Страхотна история или нашата полиция ...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 19 Окт 2008, 17:52

Аз бих ги попитал в коя точка на закона пише, че трябва да се носи и полицата, при положение че имам картонче и стикер на стъклото!
Мился, че се баламосват с хората така!
Нали, Vlados? :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 19 Окт 2008, 18:29

bobi_maxo написа:Аз бих ги попитал в коя точка на закона пише, че трябва да се носи и полицата, при положение че имам картонче и стикер на стъклото!

Пише на картончето, че то важи само с полицата ;)

Защо се правите на интересни всички с тези полици, толкова ли не можете да ги приберете в жапката, да не ги носите със себе си в портфейла.

Като са казали, че трябва да е с полицата, то е така и точка. Има къде, къде по-стойностни неща с които можете да се заяждате с полицайте, например за техни явни нарушения.

Гледат, като пребозали после. :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 19 Окт 2008, 18:48

vicho написа:
bobi_maxo написа:Аз бих ги попитал в коя точка на закона пише, че трябва да се носи и полицата, при положение че имам картонче и стикер на стъклото!

Пише на картончето, че то важи само с полицата ;)

Защо се правите на интересни всички с тези полици, толкова ли не можете да ги приберете в жапката, да не ги носите със себе си в портфейла.

Като са казали, че трябва да е с полицата, то е така и точка. Има къде, къде по-стойностни неща с които можете да се заяждате с полицайте, например за техни явни нарушения.

Гледат, като пребозали после. :mhihi:

Сега видях и аз какво пише на картончето.
Когато си правех гражданската, агента ми каза че може без полицата, само с картончето. Човек трябва да чете написаното с малки букви!
А, то в жапката само това липсва! :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 19 Окт 2008, 18:59

Аз съм много доволен спряха ни с королата на едно приятелче на цариградската караулка посока към София, а скороста беше около 170 в 14 следобяд :mhihi:
Хвърли се куката пред колата и спряхме някакси.. приближава се до стъклото и такъв "абе тука се кара със 60", а отговора от шофьорската седалка беше "леле съжалявам, но ми тече масло и бързам да се прибера да не стане фал" :mhihi:
Аз си седях в колата и тихо си се смеех докато разрешаваха проблема .. 6 месеца без книжка и 500 лв глоба с 20 лева се оправят :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 19 Окт 2008, 21:40

Еб@ти гЪзара :shock: 8)
Live it like you Love it

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 19 Окт 2008, 21:45

bakzo написа:Аз съм много доволен спряха ни с королата на едно приятелче на цариградската караулка посока към София, а скороста беше около 170 в 14 следобяд :mhihi:
Хвърли се куката пред колата и спряхме някакси.. приближава се до стъклото и такъв "абе тука се кара със 60", а отговора от шофьорската седалка беше "леле съжалявам, но ми тече масло и бързам да се прибера да не стане фал" :mhihi:
Аз си седях в колата и тихо си се смеех докато разрешаваха проблема .. 6 месеца без книжка и 500 лв глоба с 20 лева се оправят :mhihi:

Еби му майката! В ебати държавата живеем! Поне като знаете че там винаги има куки, що не намалявате ве!!

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 19 Окт 2008, 22:00

Дръжте си документите в жабките и нямате проблеми... Толко ли не го разбрахте..
Изображение
Изображение

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 19 Окт 2008, 22:14

Ама добре си ги наредил :D
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Съветски зърнокомбайн
Мечтае да кара: ///М3 E36
Детайли за колата: От уния с детските болести по разпределителния вал и повдигачите....

Мнение от BMWPetio » 19 Окт 2008, 22:17

Просто за това е намерил да се заяде.От март месец имам колата и до ся са ме спирали поне 200 пъти и винаги се заяждат ушатите.Но най-важното е че няма за какво да пишат и винаги остават разочаровани.Ако чакаха на мен да изкарат някой лев ще си умрат гладни.
Изображение

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 19 Окт 2008, 22:18

EnimEn написа:първо те казаха дали ще мислим нещо и второ аз не знаех, че акта ще е 10 лева, той ми каза, че ще пише, че с ъм без гражданска (а тва е соленичко) :) колко щях да дам, не знам, имах 50 лева на цяло , а и бяха трима ... :( :roll: :evil:

Какво като пише, че си без гражданска - нали имаш, но не я носиш, значи отиваш на неносене на документи... като си си забравил книжката, да не би да е същото като че си без книжка.
MCar написа:Още на първата седмица когато бях взел книжка ми написаха акт за същото нещо. Непредставяне на полицата за сключена ГО. Показах талончето, но той поиска полицата. Аз се заядох с него, защото той само чакаше да му бутна някой лев и му казах да пише акт и че една стотинка няма да види от мен.
Без да пиша каквото и да е обжалване, след един месец отидох, акта беше отпаднал - нито парична глоба, нито точки. Само дето ми загубиха един ден в КАТ, мама им :evil:

Повече думи са излишни...

Другаде ми е силната страна, но и за това имам познати - ще питам :mhihi:
LizarD написа:Дръжте си документите в жабките и нямате проблеми... Толко ли не го разбрахте..

Не всички, че стават едни филми...
П.С. Вичо е прав - не виждам проблем да си носи човек полицата, надали ще му натежи толкова... е вярно, няма да има после подобни теми, но все нещо ще се намери да се пише...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 19 Окт 2008, 23:39

:mhihi: корумпирани са си и това е ... :) аз вчера вечерта ходих до варна и се връщах , и на връщане вече доооста уморен към 7 сутринта - искача един киорав полицаи , спирам аз , вика документите за проверка и всичко как си му е реда... добре обаче като нямам книжка :mhihi: и мрънках 5 мин , иначе колата ми е изрядна имам всичко , вика каде без книжка , викам ми в момента си е вадя , мрън мрън и накрая му викам виж ся извинявам се , даи да се разберем нещо да ми спестиш проблемите , и тоя вика ми казваи кво имаш на акъла , викам еи тука имам едни 50 лева , спогледаха се с колегата и вика пусни ги във вратата на колата ( патрулата защото бяха седнали вътре аз до тях ) и така .. даже ми пожелаха приятен път и ме предупредиха , че надолу има още колеги :mhihi:
It`s party time !

ентусиаст
Аватар
Кара: яки шестаци...

Мнение от EnimEn » 20 Окт 2008, 0:13

Мене грам няма да ме сбърка да си я нося, просто нямах представа, че трябва. сега вече си седи в жабката и уж съм редовен ...
Изображение
Read the fuckin` MANUAL!!!
Never took this road before... destination unknown!

"Good drivers,Just drive!"

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 20 Окт 2008, 0:15

Acoto® написа: Представяш полицата в 2 дневен срок мисля и акта е 10лв за не носене на документи. По-евтино от това да им даваш пари. 8)

Май забравяме фактора,че времето е пари,а работното време на фирма кат е меко казано отвратително ;)

EnimEn написа: той ми каза, че ще пише, че с ъм без гражданска (а тва е соленичко) :)

Да пише бе,отиваш на другия ден в кат,представяш копие от полицата,прикрепено към възражения по акта и той пада,вече 3 пъти съм го правил ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 20 Окт 2008, 0:58

Мишел написа:Хубаво си ги наредил боклуците!!! :yes:
Само така!
А между другото каква е логиката да се носи полицата? Аман от простотии, нали има стикер на стъклото? Някой ако знае , моля да напише смислен аргумент, защото аз също не си нося полицата, и не съм убедена че съм в нарушение по този начин.

Логиката е че като си вземеш гражданска на изплащане в полицата пише какво си платил и до кога а на стикера пише една година... :mhihi:

Според мен си малко ти виновен.. винаги си носи документите с теб.. а пък за парите.. що не отиде да им вземеш по-добре 3 чая да се стоплят хората ? :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 20 Окт 2008, 1:12

sk. написа:
bakzo написа:Аз съм много доволен спряха ни с королата на едно приятелче на цариградската караулка посока към София, а скороста беше около 170 в 14 следобяд :mhihi:

Еби му майката! В ебати държавата живеем! Поне като знаете че там винаги има куки, що не намалявате ве!!

еми баце шанс кой да предположи, че в тоя час може ще са излезли :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории