твърд маркуч
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
твърд маркуч
бах мамаму и кофтор,откак смених антифриза само ходене по мъките ,работи кофти,дуе маркучите и туко протече некой.Големе греда
И термостата смених,всичко беше обезвъздушено.
Говорете

И термостата смених,всичко беше обезвъздушено.
Говорете

811 думи!!!!! убеден съм ,че не знам толкова думи
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
маркучите ще ги дуе ако не се лъжа докато не изхвърли излишния антифриз, най вероятно си сипал повечко антифриз но споко ще си го изхвърли.

- pandev22
- младши ентусиаст
-
Не ти е била обезвъздушена предполагам. Газовете се разширяват много при температурни амплитуди, за разлика от антифриза (който кипи на по-висока температура). Това е причината да са много твърди маркучите, в сравнение с просто по-плътни, когато не е обезвъздушена. Най-вероятно имаш бая голям въздушен джоб, за да се случи това. Пиша ти го от опит, че имах/имам малко такива забавления последната седмица.
Аз също всяка сутрин отварям тапата на преливника, макар че се предполага, че няма излишно налагяне...
Сега парното нормално ли ти е? Гадни моменти са по охладителната система, но какво да се прави... стари бангии
Какво означава мотора работи кофти?
Аз също всяка сутрин отварям тапата на преливника, макар че се предполага, че няма излишно налагяне...
Сега парното нормално ли ти е? Гадни моменти са по охладителната система, но какво да се прави... стари бангии

Какво означава мотора работи кофти?
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Аиде стига със сто процентовите разбирачи.Има вероятност и капачката да не работи както трябва,и ако е сипал и повечко натифриз от къде да го изхвърли.Ако е мн претеснително на маистор дето си разбира от работата.Тук всички гадаем,та можеш да получиш отговори от малко охладителна течност,до издухана гарнитура или спукана глава.Няма ясновидци във форума.Успех.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
б
pistata9889 написа:Аиде стига със сто процентовите разбирачи.Има вероятност и капачката да не работи както трябва,и ако е сипал и повечко натифриз от къде да го изхвърли.Ако е мн претеснително на маистор дето си разбира от работата.Тук всички гадаем,та можеш да получиш отговори от малко охладителна течност,до издухана гарнитура или спукана глава.Няма ясновидци във форума.Успех.
братле мерси за съвета сега карам с капачка от 325тд и за сега не ги дуе толкова много,сабалем проверявам как е нивото на антифриза и ако си прав пиеш бира

Само дано няма значение капачка от дизел или от бензин

811 думи!!!!! убеден съм ,че не знам толкова думи
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
купи си нова за 25 кинта и си готов
като я раздрусаш трябва клапана да дрънка все едно че е счупен,ако недрънка твоита зна4и е свършил клапана и оттам ти надува

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: б
венугата написа:pistata9889 написа:Аиде стига със сто процентовите разбирачи.Има вероятност и капачката да не работи както трябва,и ако е сипал и повечко натифриз от къде да го изхвърли.Ако е мн претеснително на маистор дето си разбира от работата.Тук всички гадаем,та можеш да получиш отговори от малко охладителна течност,до издухана гарнитура или спукана глава.Няма ясновидци във форума.Успех.
братле мерси за съвета сега карам с капачка от 325тд и за сега не ги дуе толкова много,сабалем проверявам как е нивото на антифриза и ако си прав пиеш бира![]()
Само дано няма значение капачка от дизел или от бензин
Има има ,янкои са 1.4бара .други са 1.7

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Колега чакаме отговор какво стана след смяната.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
13 мнения
• Страница 1 от 1