За X6 и жените
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Еее кво са, то отговора е ясен - намерили са мъжа с парата и карат Х6-ци, Бентлита, Мазератита и т.н, нормално е.
Лично на мен тая кола страшно много ми харесва, с удоволствие бих се качила дори за едното возене
Лично на мен тая кола страшно много ми харесва, с удоволствие бих се качила дори за едното возене

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Като се замисля в Варна наистина бая девойки карат Х6
Аз едва ли ще карам такъв автомобил в тоя живот,обаче ако е вярно че в следващият живот човек се преражда в другият пол значи аз ще съм жена --> ще се давам да ме спукват от секс богатите батковци и НАЙ НАКРАЯ и аз ще имам Х6

Аз едва ли ще карам такъв автомобил в тоя живот,обаче ако е вярно че в следващият живот човек се преражда в другият пол значи аз ще съм жена --> ще се давам да ме спукват от секс богатите батковци и НАЙ НАКРАЯ и аз ще имам Х6

- CarrollShelby
- младши ентусиаст
-
sambeto написа:Като се замисля в Варна наистина бая девойки карат Х6![]()
Аз едва ли ще карам такъв автомобил в тоя живот,обаче ако е вярно че в следващият живот човек се преражда в другият пол значи аз ще съм жена --> ще се давам да ме спукват от секс богатите батковци и НАЙ НАКРАЯ и аз ще имам Х6![]()
![]()
Аааа не с лошо...

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
има и друга опция,ако преодолееш гнусаsambeto написа:Като се замисля в Варна наистина бая девойки карат Х6![]()
Аз едва ли ще карам такъв автомобил в тоя живот,обаче ако е вярно че в следващият живот човек се преражда в другият пол значи аз ще съм жена --> ще се давам да ме спукват от секс богатите батковци и НАЙ НАКРАЯ и аз ще имам Х6![]()
![]()

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Bogat-Beden написа:има и друга опция,ако преодолееш гнусаsambeto написа:Като се замисля в Варна наистина бая девойки карат Х6![]()
![]()
-има и много богати
батковци,ако спукаш някой такъв от секс...
,кой знае
![]()
малко хора ше се навият на подобен вид доставяне на удоволствие и за тва е доста вероятно щедро да ти се отбагодари

България е една от малкото страни в света ,в която докато караш в насрешното движение може някой да те шибне отзад!
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Gosho.p написа:Абе нема ли никъде преуспели жени дето сами са си купили Х6-цата па да завържем некви отношения ... що само жените тряа да карат колите на мъжете ..
Има,имааааа черно Х6 във Варна
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
acer написа:
Аз па ся да раздухам митовете, познавам жена, която сама си е направила бизнеса и си го управлява - взе си x6, не е женена...
Е то нали знаеш, всяко стадо си има и мърша

F**k them all!
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Bogat-Beden написа:има и друга опция,ако преодолееш гнусаsambeto написа:Като се замисля в Варна наистина бая девойки карат Х6![]()
![]()
-има и много богати
батковци,ако спукаш някой такъв от секс...
,кой знае
![]()
Ааааааа не мерси,ще си чакам прераждането

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ми тия ,дето купуват Х6ци им се налага явно да бачкат здраво и да въртят бизнес и като нема кога-жените и гаджетата им карат жипките.....
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колкото и да не ни се иска да си го признаем , този век е века на жените,те са силния пол
Аз също виждам повече жени в ,както krika казва нещото между дива свиня и настъпана жаба
Това е модата сега , догодина ще е някоя друга марка/модел и така ...
Георги Пенчев

Това е модата сега , догодина ще е някоя друга марка/модел и така ...
Георги Пенчев
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3