Проблем със автоматична антена...

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Проблем със автоматична антена...

Мнение от Kambe » 14 Окт 2008, 19:36

значи 320-ката ми е с автоматична антена и от скоро започна да се прибира не докрай .. не го прави винаги но е много неприятно когато го направи остава 5-10 см да стърчи :mhihi: това пак казвам е понякога.. но явно има нещо, други с автом. антени имат ли такъв проблем или имали ли са преди ?, мерси за вниманието

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 14 Окт 2008, 19:47

Колега и моята беше така и накрая спря да се пребира,вътре има един пласмасов водач и от него се получава този дефект,моето решение беше нова антена но така и не взех че ми искат 50евро.ще следя темата ще ми е полезна и на мен,Успех.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 14 Окт 2008, 20:17

Закво са ви тия антени като сериино си има.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kambe » 14 Окт 2008, 20:23

zBoost написа:Закво са ви тия антени като сериино си има.

колега антената си е оригинална, не съм добавял нищо.. освен в Италия да са я слагали, но не вярвам... мен даже ми се иска да я няма щото като пусна диска и съм като разузнавач като се опъне таз антена... :mhihi: :mhihi: не че не мога да и дръпна захранването от буксата но.. въпроса не е този :)
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 14 Окт 2008, 21:05

zBoost написа:Закво са ви тия антени като сериино си има.

Бате ти недей тъй...за някои страни версиите не са с антена вградена в задния джам,ами си има отделни...обикновенно на заден ляв калник ;)
Специално тия коли от холандия са много зле от към оборудване...
Един другар си взе 18-ка М40 оттам скоро ми кво да ти кажа,колата няма:
ABS
регулиране на фаровете
хидравлика
вградена антена
Колонки за музика :shock:
да,и аз не повярвах но беше факт..задната кора беше цяла,нямаше дупки за колони...
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 14 Окт 2008, 21:34

е как така бе :shock:
нали са сериини тия работи уж тия в холандия са ги сменили за гъби и :weed:

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 14 Окт 2008, 21:39

Баце и моята серина ама само с две колони от пред и антенка на заден ляв калник.Кората отзад е непокътната,сложих си колони и пак не я надупчих поне да не се вижда да не крадът.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

Аватар

Мнение от ///MapTo » 14 Окт 2008, 21:42

zBoost написа:е как така бе :shock:
нали са сериини тия работи уж тия в холандия са ги сменили за гъби и :weed:

Ще ти я снимам въпросната кола,да видиш как кората и отзад е цяла,как няма казанче за хидравлика и потенциометър за ел.фарове и антената на калника... :winky:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kambe » 14 Окт 2008, 21:47

момчета извинявам се... нека някой да каже какво да правя по въпроса... ако трябва да направим тема "Автоматична антена" там да пишем кои има и кой не... просто се интересувам дали мога да си оправя проблема някак си ;)
Изображение
Изображение

Аватар

Мнение от ///MapTo » 14 Окт 2008, 21:54

свържи се с Юзър,той има автоматична антена,аз я свалях от една от колите му ;)
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E65 black- sport package

Мнение от racing_team_vidin » 15 Окт 2008, 20:56

Kambe написа:момчета извинявам се... нека някой да каже какво да правя по въпроса... ако трябва да направим тема "Автоматична антена" там да пишем кои има и кой не... просто се интересувам дали мога да си оправя проблема някак си ;)

тея антени се прибират с реле за време, твоята заяжда някъде и не й стига времето. Много играчка е да я разглобиш и да я смажеш, после не се знае дали ще можеш да я събереш. Има и по лесен вариант.... нова, но задължително по-скъпа, тея евтините ще заминат за месец...... горчив опит :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kambe » 15 Окт 2008, 21:43

racing_team_vidin написа:
Kambe написа:момчета извинявам се... нека някой да каже какво да правя по въпроса... ако трябва да направим тема "Автоматична антена" там да пишем кои има и кой не... просто се интересувам дали мога да си оправя проблема някак си ;)

тея антени се прибират с реле за време, твоята заяжда някъде и не й стига времето. Много играчка е да я разглобиш и да я смажеш, после не се знае дали ще можеш да я събереш. Има и по лесен вариант.... нова, но задължително по-скъпа, тея евтините ще заминат за месец...... горчив опит :roll:

мерси за мнението колега :)
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NetWar » 15 Окт 2008, 22:52

Колега пробваи да я напръскаш с някакав смазващ спрей
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kambe » 16 Окт 2008, 0:35

NetWar написа:Колега пробваи да я напръскаш с някакав смазващ спрей

утре мисля да я намажа със смазка по цялата дължина... надявам се да стане нещо, щото като я пипах видях че е имала някакво мазило и явно се е изхабило и иска ново, утре ще напиша резултат след смазката
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Людмил » 16 Окт 2008, 13:27

Ами от опит да ти кажа:без да я разглобиш няма какво да разбереш,единствено застани до нея,като се прибира и се ослушай,ако са изтрити зъбите на пласмасовия водач,след като спре да се прибира антената,моторчето ще бръмчи известно време,понеже ще приплъзва и няма да изключва.иначе отваряш....и всичко се вижда."Хирчман" ли ти е антената,или Бош?
"Живей,така,че като остарееш да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво да си спомняш......." Изображение

Следваща

Назад към E36