!!!ВАЖНО!!!Издирва се Румен Димитров - Dexter

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 13 Окт 2008, 20:46

Evelin Cotsev написа:100% е нагласена работа , това е невъзможно , колата на едно место човека блъснат от влак , 2 месеца не знаят кои е ... много неща не са наред , както каза някои по нагоре или е имал някакви проблеми и е ял дървото или не е бил добре и сам се е хвърлил под влака (което ме съмнява и съм 99% сигурен , че е изключено)

Човек колкото и да е зле положението му би успял да преживява някак. Не е варианта самоубийството. По-скоро исках да кажа че някой го е бутнал или всичко е нагласено за да свърши така ... Загледайте се в коментарите на новината. Има интересни предположения :confused:
Изображение
M - The most powerful letter in the world

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 13 Окт 2008, 21:01

Една от неговите снимки, тя говори сама...
Изображение

Съболезнования на близките.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 13 Окт 2008, 21:03

Има само два варианта:
Когато е бил блъснат от влака е бил вече мъртъв!
Не е блъскан от влак и нарочно трупа е държан дълго време за да се потулят следи. Тоест ковчега 100% ще е затворен!
Трети вариант няма.. чиста мафия! КОЛКО неидентифицирани трупа има в моргата във София че ще забрави бе... забравил.. нали то всеки ден по 300 НЕИДЕНТИФИЦИРАНИ трупа идват, как да помни всичко човечеца. :confused:

Отивам се наям, че се ядосах :evil:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 13 Окт 2008, 21:22

Всеки път с "ъпването" на тази тема се надявах човека да е намер жив и здрав..но уви за жалост не стана така :confused:
Лека му пръст!Моите съболезнования.

Има 100% гнило в цялата работа..но едвали ще се узнае истината.
Изображение
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 13 Окт 2008, 21:29

Evelin Cotsev написа:100% е нагласена работа , това е невъзможно , колата на едно место човека блъснат от влак , 2 месеца не знаят кои е ... много неща не са наред , както каза някои по нагоре или е имал някакви проблеми и е ял дървото или не е бил добре и сам се е хвърлил под влака (което ме съмнява и съм 99% сигурен , че е изключено)

Виж сега и аз имах съученик който всеки ден идваше на даскало весел и нищо му нямаше докато един ден не дойде изобщо.Беше скочил от високия блок на 4 км на кръговото така,че е напълно възможно да си е имал някакви негови проблеми и да е оставил колата и е тръгнал на някаде и накрая се е решил,но мен лично ме съмнява това понеже човека го нямаше 2 месеца.Или е снимал нещо кадето не трябва или кой знае какво може да му се е случило.Жалко за момчето мен лично много ми е тъжно когато си отиват млади хора!

edit:Утре сутрин в Коритаров по Нова ще говоеят за случая.
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 14 Окт 2008, 10:18

аз се чудя дали са му намерили апарата...!! всичките му камери...!! щото може и там да е разковничето. човека е снимал доста-може да е щракнал нещо,дето не е било за щракване и гадовете да са решили да затворят страницата.
жалко за човека. лека му пръст....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 14 Окт 2008, 10:27

SKISA написа:аз се чудя дали са му намерили апарата...!! всичките му камери...!! щото може и там да е разковничето. човека е снимал доста-може да е щракнал нещо,дето не е било за щракване и гадовете да са решили да затворят страницата.
:!:
....и аз си мисля,че за това са го отстранили!
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 14 Окт 2008, 11:01

SKISA написа:аз се чудя дали са му намерили апарата...!! всичките му камери...!! щото може и там да е разковничето. човека е снимал доста-може да е щракнал нещо,дето не е било за щракване и гадовете да са решили да затворят страницата.

Според мен това е отговора!
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 14 Окт 2008, 11:04

ако това е мотива за убийството едвали ще намерят апарата

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 14 Окт 2008, 12:27

Колеги ,аз си мисля ,че той (бог да го прости) беше идвал на сбирка ,защото вчера с брат ми като гледахме пак снимката и той каза ,че го знае от сбирка/и :(

Тази история е мътна и кървава , и аз както каза Иво си мисля ,че може да е снимал нещо нередно ,защо иначе да се случат толкова и странни обстоятелства :roll:

Жалко за младия човек :(

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 14 Окт 2008, 13:49

Аз мисля, че всички можем само да гадаем какво се случва, или какво се е случило. Толкова време в неизвестност..... има нещо гнило.Все си мисля, че не е мъртъв, просто така го изкарват, за да го "спасят" от истинска смърт. Явно е снимал нещо, което не трябва, само незнам защо пък толкова показно се е разхождал по бензиностанции, където са го виждали колеги, и то с лъскави автомобили, ако изобщо е бил той разбира се.....
Ако е починал, жалко за близките му.....Ако ли не, нека по-добре така да се знае.....Ако това е постановка, се доказва за пореден път, че България е страна, уютна единствено за престъпниците! :confused:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 14 Окт 2008, 16:12

тва виждане от колегите си е бош-лаф...!! почти 100% съм сигурен ,че не са видяли него. дано да е варианта да се е покрил ,ма чак па толкова да го организира също не ми се вярва...!най-вероятно човека просто си е отишъл ,а защо наистина гадаем ,ма се си мисля,че тва е истината ,дето споменах....

Потребител
Аватар

Мнение от CvetomirPenev » 22 Окт 2008, 3:31

SKISA написа:тва виждане от колегите си е бош-лаф...!! почти 100% съм сигурен ,че не са видяли него. дано да е варианта да се е покрил ,ма чак па толкова да го организира също не ми се вярва...!най-вероятно човека просто си е отишъл ,а защо наистина гадаем ,ма се си мисля,че тва е истината ,дето споменах....

Приятел, сигурен съм, че видях този човек.
Ебем ти с извинение съвпадението да има такава прилика, двамата с фотография да се занимават, да гледат с тези очи някак по странен начн и когато някой го погледна да се втранчи за миг и да погледне, ако човек не го мъчи нещо, не би реагирал така, пък не знам.. 60 дена никой нищо да не каже от транспортна полиция, това нещо гнило, май ?

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 22 Окт 2008, 14:34

Ще се оглеждам !!! :( :( :( :confused:
///M
Изображение

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване