Влизане с взлом...
Модератор: Общи модератори
64 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Хора единственото което си залужава да правите по дома си е застраховка имущество. Със семейството мислихме мислихме, нови сме в селото, ремонт на къщата, нова техника хубави коли.. няма как да не ни ударят ако решат. Камери + СОТ, ОК само че едното го изключват а за другото има маски. Застраховката е май около 150лв покрива щети до 15 000лв май.
До колегата:
Ще трябва да те разочаровам, мога да пробвам да говоря с полицай от 7мо. Да му платиш за да проверят отпечатъците. Просто човека не е живял никога за "приятелските услуги". Но няма гаранция никаква. Драсни едно ЛС.
Живо и Здраво да ти е кучето! Голяма радост са!
А тия гадова са те следяли. Няма как! Замисли се за съмнителни работи и хора около теб. Ако ги намериш, направо на Витоша! Триона е от мен! И обещавам че няма да режем дървета!
До колегата:
Ще трябва да те разочаровам, мога да пробвам да говоря с полицай от 7мо. Да му платиш за да проверят отпечатъците. Просто човека не е живял никога за "приятелските услуги". Но няма гаранция никаква. Драсни едно ЛС.
А тия гадова са те следяли. Няма как! Замисли се за съмнителни работи и хора около теб. Ако ги намериш, направо на Витоша! Триона е от мен! И обещавам че няма да режем дървета!
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
///MapTo написа:Ще го бъде...събуди се преди малко![]()
![]()
![]()
![]()
Лекарите казаха,че освен боя е бил тровен с нещо,но ще се оправи..следващите 48часа ще остане под наблюдение...
Бравооо.

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Ужасно е, той има кой да ги накаже отгоре... не е необходимо да правиш каквото и да е, а и трябва да имаш хора близки до тях за да разбереш кои са...
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
sk. написа:Хора единственото което си залужава да правите по дома си е застраховка имущество. Със семейството мислихме мислихме, нови сме в селото, ремонт на къщата, нова техника хубави коли.. няма как да не ни ударят ако решат. Камери + СОТ, ОК само че едното го изключват а за другото има маски. Застраховката е май около 150лв покрива щети до 15 000лв май.
До колегата:

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ivanov3333
- Потребител
-
преди години като ми тарашиха апартамента и извиках полиция ми свиха часовника полицаите. нищо не можеш да направиш, примиряваш се, СОД хубави ключалки и твоа е. тая снимка с отпечатака го прати на фбр- те може да ти помогнат хаха
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
+1 за СОТ, а застраховка не прeчи. Само че домашно животно и СОТ малко трудно се съвместяват.
И аз по трудния начин стигнах до решението със СОТ-а, като ме обраха преди няколко години. Върнаха ме доста назад с парите, но това беше дреболия. Не можех да се побера в кожата си от яд, че някакъв боклук ми е тършувал из апартамента и аз абсолютно нищо не мога да направя. Полицаите не успяха да намерят нито един читав отпечатък (включително мой) и няколко месеца по-късно получих писмо, че се прекратява разследването.
И аз по трудния начин стигнах до решението със СОТ-а, като ме обраха преди няколко години. Върнаха ме доста назад с парите, но това беше дреболия. Не можех да се побера в кожата си от яд, че някакъв боклук ми е тършувал из апартамента и аз абсолютно нищо не мога да направя. Полицаите не успяха да намерят нито един читав отпечатък (включително мой) и няколко месеца по-късно получих писмо, че се прекратява разследването.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
СОТ и домашно животно са напълно съвместими неща..така или иначе моя шаро си стой само в коридора кухнята и килера(другите стаи ги заключваме по обясними причини
) Слагат се обемни датчици във всяка стая и на всеки прозорец и датчик на вратата...
Както и да е,апартамента беше застрахован,това ще го мисля по-натам...други грижи имам в момента,но важното е че най-страшното мина

Както и да е,апартамента беше застрахован,това ще го мисля по-натам...други грижи имам в момента,но важното е че най-страшното мина

- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
поне една голяма мъка ти се е разминала колега кучето ти се е оправило доколкото разбрах па за тия идиоти крадливи по хубаво да не ги разбираш кои са че ще се вкараш в бела не вярвам да им простиш аиде успех пари се правят живи и здрави да сме 

- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Колега дано да ти се оправи кученцето бързо...горкото
а тез свине които са го удряли
бавно и мъчително да се гърчат ...пръсчте по пръстче да им се чупи от ръце и крака!!! да се научат *******
П.П. по принцип не жалая на никого лошото ...но какъв човек трябва да си да направиш това нещо на едно такова куче
..просто това не са били хора

а тез свине които са го удряли

П.П. по принцип не жалая на никого лошото ...но какъв човек трябва да си да направиш това нещо на едно такова куче

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- methanol
- Бобо Дебелия
-
- Кара: E30/E36/E34
Totogada написа: бавно и мъчително да се гърчат ...пръсчте по пръстче да им се чупи от ръце и крака!!! да се научат *******![]()
![]()
![]()
П.П. по принцип не жалая на никого лошото ...но какъв човек трябва да си да направиш това нещо на едно такова куче![]()
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Кофти история пич
.Радвам се ,че кутрето се възстановява вече,дано да е бързо.А какво да им причиниш на тия незнам.....ти си знаеш най-добре 

- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
Кръв трябва да се лее тука мама им крадлива. Цялата държава е такава. Да сте чули един на Драгалевци ограбен да има? Човек колкото по-честно живее, толкова по-скъпо си плаща за това. Думи нямам... Добре поне, че животинката ще се оправи, с парите деца да погребват копелетата!
---
64 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5