Проблем със автоматична антена...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
Проблем със автоматична антена...
значи 320-ката ми е с автоматична антена и от скоро започна да се прибира не докрай .. не го прави винаги но е много неприятно когато го направи остава 5-10 см да стърчи
това пак казвам е понякога.. но явно има нещо, други с автом. антени имат ли такъв проблем или имали ли са преди ?, мерси за вниманието

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Колега и моята беше така и накрая спря да се пребира,вътре има един пласмасов водач и от него се получава този дефект,моето решение беше нова антена но така и не взех че ми искат 50евро.ще следя темата ще ми е полезна и на мен,Успех.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- Kambe
- старши ентусиаст
-
zBoost написа:Закво са ви тия антени като сериино си има.
колега антената си е оригинална, не съм добавял нищо.. освен в Италия да са я слагали, но не вярвам... мен даже ми се иска да я няма щото като пусна диска и съм като разузнавач като се опъне таз антена...

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
zBoost написа:Закво са ви тия антени като сериино си има.
Бате ти недей тъй...за някои страни версиите не са с антена вградена в задния джам,ами си има отделни...обикновенно на заден ляв калник

Специално тия коли от холандия са много зле от към оборудване...
Един другар си взе 18-ка М40 оттам скоро ми кво да ти кажа,колата няма:
ABS
регулиране на фаровете
хидравлика
вградена антена
Колонки за музика

да,и аз не повярвах но беше факт..задната кора беше цяла,нямаше дупки за колони...
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Баце и моята серина ама само с две колони от пред и антенка на заден ляв калник.Кората отзад е непокътната,сложих си колони и пак не я надупчих поне да не се вижда да не крадът.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- ///MapTo
-
-
zBoost написа:е как така бе![]()
нали са сериини тия работи уж тия в холандия са ги сменили за гъби и
Ще ти я снимам въпросната кола,да видиш как кората и отзад е цяла,как няма казанче за хидравлика и потенциометър за ел.фарове и антената на калника...

- Kambe
- старши ентусиаст
-
момчета извинявам се... нека някой да каже какво да правя по въпроса... ако трябва да направим тема "Автоматична антена" там да пишем кои има и кой не... просто се интересувам дали мога да си оправя проблема някак си 

- ///MapTo
-
-
- racing_team_vidin
- ентусиаст
-
- Кара: E65 black- sport package
Kambe написа:момчета извинявам се... нека някой да каже какво да правя по въпроса... ако трябва да направим тема "Автоматична антена" там да пишем кои има и кой не... просто се интересувам дали мога да си оправя проблема някак си
тея антени се прибират с реле за време, твоята заяжда някъде и не й стига времето. Много играчка е да я разглобиш и да я смажеш, после не се знае дали ще можеш да я събереш. Има и по лесен вариант.... нова, но задължително по-скъпа, тея евтините ще заминат за месец...... горчив опит

- Kambe
- старши ентусиаст
-
racing_team_vidin написа:Kambe написа:момчета извинявам се... нека някой да каже какво да правя по въпроса... ако трябва да направим тема "Автоматична антена" там да пишем кои има и кой не... просто се интересувам дали мога да си оправя проблема някак си
тея антени се прибират с реле за време, твоята заяжда някъде и не й стига времето. Много играчка е да я разглобиш и да я смажеш, после не се знае дали ще можеш да я събереш. Има и по лесен вариант.... нова, но задължително по-скъпа, тея евтините ще заминат за месец...... горчив опит
мерси за мнението колега

- Kambe
- старши ентусиаст
-
NetWar написа:Колега пробваи да я напръскаш с някакав смазващ спрей
утре мисля да я намажа със смазка по цялата дължина... надявам се да стане нещо, щото като я пипах видях че е имала някакво мазило и явно се е изхабило и иска ново, утре ще напиша резултат след смазката

Ами от опит да ти кажа:без да я разглобиш няма какво да разбереш,единствено застани до нея,като се прибира и се ослушай,ако са изтрити зъбите на пласмасовия водач,след като спре да се прибира антената,моторчето ще бръмчи известно време,понеже ще приплъзва и няма да изключва.иначе отваряш....и всичко се вижда."Хирчман" ли ти е антената,или Бош?
"Живей,така,че като остарееш да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво да си спомняш......." 
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2