Извинявам се за темата че е тук, но ИСКАМ СТИКЕР..

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 12 Окт 2008, 12:36

Обвете ме за АнтиБМВ КЛУБ ама да си плащам макар и 2 лева да правя реклама е леко смешно .... Трябва да е обратното според мен ;) Пак и стикерите и тъмните съкла определено не са БМВ страст която кипи в кръвта на истинския ентусиаст :!:
I'm slowly drifting
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 12 Окт 2008, 12:55

DirtySouth написа:Обвете ме за АнтиБМВ КЛУБ ама да си плащам макар и 2 лева да правя реклама е леко смешно .... Трябва да е обратното според мен ;) Пак и стикерите и тъмните съкла определено не са БМВ страст която кипи в кръвта на истинския ентусиаст :!:

Пич тука не си много прав,щото 2лв е символична сума и нещата не опират до реклама на форума всъщност а до идентификация ;) .Определено е приятно непознат съфорумец да ти прсветне,или да се заговориш с някой по бензиностанцийте и т.н.
Що трябва все да разбираме нещата откъм комерсиалната страна,тея стикери така или иначе не се изработват без пари и за мен е нормално да се закупуват.

Тъмните стъкла няма да ги коментирам,на мен единствено ми харесват как стоят на Туринг,на купе е най-грозно,защото задното стъкло е супер малко в сравнение с предното и некси не ми стой добре(лично мнение без да ангажирам никого с него).
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 12 Окт 2008, 13:21

Бате не е така то и колата е 1.89 ама то се събира и докато ние учим таблицата за умножение други направиха милиони на чужд гръб ! Не говоря само за тоя клуб ,а за цялата ни държава ! Както и определено не съм съгласен че по стикерите се познава БМВ фена ;)
I'm slowly drifting
Изображение

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 12 Окт 2008, 13:22

Kambe, ако имаш някакви проблеми със стикерите, пиши ми на ЛС.
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

Предишна

Назад към E36