Страхотна история или нашата полиция ...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
bobi_maxo написа:Аз бих ги попитал в коя точка на закона пише, че трябва да се носи и полицата, при положение че имам картонче и стикер на стъклото!
Мился, че се баламосват с хората така!
Нали, Vlados?
Пише на картончето, че то важи само с полицата

Защо се правите на интересни всички с тези полици, толкова ли не можете да ги приберете в жапката, да не ги носите със себе си в портфейла.
Като са казали, че трябва да е с полицата, то е така и точка. Има къде, къде по-стойностни неща с които можете да се заяждате с полицайте, например за техни явни нарушения.
Гледат, като пребозали после.

You said: "Time will change!" What if it changes you?
vicho написа:bobi_maxo написа:Аз бих ги попитал в коя точка на закона пише, че трябва да се носи и полицата, при положение че имам картонче и стикер на стъклото!
Нали, Vlados?
Пише на картончето, че то важи само с полицата![]()
Защо се правите на интересни всички с тези полици, толкова ли не можете да ги приберете в жапката, да не ги носите със себе си в портфейла.
Като са казали, че трябва да е с полицата, то е така и точка. Има къде, къде по-стойностни неща с които можете да се заяждате с полицайте, например за техни явни нарушения.
Гледат, като пребозали после.
Сега видях и аз какво пише на картончето.
Когато си правех гражданската, агента ми каза че може без полицата, само с картончето. Човек трябва да чете написаното с малки букви!
А, то в жапката само това липсва!

- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Аз съм много доволен спряха ни с королата на едно приятелче на цариградската караулка посока към София, а скороста беше около 170 в 14 следобяд
Хвърли се куката пред колата и спряхме някакси.. приближава се до стъклото и такъв "абе тука се кара със 60", а отговора от шофьорската седалка беше "леле съжалявам, но ми тече масло и бързам да се прибера да не стане фал"
Аз си седях в колата и тихо си се смеех докато разрешаваха проблема .. 6 месеца без книжка и 500 лв глоба с 20 лева се оправят

Хвърли се куката пред колата и спряхме някакси.. приближава се до стъклото и такъв "абе тука се кара със 60", а отговора от шофьорската седалка беше "леле съжалявам, но ми тече масло и бързам да се прибера да не стане фал"

Аз си седях в колата и тихо си се смеех докато разрешаваха проблема .. 6 месеца без книжка и 500 лв глоба с 20 лева се оправят

bakzo написа:Аз съм много доволен спряха ни с королата на едно приятелче на цариградската караулка посока към София, а скороста беше около 170 в 14 следобяд![]()
Хвърли се куката пред колата и спряхме някакси.. приближава се до стъклото и такъв "абе тука се кара със 60", а отговора от шофьорската седалка беше "леле съжалявам, но ми тече масло и бързам да се прибера да не стане фал"![]()
Еби му майката! В ебати държавата живеем! Поне като знаете че там винаги има куки, що не намалявате ве!!
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Ама добре си ги наредил 

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- BMWPetio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Съветски зърнокомбайн
- Мечтае да кара: ///М3 E36
- Детайли за колата: От уния с детските болести по разпределителния вал и повдигачите....
Просто за това е намерил да се заяде.От март месец имам колата и до ся са ме спирали поне 200 пъти и винаги се заяждат ушатите.Но най-важното е че няма за какво да пишат и винаги остават разочаровани.Ако чакаха на мен да изкарат някой лев ще си умрат гладни.
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
EnimEn написа:първо те казаха дали ще мислим нещо и второ аз не знаех, че акта ще е 10 лева, той ми каза, че ще пише, че с ъм без гражданска (а тва е соленичко)колко щях да дам, не знам, имах 50 лева на цяло , а и бяха трима ...
![]()
![]()
Какво като пише, че си без гражданска - нали имаш, но не я носиш, значи отиваш на неносене на документи... като си си забравил книжката, да не би да е същото като че си без книжка.
MCar написа:Още на първата седмица когато бях взел книжка ми написаха акт за същото нещо. Непредставяне на полицата за сключена ГО. Показах талончето, но той поиска полицата. Аз се заядох с него, защото той само чакаше да му бутна някой лев и му казах да пише акт и че една стотинка няма да види от мен.
Без да пиша каквото и да е обжалване, след един месец отидох, акта беше отпаднал - нито парична глоба, нито точки. Само дето ми загубиха един ден в КАТ, мама им
Повече думи са излишни...
bobi_maxo написа:Аз бих ги попитал в коя точка на закона пише, че трябва да се носи и полицата, при положение че имам картонче и стикер на стъклото!
Нали, Vlados?
Другаде ми е силната страна, но и за това имам познати - ще питам

LizarD написа:Дръжте си документите в жабките и нямате проблеми... Толко ли не го разбрахте..
Не всички, че стават едни филми...
П.С. Вичо е прав - не виждам проблем да си носи човек полицата, надали ще му натежи толкова... е вярно, няма да има после подобни теми, но все нещо ще се намери да се пише...
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-

It`s party time !
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
Мене грам няма да ме сбърка да си я нося, просто нямах представа, че трябва. сега вече си седи в жабката и уж съм редовен ...
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Acoto® написа: Представяш полицата в 2 дневен срок мисля и акта е 10лв за не носене на документи. По-евтино от това да им даваш пари.
Май забравяме фактора,че времето е пари,а работното време на фирма кат е меко казано отвратително

EnimEn написа: той ми каза, че ще пише, че с ъм без гражданска (а тва е соленичко)
Да пише бе,отиваш на другия ден в кат,представяш копие от полицата,прикрепено към възражения по акта и той пада,вече 3 пъти съм го правил

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Мишел написа:Хубаво си ги наредил боклуците!!!![]()
Само така!
А между другото каква е логиката да се носи полицата? Аман от простотии, нали има стикер на стъклото? Някой ако знае , моля да напише смислен аргумент, защото аз също не си нося полицата, и не съм убедена че съм в нарушение по този начин.
Логиката е че като си вземеш гражданска на изплащане в полицата пише какво си платил и до кога а на стикера пише една година...

Според мен си малко ти виновен.. винаги си носи документите с теб.. а пък за парите.. що не отиде да им вземеш по-добре 3 чая да се стоплят хората ?

- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
sk. написа:bakzo написа:Аз съм много доволен спряха ни с королата на едно приятелче на цариградската караулка посока към София, а скороста беше около 170 в 14 следобяд![]()
Хвърли се куката пред колата и спряхме някакси.. приближава се до стъклото и такъв "абе тука се кара със 60", а отговора от шофьорската седалка беше "леле съжалявам, но ми тече масло и бързам да се прибера да не стане фал"![]()
Еби му майката! В ебати държавата живеем! Поне като знаете че там винаги има куки, що не намалявате ве!!
еми баце шанс кой да предположи, че в тоя час може ще са излезли

43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3