Само в България
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Ludmil
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е46 M47N20
Само в България
Днес ме глобиха за неправилно паркиране и за малко да ми вдигнат колата с паяка. Бяк спрял за около 5 мин. пред офиса на М-тел на бул. 6-ти Септември в гр. Пловдив след знак "паркинг". Веднага пристигнаха от общината момчетата с паяка и след като не ми вдигнаха колата трябваше да си платя глобата.
Колите спрели на тротоара не не могат да бъдат достигнати от паяка и са необезпокоявани, а пешеходците /човека с червената фанела/ трябва да се движи из тревните площи.
Какво да правя?
Явно следващия път за да спра и да не бъда вдигнат или глобен трябва и аз да спирам из тревни площи......
Колите спрели на тротоара не не могат да бъдат достигнати от паяка и са необезпокоявани, а пешеходците /човека с червената фанела/ трябва да се движи из тревните площи.

Какво да правя?
Явно следващия път за да спра и да не бъда вдигнат или глобен трябва и аз да спирам из тревни площи......
"само във българия"... всъщност това може би е една от малкото ситуации която би се случила и във някоя "цивилизована" държава...
спрял си неправилно- дошли са да те вдигат... на кое точно се възмущаваш? това че другите не ги пипат? тебе са те хванали- ще си носиш последствията...
спрял си неправилно- дошли са да те вдигат... на кое точно се възмущаваш? това че другите не ги пипат? тебе са те хванали- ще си носиш последствията...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Ела да паркираш така в Лондон...... никой няма да те дигне директно черния негър негърски цигански ти лепи глобата от поне 80 паунда
Ама те и затова хората си имат закони и си ги спазват не е АНАРХИЯ като в БГ всеки да си прави каквото си иска 

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
alx написа:спрял си неправилно- дошли са да те вдигат... на кое точно се възмущаваш? това че другите не ги пипат? тебе са те хванали- ще си носиш последствията...
На това се възмущава че в цивилизованите държави никъде не ти вдигат колата като КРАДЦИ (мишки!) освен ако не пречиш на движението

И както всички знаем фирмите за този законен рекет са частни и е направено така че някой да обира жълтите стотинки НА НАРОДА

Нещо възмутително ли има и в тази ****** ситуация!? Не разбира се...
Напоследък все повече и повече започва да ме дразни пропадналата дуп...ъъъъ милата ни рОдина

Еми няма да си купя-никога след като трескам нон стоп в кратери и НЕ ЗНАМ на кой идиот все още не му е ясно че това е поредната схема да ти измъкнат още повече пари от иначе 'несметното' ти богатство

НИКОГА НЯМА да си купя винетка,нито да платя каквото и да било от този сорт,то няма свършване...даже мисля и измислените актове да не си плащам и без това на всеки ъгъл ти се заяждат за други,защото искат пари,пропаднала работа!
alx написа:а за неплащането- мисля че е порочен кръг.
Ще кажеш-като не си плащаш данъците-как да оправят дупките-да!
Но като си плащаш-пак не ги оправят...и на човек му омръзва!
Има и отговор в) от бюджетния излишък

Пазим си го за догодина! И за на Пешо новото ламбо..
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
Там не е ли идеята да се паркира пряко на тротоара, където направиха уширение. Само теб са чакали според мен, мен са ми слагали фиш пред ВКЪЩИ. Отделно, че там в и коло капана е ад и без ремонта! Всичко там стана един голям паркинг.
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
8 мнения
• Страница 1 от 1