Имам една идейка...
Модератор: bum_bum
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Ще станат що да не станат. Въпроса е колко ще ти струват самите дросели и колко ще дадеш още да ги пригодиш към твоя мотор. Аз примерно сега слагам на моята Б25-ца дросели от М3 и само фланеца с който ще ги захвана за главата по досегашни сметки ще ми излезе към 200кинта. Айр бокса още не съм го смятъл щото не съм стигнал до него. Скъп си е тоя атмосверният тунинг. Даваш много пари за малко коне. Но пустата краста само така се лекуваditko1 написа:дроселите от 320ис дали стават на 318ис ?

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
Re: ре
slavianko написа:Ще станат що да не станат. Въпроса е колко ще ти струват самите дросели и колко ще дадеш още да ги пригодиш към твоя мотор. Аз примерно сега слагам на моята Б25-ца дросели от М3 и само фланеца с който ще ги захвана за главата по досегашни сметки ще ми излезе към 200кинта. Айр бокса още не съм го смятъл щото не съм стигнал до него. Скъп си е тоя атмосверният тунинг. Даваш много пари за малко коне. Но пустата краста само така се лекуваditko1 написа:дроселите от 320ис дали стават на 318ис ?![]()
Я раздуй как точно ще го сложиш, сериозно питам!
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: ре
koyota написа:slavianko написа:Ще станат що да не станат. Въпроса е колко ще ти струват самите дросели и колко ще дадеш още да ги пригодиш към твоя мотор. Аз примерно сега слагам на моята Б25-ца дросели от М3 и само фланеца с който ще ги захвана за главата по досегашни сметки ще ми излезе към 200кинта. Айр бокса още не съм го смятъл щото не съм стигнал до него. Скъп си е тоя атмосверният тунинг. Даваш много пари за малко коне. Но пустата краста само така се лекуваditko1 написа:дроселите от 320ис дали стават на 318ис ?![]()
Я раздуй как точно ще го сложиш, сериозно питам!
Следи ми темата и тези дни ще видиш как ще ги сложа. Ако фрезиста ми успее да ме зарадва до края на работната седмица събота и неделя ще почна да сглобявам и ще документирам всичко

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=112352
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3