Извинявам се за темата че е тук, но ИСКАМ СТИКЕР..
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Обвете ме за АнтиБМВ КЛУБ ама да си плащам макар и 2 лева да правя реклама е леко смешно .... Трябва да е обратното според мен
Пак и стикерите и тъмните съкла определено не са БМВ страст която кипи в кръвта на истинския ентусиаст 

I'm slowly drifting

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
DirtySouth написа:Обвете ме за АнтиБМВ КЛУБ ама да си плащам макар и 2 лева да правя реклама е леко смешно .... Трябва да е обратното според менПак и стикерите и тъмните съкла определено не са БМВ страст която кипи в кръвта на истинския ентусиаст
Пич тука не си много прав,щото 2лв е символична сума и нещата не опират до реклама на форума всъщност а до идентификация

Що трябва все да разбираме нещата откъм комерсиалната страна,тея стикери така или иначе не се изработват без пари и за мен е нормално да се закупуват.
Тъмните стъкла няма да ги коментирам,на мен единствено ми харесват как стоят на Туринг,на купе е най-грозно,защото задното стъкло е супер малко в сравнение с предното и некси не ми стой добре(лично мнение без да ангажирам никого с него).

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Бате не е така то и колата е 1.89 ама то се събира и докато ние учим таблицата за умножение други направиха милиони на чужд гръб ! Не говоря само за тоя клуб ,а за цялата ни държава ! Както и определено не съм съгласен че по стикерите се познава БМВ фена 

I'm slowly drifting

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Kambe, ако имаш някакви проблеми със стикерите, пиши ми на ЛС.
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2