Само в България

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Е46 M47N20

Само в България

Мнение от Ludmil » 20 Окт 2008, 15:52

Днес ме глобиха за неправилно паркиране и за малко да ми вдигнат колата с паяка. Бяк спрял за около 5 мин. пред офиса на М-тел на бул. 6-ти Септември в гр. Пловдив след знак "паркинг". Веднага пристигнаха от общината момчетата с паяка и след като не ми вдигнаха колата трябваше да си платя глобата.
Колите спрели на тротоара не не могат да бъдат достигнати от паяка и са необезпокоявани, а пешеходците /човека с червената фанела/ трябва да се движи из тревните площи.

Изображение

Какво да правя?
Явно следващия път за да спра и да не бъда вдигнат или глобен трябва и аз да спирам из тревни площи......

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 20 Окт 2008, 16:41

Че точно там си има специално обозначен ред за паркирарне...
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 20 Окт 2008, 20:18

"само във българия"... всъщност това може би е една от малкото ситуации която би се случила и във някоя "цивилизована" държава...

спрял си неправилно- дошли са да те вдигат... на кое точно се възмущаваш? това че другите не ги пипат? тебе са те хванали- ще си носиш последствията...
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 21 Окт 2008, 0:22

Ела да паркираш така в Лондон...... никой няма да те дигне директно черния негър негърски цигански ти лепи глобата от поне 80 паунда :evil: Ама те и затова хората си имат закони и си ги спазват не е АНАРХИЯ като в БГ всеки да си прави каквото си иска ;)
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 21 Окт 2008, 0:39

alx написа:спрял си неправилно- дошли са да те вдигат... на кое точно се възмущаваш? това че другите не ги пипат? тебе са те хванали- ще си носиш последствията...

На това се възмущава че в цивилизованите държави никъде не ти вдигат колата като КРАДЦИ (мишки!) освен ако не пречиш на движението :!: На това че после освен че изживяваш неприятното чувство тип 'къде ми е колата :shock: ' трябва да се разкарваш на майната си :!: :!: в повечето случаи дори НЕ ЗНАЕШ КЪДЕ,като даваш пари за телефони (за да питаш) градски транспорт или такси....при все това че може би БЪРЗАШ за нещо важно :!:

И както всички знаем фирмите за този законен рекет са частни и е направено така че някой да обира жълтите стотинки НА НАРОДА :!:

Нещо възмутително ли има и в тази ****** ситуация!? Не разбира се...

Напоследък все повече и повече започва да ме дразни пропадналата дуп...ъъъъ милата ни рОдина :evil: И все ме питат-няма ли да си купиш винетка ? До кога ще си караш с тази?
Еми няма да си купя-никога след като трескам нон стоп в кратери и НЕ ЗНАМ на кой идиот все още не му е ясно че това е поредната схема да ти измъкнат още повече пари от иначе 'несметното' ти богатство :!:

НИКОГА НЯМА да си купя винетка,нито да платя каквото и да било от този сорт,то няма свършване...даже мисля и измислените актове да не си плащам и без това на всеки ъгъл ти се заяждат за други,защото искат пари,пропаднала работа!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 21 Окт 2008, 0:58

коли вдигат за щяло и нещяло по света. не си първия няма да си последния.

а за неплащането- мисля че е порочен кръг.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 21 Окт 2008, 2:07

alx написа:а за неплащането- мисля че е порочен кръг.

Ще кажеш-като не си плащаш данъците-как да оправят дупките-да!
Но като си плащаш-пак не ги оправят...и на човек му омръзва!

Има и отговор в) от бюджетния излишък :!: който бил не знам си колко милиона/милиарда еди какво си и вместо да се промени живота на хората към по-добро,не говоря да им се дават лично пари (по-добре да се вложат в нещо което ще намали данъците за пример) то какво става-***!
Пазим си го за догодина! И за на Пешо новото ламбо..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Xi
Мечтае да кара: 760

Мнение от Christoff » 21 Окт 2008, 8:42

Там не е ли идеята да се паркира пряко на тротоара, където направиха уширение. Само теб са чакали според мен, мен са ми слагали фиш пред ВКЪЩИ. Отделно, че там в и коло капана е ад и без ремонта! Всичко там стана един голям паркинг.
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi

Назад към Извън Темата