Въпрос за няколко модела на BMW
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за няколко модела на BMW
Драги колеги дойде време за смяна на автомобила и от доста време се точа на BMW. Спрял съм се основно на 320i, 520i на цена около 4500-4800лв. Година на производство след 90-та. Искам ако ви е възможно да ми напишете цените на ремонтите, които притежателите на такива модели от клуба са правили за да си направя сметка как ще ми излезе подръжката на колата. Какво най-често се чупи? И един много важен въпрос климатиците на такива стари коли работят ли добре, възможно ли е да намеря някои със здрав климатик и по-специално радиатор и компресор. Адски ще съм благодарен за всяка информация и за да не пълня форума с глупости и излишни писаници, който желае може да пише на е-mail-a ми blood_flea@yahoo.com. Много благодаря предварително.
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
За тази цена Е36
Може Е34-но добре избрана
Е30-ка добра.
По мое скромно мнение с БМВ каквото отремонтира6 добре-забравяш за него.
Ина4е за то4но цитиране на цени
ама трябва да напиша ферман пък и колко ще са актуални....Е36:
Шарнир-40-70лв.
Филтри-150лв вси4ко що е филтър
Накладки-80-120лв.
Ремонт стартер-90лв.
Предно стъкло-200лв с монтаж.
и т.н.

Може Е34-но добре избрана
Е30-ка добра.
По мое скромно мнение с БМВ каквото отремонтира6 добре-забравяш за него.
Ина4е за то4но цитиране на цени

Шарнир-40-70лв.
Филтри-150лв вси4ко що е филтър
Накладки-80-120лв.
Ремонт стартер-90лв.
Предно стъкло-200лв с монтаж.
и т.н.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Въпроса ти е доста общ. За тези пари по-добре потърси Е30 320 или 318 ис в прилично състояние. Можеш да се обърнеш към Явор или Да Улф. Цените на части и труд за БМВ са чувствително по-високи отколкото на другите марки, дори от Мерцедес. Гледам,че сега си на Опел, така че може да ти се види още по-лошо. Не те плаша, просто да си знаеш, а удоволствието да караш БМВ се отплаща
Когато го вземеш и имаш конкретни въпроси - по Е30 и Е36 форумите е писано доста, ако няма по твоя въпрос - питаш. Успех! 

Never mistake motion for action...
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
за Е30 ис-ка 4800 май са множко... или трябва да е перфектна на 100к км и с сичко що е екстра за модела!
иначе както казаха колегите Е36 няма да си намериш за тия пари!
друго нямам какво да кажа освен
УСПЕХ!
иначе както казаха колегите Е36 няма да си намериш за тия пари!
друго нямам какво да кажа освен

УСПЕХ!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- 5етко 5етицата
- кандидат ентусиаст
-
1г.
1г. нямам проблеми.
Само ангренаж, дискове+накладки и това е.
Явно случих на продавач.
Съветвам те да дадеш 100-200лв. за ПЪЛНИ диагностики в
1. Дару,
2. Блейз
3. И при доверен човек.
Те ще ти кажат, че цялата кола е за смяна, но все пак ако има повтарящи се констатации като ниска компресия или изцапани свещи ще знаеш, че има/няма да ремонтираш.
Само ангренаж, дискове+накладки и това е.
Явно случих на продавач.
Съветвам те да дадеш 100-200лв. за ПЪЛНИ диагностики в
1. Дару,
2. Блейз
3. И при доверен човек.
Те ще ти кажат, че цялата кола е за смяна, но все пак ако има повтарящи се констатации като ниска компресия или изцапани свещи ще знаеш, че има/няма да ремонтираш.
Мерцедес е БМВ-то на пенсионера! http://www.blitz.bg/news/article/183677
BMW: "It's the impeccable choice for all who not only understand but care about what makes a good car great."
BMW: "It's the impeccable choice for all who not only understand but care about what makes a good car great."
- Новини
-
vicho написа:за Е30 ис-ка 4800 май са множко...

Пич, ако Е30 318iS намериш читаво за под 4000 лв ми се обади да се застрелям. Не стига че са редки тука ами и или им е взета душата и пак си струват около тази цифра, или нещо приличат на барутници и само надписа им е ИС.
Около 5000 се намират найстина отлични екземпляри, в добро състояние, с някоя и друга екстричка и с това онова из двигателя

Преди да си намеря ИС-ка търсих близо 2 месеца абсолютно във всяка автокъща в София и околностите ..... та все се майтапеха че ИС-ките са си с родословие в България ....знаят се всички, които са ги търкаляли в БГ .....явно си ги препродаваме ценителите

- Kala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 '02 525 dA touring
Зависи, продадох 320 IS (M Power) за 5000 лв. За 195 коня?!!!
Взимай да е читаво и не газено много! Успех
DD
Взимай да е читаво и не газено много! Успех

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
Re: Въпрос за няколко модела на BMW
Godsmack написа:Драги колеги дойде време за смяна на автомобила и от доста време се точа на BMW. Спрял съм се основно на 320i, 520i на цена около 4500-4800лв. Година на производство след 90-та. Искам ако ви е възможно да ми напишете цените на ремонтите, които притежателите на такива модели от клуба са правили за да си направя сметка как ще ми излезе подръжката на колата. Какво най-често се чупи? И един много важен въпрос климатиците на такива стари коли работят ли добре, възможно ли е да намеря някои със здрав климатик и по-специално радиатор и компресор. Адски ще съм благодарен за всяка информация и за да не пълня форума с глупости и излишни писаници, който желае може да пише на е-mail-a ми blood_flea@yahoo.com. Много благодаря предварително.
ПРИЯТЕЛю 4ЕТИ ВНИМАТЕЛНО

пожелавамти успех ,дано да ме разбереш какво сам изкал да ти кажа

11 мнения
• Страница 1 от 1