си земеш и нови хубави и за здрави пари...!! са е безсмислено да се набуташ 250лв и после да се чудиш дали да ги караш и кога....!! земи нещо за 100тина лева и после изгъзарей

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 24 Окт 2008, 21:33

Тито, мерси за телефона. Ще им звъня до няколко дни. Тези на Сони са по-големи от моя крак с около 10см. :mhihi: :mhihi: :mhihi: , нося 41.5-42 :shock: Като женичка съм. :gay:

Ивчо, може и да те послушам, но това ще стане в случай, че не видя някакви кънки и да кажа "мой са" и после да питам за цената, както обикновенно се получава и после глад 1-2 седмици, защото всичко е профукано за Фешън шукарии от "първа необходимост" :mhihi: :mhihi: :mhihi: .

И така горе-долу, като разпитах и прочетох насам-натам се насочих, към Бауер, а и по принцип харесвам Найк, така, че това ще е. :twisted: :twisted: :twisted:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата