За X6 и жените

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 16 Окт 2008, 21:39

Еее кво са, то отговора е ясен - намерили са мъжа с парата и карат Х6-ци, Бентлита, Мазератита и т.н, нормално е.
Лично на мен тая кола страшно много ми харесва, с удоволствие бих се качила дори за едното возене :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 16 Окт 2008, 22:59

Като се замисля в Варна наистина бая девойки карат Х6 :roll:

Аз едва ли ще карам такъв автомобил в тоя живот,обаче ако е вярно че в следващият живот човек се преражда в другият пол значи аз ще съм жена --> ще се давам да ме спукват от секс богатите батковци и НАЙ НАКРАЯ и аз ще имам Х6 :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от CarrollShelby » 16 Окт 2008, 23:08

sambeto написа:Като се замисля в Варна наистина бая девойки карат Х6 :roll:

Аз едва ли ще карам такъв автомобил в тоя живот,обаче ако е вярно че в следващият живот човек се преражда в другият пол значи аз ще съм жена --> ще се давам да ме спукват от секс богатите батковци и НАЙ НАКРАЯ и аз ще имам Х6 :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аааа не с лошо... :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 16 Окт 2008, 23:13

има и друга опция,ако преодолееш гнуса :mhihi: -има и много богати :gay: батковци,ако спукаш някой такъв от секс... :lol: ,кой знае :roll: :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Gosho.p » 16 Окт 2008, 23:26

Bogat-Beden написа:

има и друга опция,ако преодолееш гнуса :mhihi: -има и много богати :gay: батковци,ако спукаш някой такъв от секс... :lol: ,кой знае :roll: :mhihi:

малко хора ше се навият на подобен вид доставяне на удоволствие и за тва е доста вероятно щедро да ти се отбагодари :mhihi: :mhihi: :mhihi:
България е една от малкото страни в света ,в която докато караш в насрешното движение може някой да те шибне отзад!

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 16 Окт 2008, 23:28

Батка, утепа рибата ве... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аз па ся да раздухам митовете, познавам жена, която сама си е направила бизнеса и си го управлява - взе си x6, не е женена... :lol:

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 17 Окт 2008, 0:00

Какво лошо в това да си успял в живота, да харесваш марката и жена/гаджето/любовницата ти да кара една от колите в автопарка ти? :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Gosho.p » 17 Окт 2008, 0:16

Абе нема ли никъде преуспели жени дето сами са си купили Х6-цата па да завържем некви отношения ... що само жените тряа да карат колите на мъжете ..
България е една от малкото страни в света ,в която докато караш в насрешното движение може някой да те шибне отзад!

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 17 Окт 2008, 0:22

Gosho.p написа:Абе нема ли никъде преуспели жени дето сами са си купили Х6-цата па да завържем некви отношения ... що само жените тряа да карат колите на мъжете ..

Има,имааааа черно Х6 във Варна

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 17 Окт 2008, 0:28

Тва жена с пара не е работа. Ша ти вика - Не стиа, че свирки ти праа, ами да та и воза... :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 17 Окт 2008, 8:43

acer написа:
Аз па ся да раздухам митовете, познавам жена, която сама си е направила бизнеса и си го управлява - взе си x6, не е женена... :lol:

Е то нали знаеш, всяко стадо си има и мърша :lol:
F**k them all!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 17 Окт 2008, 8:44

Bogat-Beden написа:

Ааааааа не мерси,ще си чакам прераждането :mhihi:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 17 Окт 2008, 9:08

ми тия ,дето купуват Х6ци им се налага явно да бачкат здраво и да въртят бизнес и като нема кога-жените и гаджетата им карат жипките.....

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 17 Окт 2008, 9:25

Колкото и да не ни се иска да си го признаем , този век е века на жените,те са силния пол :mhihi: Аз също виждам повече жени в ,както krika казва нещото между дива свиня и настъпана жаба :)
Това е модата сега , догодина ще е някоя друга марка/модел и така ...

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 17 Окт 2008, 9:27

Stanchev написа:това кавал ли е? :mhihi: