Интересен Въпрос
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- bajo85
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Колело Drag
- Мечтае да кара: Е36 M3 turbo
Интересен Въпрос
Любопитно ми е дали е възможно да се инплантира предница от бмв е46 седан или купе на е46 компакт
защото сум си харесал компакта пък искам да си сложа фарове от е46
защото сум си харесал компакта пък искам да си сложа фарове от е46
- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- bajo85
- кандидат ентусиаст
-
- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
bajo85 написа:Наистина ли само това е отговора ?
Ебават те колега... всичко може... можеш да го направиш но отговорите които получаваш са такива защото това е БМВ а не VW.. не че имам нещо протиф Гоуфаджиите ама такива раоти не се правят с БМВ-та... карай си компота както си е.. не е хубав като купето но лично аз го предпочитам 100 пъти пред седан (преди фейса) ....

Някой беше питал същото преди няколко дена и огтоворите бяха подобни.Аз пък те подкрепям в начинанието и ще се радвам да видя първата такава имплантация на Е46 компакт.Според мен ще е милион пъти по крависо,но нз
Ако искаш кажи какъв цвят ти е колата и да ти прасна една снимка на Фотошоп да погледнем как ще стой.

Ако искаш кажи какъв цвят ти е колата и да ти прасна една снимка на Фотошоп да погледнем как ще стой.
- bajo85
- кандидат ентусиаст
-
TUZara` написа:Някой беше питал същото преди няколко дена и огтоворите бяха подобни.Аз пък те подкрепям в начинанието и ще се радвам да видя първата такава имплантация на Е46 компакт.Според мен ще е милион пъти по крависо,но нз
Хахаха аз още не съм си купил просто питам защото по принцип искам е46 купе но ми изглежда голяма и се насочих към компакт.
Малка уж мощна ама тая предница

и ще ми е интересно колко кинти ще струва такава операция

Искам да съм уникален

п.с. ако ти се занимава Тузара можеш да пробваш на някое виртуално бмв

- Гост
-
Колега, тази интервенция е чиста глупост за мен, но щом си решил да караш подобен хибрид, ще ти кажа, че седана е с 20-22см по-дълъг от компакта, т.е. на 90% съм сигурен, че калниците и предния капак няма да са много "съгласни" с подобен експеримент...
Компакта си е компакт - или го харесваш и ти е симпатичен този мъник и си го купуваш, или отиваш на купе/седан... Ама те били "големи" - тогава се насочваш към друг клас кола...
Само утре да не пуснеш тема става ли предницата на БМВ седан на Пежо 206...

Компакта си е компакт - или го харесваш и ти е симпатичен този мъник и си го купуваш, или отиваш на купе/седан... Ама те били "големи" - тогава се насочваш към друг клас кола...

- bajo85
- кандидат ентусиаст
-
Biankonero написа:Колега, тази интервенция е чиста глупост за мен, но щом си решил да караш подобен хибрид, ще ти кажа, че седана е с 20-22см по-дълъг от компакта, т.е. на 90% съм сигурен, че калниците и предния капак няма да са много "съгласни" с подобен експеримент...![]()
Компакта си е компакт - или го харесваш и ти е симпатичен този мъник и си го купуваш, или отиваш на купе/седан... Ама те били "големи" - тогава се насочваш към друг клас кола...Само утре да не пуснеш тема става ли предницата на БМВ седан на Пежо 206...
![]()
Много смешно страшно си забавен, как ги мислиш тея шеги не знам!!!
bajo85 написа:Biankonero написа:Колега, тази интервенция е чиста глупост за мен, но щом си решил да караш подобен хибрид, ще ти кажа, че седана е с 20-22см по-дълъг от компакта, т.е. на 90% съм сигурен, че калниците и предния капак няма да са много "съгласни" с подобен експеримент...![]()
Компакта си е компакт - или го харесваш и ти е симпатичен този мъник и си го купуваш, или отиваш на купе/седан... Ама те били "големи" - тогава се насочваш към друг клас кола...Само утре да не пуснеш тема става ли предницата на БМВ седан на Пежо 206...
![]()
Той поне на шега го мисли, пък ти гледам сериозно питаш.....

- Гост
-
bajo85 написа:Biankonero написа:Колега, тази интервенция е чиста глупост за мен, но щом си решил да караш подобен хибрид, ще ти кажа, че седана е с 20-22см по-дълъг от компакта, т.е. на 90% съм сигурен, че калниците и предния капак няма да са много "съгласни" с подобен експеримент...![]()
![]()
Не е по-смешно от твоя замисъл, повярвай ми...

- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
- bajo85
- кандидат ентусиаст
-
- somuchbetter
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 e46
- Мечтае да кара: M3 e46
... горката тема
забелязъл съм едно - не е ли излезнало от завода на BMW на който и да го дадеш, колкото и кинти да налееш няма да е това което искаш. Не случайно дизайнерите от BMW са го направили така + това нали знаеш - междуосието прави возията
. Вземи си купе и ще си спестиш много мъки и пари ако си решил "да режеш и лепиш предници" така да го кажем 

забелязъл съм едно - не е ли излезнало от завода на BMW на който и да го дадеш, колкото и кинти да налееш няма да е това което искаш. Не случайно дизайнерите от BMW са го направили така + това нали знаеш - междуосието прави возията

impossible is nothing

BMW TEAM PLOVDIV

BMW TEAM PLOVDIV
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2