Физическо насилие в училище.Брутално!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 20 Окт 2008, 12:29

///peter написа:Вие се биете с някакви абсолютно непознати на улицата, "дръзнали" да ви "предизвикат" веднъж и то не толкова силно, а я си представете такива нагли кретенчета да ти лазят по нервите с месеци.......

Понеже не се познаваме съм длъжен да ти кажа, че през живота си не съм се бил с никого .. не съм посягал на други хора, защото съм на принципна недей да правиш на другия това, което не искаш да ти направят на теб!
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 20 Окт 2008, 13:29

Както във всички теми и тук заобикалките започнаха.....
Колега по-горе пусна клипчета с репортера учител..... е извинявам се, но които и да е само за месец ще стигне до тук.
Ти си на 40+ години, някакви кретенчета, от мързел даже не са се научили как е "ти" на английски.
Тук където и да се прояви строгост всеки писва... я отиди някъде в реномирано училище на запад да говориш така... ще отидеш ама друг път...
Те щото учителите са много "смотани", но до скоро беше публична тайна, че България, въпреки всичко имаше много добра образователна система...
А сега? Учителите са същите... на какво се дължи?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от feeling » 20 Окт 2008, 15:50

Положението с образованието е трагично. Вината не може да се понесе изцяло от учителите. Поведението на учениците е под всякаква критика. Родителите обръщат твърде малко внимание на децата си и то особено в периода, в който трябва да се изградят като личност. Следователно изграждането става на улицата и.. простотията е на лице.
Все пак учителите не са звероукротители..Не знам какви мерки трябва да въведят, за да могат да се справят те адекватно.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от to6i_Racing » 20 Окт 2008, 18:36

способни на всичко :idea:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kando » 20 Окт 2008, 19:53

eгати това го дават във момента и по новините

п.п.какъв е извода - със БМВ си винаги преди другите хахаххахаах

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci

Мнение от -Maxxx- » 20 Окт 2008, 21:04

Аз ако съм родител на това момче.. специално от вторият клип.. ще забравя че жена не се удря и ще си глътне ченето тая бабичка.. ако ще и с корега да го е лепила.. а сега след като гледах клипа както ми е никаква пак бих я ударил... А относно самозащитата.. личи си че са доста изплашени и респектирани децата от нея.. но когато аз бях 4-5-ти клас при такава ситуация 100% бяхме целият клас на мечка на тая мърша дето мирише на пръст... после идва въпроса тези деца като са казали на родителите си че ги бият те не са ли приели мерки, да вземат да я набият нея :mhihi: ...

И на последно място но 1-во по важност... ХОРА! възпитавайте децата си... това нямаше да се случва ако бяхте ги възпитали.. не говоря за това че са я напсували, тя си го е заслужила.. учете ги че най-лошото е да си "Порта", портаджиите никой не ги обича, а аз ако съм на момчето от 2-рия клип, първо ще започна с портаджията и след часовете даскалката с 1 метален прът...

Мисля че си пролича колко съм афектиран... :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 20 Окт 2008, 21:32

kando написа:eгати това го дават във момента и по новините

п.п.какъв е извода - със БМВ си винаги преди другите хахаххахаах

Те новинарите четът форума ве :)

По темата:
Един месец и оставал до пенсия и нямало да я наказват :) До сега не и се било случвало да удря ученик :) Що ли не ми се верва това... с тия отработени шамари...

И друго ми направи впечатление. Родителите отишли да подпишат декларация, че нямат претенции към учителката. Ние какво се възмущаваме, ами то родителите не ги бърка. Прост народ ееейй... Е на това ни научи комунизма да си мълчиме като мишки деа.

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 20 Окт 2008, 22:12

Не Прочетох цялата тема но искам да ви кажа, че виновни са не децата и не учителите а РОДИТЕЛИТЕ !!!

Затова ви казвам, че аз ако съм учител и вашето дете се държи така и то ще яде бои и вие като доидете да се оплаквате!

Казвам го и от личен опит щото и в арест съм лежал като ученик заради такива деца и родителите им връзкарчета !!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kando » 20 Окт 2008, 22:43

ja написа:[И друго ми направи впечатление. Родителите отишли да подпишат декларация, че нямат претенции към учителката. Ние какво се възмущаваме, ами то родителите не ги бърка. Прост народ ееейй... Е на това ни научи комунизма да си мълчиме като мишки деа.

ами за това говорех в крайна сметка,че родителите не ги бърка,учителите не ги бърка,обществото не го бърка,и новинарите не ги бърка а просто си запълват медийното пространство ..... е сори ама децата за да ги бърка,треба да са родени гений ...... като кандо хахахах защото мене всичко ме бъркаше и заради това се научих да си отстоявам своето,което включваше тогава да не допускам един слабохарактерен учител да си позволява избиване на комплексите в/у мен и сега включва това че никой,ама абсолютно никой не може да си налага в/у моето дете снобарското мислене и селското държане включващо още повече бой без МОЕ позволение ......... а ако някой учител не вярва нека пробва,ама не му го препоръчвам .... никак даже

ентусиаст
Аватар

Мнение от lubeto » 20 Окт 2008, 22:45

после защо се бият по между си :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 21 Окт 2008, 0:43

Ако това се случи на мойто дете, тази ще се прости с диплома, работа, пари, имоти, бъдеще, умение да общува. Ще е госпожа Х за обществото.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 21 Окт 2008, 1:37

Pin2 написа:Ако това се случи на мойто дете, тази ще се прости с диплома, работа, пари, имоти, бъдеще, умение да общува. Ще е госпожа Х за обществото.

Ти не си ли ученик още?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 21 Окт 2008, 21:16

ja написа:
Pin2 написа:Ако това се случи на мойто дете, тази ще се прости с диплома, работа, пари, имоти, бъдеще, умение да общува. Ще е госпожа Х за обществото.

Ти не си ли ученик още?

хахаххаха :mhihi:

пак ще повторя: Браво на учителката :!: ;)
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 21 Окт 2008, 22:06

X-citer написа:Айде прегледайте това, който не го е гледал и после пак укорявайте учителите, че изперкват

http://vbox7.com/play:bcadab5c
http://vbox7.com/play:c0ad898d

Тия олигофрени според вас не заслужават ли бой?
Не се притеснявай,тях живота така ще ги удари.Кажи ми само тая където не можа две елементарни думи да напише на английски,какво бъдеще има, бати тъпото момиче.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 21 Окт 2008, 22:10

Оп, оп, оп.....леко!!! :ahah: Леко, че се напрегна много....няма да те питам как точно си мислиш, че ти точно можеш да я лишиш от каквото и да било, щото виждам че си голЕм!!! :ahah:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата