Физическо насилие в училище.Брутално!!
Модератор: Общи модератори
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
///peter написа:Вие се биете с някакви абсолютно непознати на улицата, "дръзнали" да ви "предизвикат" веднъж и то не толкова силно, а я си представете такива нагли кретенчета да ти лазят по нервите с месеци.......
Понеже не се познаваме съм длъжен да ти кажа, че през живота си не съм се бил с никого .. не съм посягал на други хора, защото съм на принципна недей да правиш на другия това, което не искаш да ти направят на теб!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Както във всички теми и тук заобикалките започнаха.....
Колега по-горе пусна клипчета с репортера учител..... е извинявам се, но които и да е само за месец ще стигне до тук.
Ти си на 40+ години, някакви кретенчета, от мързел даже не са се научили как е "ти" на английски.
Тук където и да се прояви строгост всеки писва... я отиди някъде в реномирано училище на запад да говориш така... ще отидеш ама друг път...
Те щото учителите са много "смотани", но до скоро беше публична тайна, че България, въпреки всичко имаше много добра образователна система...
А сега? Учителите са същите... на какво се дължи?
Колега по-горе пусна клипчета с репортера учител..... е извинявам се, но които и да е само за месец ще стигне до тук.
Ти си на 40+ години, някакви кретенчета, от мързел даже не са се научили как е "ти" на английски.
Тук където и да се прояви строгост всеки писва... я отиди някъде в реномирано училище на запад да говориш така... ще отидеш ама друг път...
Те щото учителите са много "смотани", но до скоро беше публична тайна, че България, въпреки всичко имаше много добра образователна система...
А сега? Учителите са същите... на какво се дължи?
Положението с образованието е трагично. Вината не може да се понесе изцяло от учителите. Поведението на учениците е под всякаква критика. Родителите обръщат твърде малко внимание на децата си и то особено в периода, в който трябва да се изградят като личност. Следователно изграждането става на улицата и.. простотията е на лице.
Все пак учителите не са звероукротители..Не знам какви мерки трябва да въведят, за да могат да се справят те адекватно.
Все пак учителите не са звероукротители..Не знам какви мерки трябва да въведят, за да могат да се справят те адекватно.
- to6i_Racing
- младши ентусиаст
-
- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
Аз ако съм родител на това момче.. специално от вторият клип.. ще забравя че жена не се удря и ще си глътне ченето тая бабичка.. ако ще и с корега да го е лепила.. а сега след като гледах клипа както ми е никаква пак бих я ударил... А относно самозащитата.. личи си че са доста изплашени и респектирани децата от нея.. но когато аз бях 4-5-ти клас при такава ситуация 100% бяхме целият клас на мечка на тая мърша дето мирише на пръст... после идва въпроса тези деца като са казали на родителите си че ги бият те не са ли приели мерки, да вземат да я набият нея
...
И на последно място но 1-во по важност... ХОРА! възпитавайте децата си... това нямаше да се случва ако бяхте ги възпитали.. не говоря за това че са я напсували, тя си го е заслужила.. учете ги че най-лошото е да си "Порта", портаджиите никой не ги обича, а аз ако съм на момчето от 2-рия клип, първо ще започна с портаджията и след часовете даскалката с 1 метален прът...
Мисля че си пролича колко съм афектиран...

И на последно място но 1-во по важност... ХОРА! възпитавайте децата си... това нямаше да се случва ако бяхте ги възпитали.. не говоря за това че са я напсували, тя си го е заслужила.. учете ги че най-лошото е да си "Порта", портаджиите никой не ги обича, а аз ако съм на момчето от 2-рия клип, първо ще започна с портаджията и след часовете даскалката с 1 метален прът...
Мисля че си пролича колко съм афектиран...

kando написа:eгати това го дават във момента и по новините
п.п.какъв е извода - със БМВ си винаги преди другите хахаххахаах
Те новинарите четът форума ве

По темата:
Един месец и оставал до пенсия и нямало да я наказват

И друго ми направи впечатление. Родителите отишли да подпишат декларация, че нямат претенции към учителката. Ние какво се възмущаваме, ами то родителите не ги бърка. Прост народ ееейй... Е на това ни научи комунизма да си мълчиме като мишки деа.
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Не Прочетох цялата тема но искам да ви кажа, че виновни са не децата и не учителите а РОДИТЕЛИТЕ !!!
Затова ви казвам, че аз ако съм учител и вашето дете се държи така и то ще яде бои и вие като доидете да се оплаквате!
Казвам го и от личен опит щото и в арест съм лежал като ученик заради такива деца и родителите им връзкарчета !!!
Затова ви казвам, че аз ако съм учител и вашето дете се държи така и то ще яде бои и вие като доидете да се оплаквате!
Казвам го и от личен опит щото и в арест съм лежал като ученик заради такива деца и родителите им връзкарчета !!!
ja написа:[И друго ми направи впечатление. Родителите отишли да подпишат декларация, че нямат претенции към учителката. Ние какво се възмущаваме, ами то родителите не ги бърка. Прост народ ееейй... Е на това ни научи комунизма да си мълчиме като мишки деа.
ами за това говорех в крайна сметка,че родителите не ги бърка,учителите не ги бърка,обществото не го бърка,и новинарите не ги бърка а просто си запълват медийното пространство ..... е сори ама децата за да ги бърка,треба да са родени гений ...... като кандо хахахах защото мене всичко ме бъркаше и заради това се научих да си отстоявам своето,което включваше тогава да не допускам един слабохарактерен учител да си позволява избиване на комплексите в/у мен и сега включва това че никой,ама абсолютно никой не може да си налага в/у моето дете снобарското мислене и селското държане включващо още повече бой без МОЕ позволение ......... а ако някой учител не вярва нека пробва,ама не му го препоръчвам .... никак даже
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
ja написа:Pin2 написа:Ако това се случи на мойто дете, тази ще се прости с диплома, работа, пари, имоти, бъдеще, умение да общува. Ще е госпожа Х за обществото.
Ти не си ли ученик още?
хахаххаха

пак ще повторя: Браво на учителката

Не се притеснявай,тях живота така ще ги удари.Кажи ми само тая където не можа две елементарни думи да напише на английски,какво бъдеще има, бати тъпото момиче.X-citer написа:Айде прегледайте това, който не го е гледал и после пак укорявайте учителите, че изперкват
http://vbox7.com/play:bcadab5c
http://vbox7.com/play:c0ad898d
Тия олигофрени според вас не заслужават ли бой?
Pin2 написа:Ако това се случи на мойто дете, тази ще се прости с диплома, работа, пари, имоти, бъдеще, умение да общува. Ще е госпожа Х за обществото.
Оп, оп, оп.....леко!!!