Интересен Въпрос

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Колело Drag
Мечтае да кара: Е36 M3 turbo

Интересен Въпрос

Мнение от bajo85 » 09 Окт 2008, 14:31

Любопитно ми е дали е възможно да се инплантира предница от бмв е46 седан или купе на е46 компакт
защото сум си харесал компакта пък искам да си сложа фарове от е46

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Acoto® » 09 Окт 2008, 14:36

:kuku:
AcoTo®

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61

Мнение от MobbDeep » 09 Окт 2008, 15:11

От Е21-ка може само :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 09 Окт 2008, 15:33

MobbDeep написа:От Е21-ка може само :mhihi:
:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bajo85 » 09 Окт 2008, 16:05

Наистина ли само това е отговора ? :confused:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci

Мнение от -Maxxx- » 09 Окт 2008, 16:38

bajo85 написа:Наистина ли само това е отговора ? :confused:

Ебават те колега... всичко може... можеш да го направиш но отговорите които получаваш са такива защото това е БМВ а не VW.. не че имам нещо протиф Гоуфаджиите ама такива раоти не се правят с БМВ-та... карай си компота както си е.. не е хубав като купето но лично аз го предпочитам 100 пъти пред седан (преди фейса) .... ;) ;)
Изображение

Аватар

Мнение от TUZara` » 09 Окт 2008, 18:11

Някой беше питал същото преди няколко дена и огтоворите бяха подобни.Аз пък те подкрепям в начинанието и ще се радвам да видя първата такава имплантация на Е46 компакт.Според мен ще е милион пъти по крависо,но нз :)

Ако искаш кажи какъв цвят ти е колата и да ти прасна една снимка на Фотошоп да погледнем как ще стой.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bajo85 » 10 Окт 2008, 11:13

TUZara` написа:Някой беше питал същото преди няколко дена и огтоворите бяха подобни.Аз пък те подкрепям в начинанието и ще се радвам да видя първата такава имплантация на Е46 компакт.Според мен ще е милион пъти по крависо,но нз :)

Ако искаш кажи какъв цвят ти е колата и да ти прасна една снимка на Фотошоп да погледнем как ще стой.

Хахаха аз още не съм си купил просто питам защото по принцип искам е46 купе но ми изглежда голяма и се насочих към компакт.
Малка уж мощна ама тая предница :confused:
и ще ми е интересно колко кинти ще струва такава операция :help:
Искам да съм уникален
;)
п.с. ако ти се занимава Тузара можеш да пробваш на някое виртуално бмв :)

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 10 Окт 2008, 12:13

Колега, тази интервенция е чиста глупост за мен, но щом си решил да караш подобен хибрид, ще ти кажа, че седана е с 20-22см по-дълъг от компакта, т.е. на 90% съм сигурен, че калниците и предния капак няма да са много "съгласни" с подобен експеримент... ;)
Компакта си е компакт - или го харесваш и ти е симпатичен този мъник и си го купуваш, или отиваш на купе/седан... Ама те били "големи" - тогава се насочваш към друг клас кола... ;) Само утре да не пуснеш тема става ли предницата на БМВ седан на Пежо 206... :mhihi: ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bajo85 » 10 Окт 2008, 12:39

Biankonero написа:Колега, тази интервенция е чиста глупост за мен, но щом си решил да караш подобен хибрид, ще ти кажа, че седана е с 20-22см по-дълъг от компакта, т.е. на 90% съм сигурен, че калниците и предния капак няма да са много "съгласни" с подобен експеримент... ;)
Компакта си е компакт - или го харесваш и ти е симпатичен този мъник и си го купуваш, или отиваш на купе/седан... Ама те били "големи" - тогава се насочваш към друг клас кола... ;) Само утре да не пуснеш тема става ли предницата на БМВ седан на Пежо 206... :mhihi: ;)

Много смешно страшно си забавен, как ги мислиш тея шеги не знам!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 10 Окт 2008, 12:49

bajo85 написа:
Biankonero написа:Колега, тази интервенция е чиста глупост за мен, но щом си решил да караш подобен хибрид, ще ти кажа, че седана е с 20-22см по-дълъг от компакта, т.е. на 90% съм сигурен, че калниците и предния капак няма да са много "съгласни" с подобен експеримент... ;)

Той поне на шега го мисли, пък ти гледам сериозно питаш..... :kuku: :weed:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 10 Окт 2008, 12:57

bajo85 написа:

Не е по-смешно от твоя замисъл, повярвай ми... ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61

Мнение от MobbDeep » 10 Окт 2008, 13:20

за 27лв може да ти го направим със VT5602AK многоооо качественооо :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bajo85 » 10 Окт 2008, 13:51

Що бе кво толкова не ме кефи предницата и искам да я сменя няма да я правя на голф :shock:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 e46
Мечтае да кара: M3 e46

Мнение от somuchbetter » 10 Окт 2008, 14:22

... горката тема :confused:
забелязъл съм едно - не е ли излезнало от завода на BMW на който и да го дадеш, колкото и кинти да налееш няма да е това което искаш. Не случайно дизайнерите от BMW са го направили така + това нали знаеш - междуосието прави возията :) . Вземи си купе и ще си спестиш много мъки и пари ако си решил "да режеш и лепиш предници" така да го кажем :)
impossible is nothing

Изображение
BMW TEAM PLOVDIV

Следваща

Назад към E46