Влизане с взлом...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 21 Окт 2008, 21:51

Хора единственото което си залужава да правите по дома си е застраховка имущество. Със семейството мислихме мислихме, нови сме в селото, ремонт на къщата, нова техника хубави коли.. няма как да не ни ударят ако решат. Камери + СОТ, ОК само че едното го изключват а за другото има маски. Застраховката е май около 150лв покрива щети до 15 000лв май.
До колегата:
Ще трябва да те разочаровам, мога да пробвам да говоря с полицай от 7мо. Да му платиш за да проверят отпечатъците. Просто човека не е живял никога за "приятелските услуги". Но няма гаранция никаква. Драсни едно ЛС.
Живо и Здраво да ти е кучето! Голяма радост са!
А тия гадова са те следяли. Няма как! Замисли се за съмнителни работи и хора около теб. Ако ги намериш, направо на Витоша! Триона е от мен! И обещавам че няма да режем дървета!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 21 Окт 2008, 21:52

///MapTo написа:Ще го бъде...събуди се преди малко :D :D :D :D
Лекарите казаха,че освен боя е бил тровен с нещо,но ще се оправи..следващите 48часа ще остане под наблюдение... :lol:

Бравооо. :bowdown: :bchug: :angel:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 21 Окт 2008, 21:57

Ужасно е, той има кой да ги накаже отгоре... не е необходимо да правиш каквото и да е, а и трябва да имаш хора близки до тях за да разбереш кои са...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 21 Окт 2008, 22:09

деба и боклуците им.... каква порода е кучето колега, аз обожавам животните...
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 21 Окт 2008, 22:13

Kambe написа:деба и боклуците им.... каква порода е кучето колега, аз обожавам животните...

Хъски е, красавец, много интелигентно животно.....
Ей, да ги намерите, че....гледай само Раян, грижи се за него, тия боклуци ще бъдат наказани.... :twisted:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 21 Окт 2008, 22:18

sk. написа:Хора единственото което си залужава да правите по дома си е застраховка имущество. Със семейството мислихме мислихме, нови сме в селото, ремонт на къщата, нова техника хубави коли.. няма как да не ни ударят ако решат. Камери + СОТ, ОК само че едното го изключват а за другото има маски. Застраховката е май около 150лв покрива щети до 15 000лв май.
До колегата:
Ще трябва да те разочаровам, мога да пробвам да говоря с полицай от 7мо. Да му платиш за да проверят отпечатъците. Просто човека не е живял никога за "приятелските услуги". Но няма гаранция никаква. Драсни едно ЛС.
Живо и Здраво да ти е кучето! Голяма радост са!
А тия гадова са те следяли. Няма как! Замисли се за съмнителни работи и хора около теб. Ако ги намериш, направо на Витоша! Триона е от мен! И обещавам че няма да режем дървета!
:yes:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Gosho.p » 21 Окт 2008, 22:34

Радвай се за кучето колега и гледай да фанеш копелетата и шибни по една бухалка на всяко копеле по врата от нас :mhihi: :mhihi:
България е една от малкото страни в света ,в която докато караш в насрешното движение може някой да те шибне отзад!

Потребител
Аватар

Мнение от ivanov3333 » 21 Окт 2008, 22:45

преди години като ми тарашиха апартамента и извиках полиция ми свиха часовника полицаите. нищо не можеш да направиш, примиряваш се, СОД хубави ключалки и твоа е. тая снимка с отпечатака го прати на фбр- те може да ти помогнат хаха

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 21 Окт 2008, 23:06

+1 за СОТ, а застраховка не прeчи. Само че домашно животно и СОТ малко трудно се съвместяват.
И аз по трудния начин стигнах до решението със СОТ-а, като ме обраха преди няколко години. Върнаха ме доста назад с парите, но това беше дреболия. Не можех да се побера в кожата си от яд, че някакъв боклук ми е тършувал из апартамента и аз абсолютно нищо не мога да направя. Полицаите не успяха да намерят нито един читав отпечатък (включително мой) и няколко месеца по-късно получих писмо, че се прекратява разследването.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 21 Окт 2008, 23:12

СОТ и домашно животно са напълно съвместими неща..така или иначе моя шаро си стой само в коридора кухнята и килера(другите стаи ги заключваме по обясними причини :lol: ) Слагат се обемни датчици във всяка стая и на всеки прозорец и датчик на вратата...
Както и да е,апартамента беше застрахован,това ще го мисля по-натам...други грижи имам в момента,но важното е че най-страшното мина :lol:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Аватар
Кара: Е 39 520I 1998г.

Мнение от nikol78 » 21 Окт 2008, 23:29

поне една голяма мъка ти се е разминала колега кучето ти се е оправило доколкото разбрах па за тия идиоти крадливи по хубаво да не ги разбираш кои са че ще се вкараш в бела не вярвам да им простиш аиде успех пари се правят живи и здрави да сме ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 21 Окт 2008, 23:55

Колега дано да ти се оправи кученцето бързо...горкото :confused:
а тез свине които са го удряли :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: бавно и мъчително да се гърчат ...пръсчте по пръстче да им се чупи от ръце и крака!!! да се научат ******* :evil: :evil: :evil:

П.П. по принцип не жалая на никого лошото ...но какъв човек трябва да си да направиш това нещо на едно такова куче :roll: ..просто това не са били хора
Изображение
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae

Бобо Дебелия
Аватар
Кара: E30/E36/E34

Мнение от methanol » 22 Окт 2008, 0:06

Totogada написа: бавно и мъчително да се гърчат ...пръсчте по пръстче да им се чупи от ръце и крака!!! да се научат ******* :evil: :evil: :evil:

П.П. по принцип не жалая на никого лошото ...но какъв човек трябва да си да направиш това нещо на едно такова куче :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 22 Окт 2008, 0:36

Кофти история пич :confused: .Радвам се ,че кутрето се възстановява вече,дано да е бързо.А какво да им причиниш на тия незнам.....ти си знаеш най-добре :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 22 Окт 2008, 0:37

Кръв трябва да се лее тука мама им крадлива. Цялата държава е такава. Да сте чули един на Драгалевци ограбен да има? Човек колкото по-честно живее, толкова по-скъпо си плаща за това. Думи нямам... Добре поне, че животинката ще се оправи, с парите деца да погребват копелетата!
---

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата