Имам една идейка...

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 14 Окт 2008, 23:42

дроселите от 320ис дали стават на 318ис ?
Изображение

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 15 Окт 2008, 14:30

ditko1 написа:дроселите от 320ис дали стават на 318ис ?

ти па недей да пипаШ компота 4е пак Щи земат тефтера :mhihi:
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

ре

Мнение от slavianko » 15 Окт 2008, 15:36

Ще станат що да не станат. Въпроса е колко ще ти струват самите дросели и колко ще дадеш още да ги пригодиш към твоя мотор. Аз примерно сега слагам на моята Б25-ца дросели от М3 и само фланеца с който ще ги захвана за главата по досегашни сметки ще ми излезе към 200кинта. Айр бокса още не съм го смятъл щото не съм стигнал до него. Скъп си е тоя атмосверният тунинг. Даваш много пари за малко коне. Но пустата краста само така се лекува :mhihi: :mhihi:
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

младши ентусиаст
Аватар

Re: ре

Мнение от koyota » 15 Окт 2008, 21:17

slavianko написа:
Ще станат що да не станат. Въпроса е колко ще ти струват самите дросели и колко ще дадеш още да ги пригодиш към твоя мотор. Аз примерно сега слагам на моята Б25-ца дросели от М3 и само фланеца с който ще ги захвана за главата по досегашни сметки ще ми излезе към 200кинта. Айр бокса още не съм го смятъл щото не съм стигнал до него. Скъп си е тоя атмосверният тунинг. Даваш много пари за малко коне. Но пустата краста само така се лекува :mhihi: :mhihi:

Я раздуй как точно ще го сложиш, сериозно питам!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Re: ре

Мнение от slavianko » 15 Окт 2008, 22:42

koyota написа:
slavianko написа:

Я раздуй как точно ще го сложиш, сериозно питам!

Следи ми темата и тези дни ще видиш как ще ги сложа. Ако фрезиста ми успее да ме зарадва до края на работната седмица събота и неделя ще почна да сглобявам и ще документирам всичко ;)
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=112352
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

Предишна

Назад към Tuning