!!!ВАЖНО!!!Издирва се Румен Димитров - Dexter
Модератор: Общи модератори
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
Evelin Cotsev написа:100% е нагласена работа , това е невъзможно , колата на едно место човека блъснат от влак , 2 месеца не знаят кои е ... много неща не са наред , както каза някои по нагоре или е имал някакви проблеми и е ял дървото или не е бил добре и сам се е хвърлил под влака (което ме съмнява и съм 99% сигурен , че е изключено)
Човек колкото и да е зле положението му би успял да преживява някак. Не е варианта самоубийството. По-скоро исках да кажа че някой го е бутнал или всичко е нагласено за да свърши така ... Загледайте се в коментарите на новината. Има интересни предположения

M - The most powerful letter in the world
Има само два варианта:
Когато е бил блъснат от влака е бил вече мъртъв!
Не е блъскан от влак и нарочно трупа е държан дълго време за да се потулят следи. Тоест ковчега 100% ще е затворен!
Трети вариант няма.. чиста мафия! КОЛКО неидентифицирани трупа има в моргата във София че ще забрави бе... забравил.. нали то всеки ден по 300 НЕИДЕНТИФИЦИРАНИ трупа идват, как да помни всичко човечеца.
Отивам се наям, че се ядосах
Когато е бил блъснат от влака е бил вече мъртъв!
Не е блъскан от влак и нарочно трупа е държан дълго време за да се потулят следи. Тоест ковчега 100% ще е затворен!
Трети вариант няма.. чиста мафия! КОЛКО неидентифицирани трупа има в моргата във София че ще забрави бе... забравил.. нали то всеки ден по 300 НЕИДЕНТИФИЦИРАНИ трупа идват, как да помни всичко човечеца.

Отивам се наям, че се ядосах

- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Всеки път с "ъпването" на тази тема се надявах човека да е намер жив и здрав..но уви за жалост не стана така
Лека му пръст!Моите съболезнования.
Има 100% гнило в цялата работа..но едвали ще се узнае истината.

Лека му пръст!Моите съболезнования.
Има 100% гнило в цялата работа..но едвали ще се узнае истината.

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
Evelin Cotsev написа:100% е нагласена работа , това е невъзможно , колата на едно место човека блъснат от влак , 2 месеца не знаят кои е ... много неща не са наред , както каза някои по нагоре или е имал някакви проблеми и е ял дървото или не е бил добре и сам се е хвърлил под влака (което ме съмнява и съм 99% сигурен , че е изключено)
Виж сега и аз имах съученик който всеки ден идваше на даскало весел и нищо му нямаше докато един ден не дойде изобщо.Беше скочил от високия блок на 4 км на кръговото така,че е напълно възможно да си е имал някакви негови проблеми и да е оставил колата и е тръгнал на някаде и накрая се е решил,но мен лично ме съмнява това понеже човека го нямаше 2 месеца.Или е снимал нещо кадето не трябва или кой знае какво може да му се е случило.Жалко за момчето мен лично много ми е тъжно когато си отиват млади хора!
edit:Утре сутрин в Коритаров по Нова ще говоеят за случая.
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
аз се чудя дали са му намерили апарата...!! всичките му камери...!! щото може и там да е разковничето. човека е снимал доста-може да е щракнал нещо,дето не е било за щракване и гадовете да са решили да затворят страницата.
жалко за човека. лека му пръст....
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
SKISA написа:аз се чудя дали са му намерили апарата...!! всичките му камери...!! щото може и там да е разковничето. човека е снимал доста-може да е щракнал нещо,дето не е било за щракване и гадовете да са решили да затворят страницата.

....и аз си мисля,че за това са го отстранили!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
SKISA написа:аз се чудя дали са му намерили апарата...!! всичките му камери...!! щото може и там да е разковничето. човека е снимал доста-може да е щракнал нещо,дето не е било за щракване и гадовете да са решили да затворят страницата.
Според мен това е отговора!
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колеги ,аз си мисля ,че той (бог да го прости) беше идвал на сбирка ,защото вчера с брат ми като гледахме пак снимката и той каза ,че го знае от сбирка/и
Тази история е мътна и кървава , и аз както каза Иво си мисля ,че може да е снимал нещо нередно ,защо иначе да се случат толкова и странни обстоятелства
Жалко за младия човек
Георги Пенчев

Тази история е мътна и кървава , и аз както каза Иво си мисля ,че може да е снимал нещо нередно ,защо иначе да се случат толкова и странни обстоятелства

Жалко за младия човек

Георги Пенчев
Аз мисля, че всички можем само да гадаем какво се случва, или какво се е случило. Толкова време в неизвестност..... има нещо гнило.Все си мисля, че не е мъртъв, просто така го изкарват, за да го "спасят" от истинска смърт. Явно е снимал нещо, което не трябва, само незнам защо пък толкова показно се е разхождал по бензиностанции, където са го виждали колеги, и то с лъскави автомобили, ако изобщо е бил той разбира се.....
Ако е починал, жалко за близките му.....Ако ли не, нека по-добре така да се знае.....Ако това е постановка, се доказва за пореден път, че България е страна, уютна единствено за престъпниците!
Ако е починал, жалко за близките му.....Ако ли не, нека по-добре така да се знае.....Ако това е постановка, се доказва за пореден път, че България е страна, уютна единствено за престъпниците!

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
тва виждане от колегите си е бош-лаф...!! почти 100% съм сигурен ,че не са видяли него. дано да е варианта да се е покрил ,ма чак па толкова да го организира също не ми се вярва...!най-вероятно човека просто си е отишъл ,а защо наистина гадаем ,ма се си мисля,че тва е истината ,дето споменах....
- CvetomirPenev
- Потребител
-
SKISA написа:тва виждане от колегите си е бош-лаф...!! почти 100% съм сигурен ,че не са видяли него. дано да е варианта да се е покрил ,ма чак па толкова да го организира също не ми се вярва...!най-вероятно човека просто си е отишъл ,а защо наистина гадаем ,ма се си мисля,че тва е истината ,дето споменах....
Приятел, сигурен съм, че видях този човек.
Ебем ти с извинение съвпадението да има такава прилика, двамата с фотография да се занимават, да гледат с тези очи някак по странен начн и когато някой го погледна да се втранчи за миг и да погледне, ако човек не го мъчи нещо, не би реагирал така, пък не знам.. 60 дена никой нищо да не каже от транспортна полиция, това нещо гнило, май ?
- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване