Наводнени автомобили
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- emiche
- младши ентусиаст
-
- Кара: го шано
- Мечтае да кара: още по-шано
- Детайли за колата: Излъскан сток
Наводнени автомобили
Колеги, интересува ме какви повреди възникват при наводнение на съвременния автомобил, примерно Е90, т.е. цялостното му или частично потапяне във вода, отстраними ли са и т.н., говорим за техническите, а не за козметичните, които се отстраняват относително лесно. Ако някой има челен опит или е запознат с проблема - нека сподели
има 2 варианта
Или си водолаз и си намерил някое одавено заебано Е90 под някой кей и те интересува струва ли си да го вадиш
Или те интересува ако има як порой и понаводни улиците така стабилно до колене и повече дали ще ти се прецака колата
Кой е твоя ?! за да знаем какво те вълнува и да отговорил пълноценно на въпроса ти

Или си водолаз и си намерил някое одавено заебано Е90 под някой кей и те интересува струва ли си да го вадиш

Или те интересува ако има як порой и понаводни улиците така стабилно до колене и повече дали ще ти се прецака колата

- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
По скоро го интересува да закупи одавена кола от застраховтел който я е обявил за тотална щета.Тоя филм съм го гледал и повярвай ми не те чака нищо добро,дори и само 5 мин да е стояла колата под вода
Re: Наводнени автомобили
emiche написа:Колеги, интересува ме какви повреди възникват при наводнение на съвременния автомобил, примерно Е90, т.е. цялостното му или частично потапяне във вода, отстраними ли са и т.н., говорим за техническите, а не за козметичните, които се отстраняват относително лесно. Ако някой има челен опит или е запознат с проблема - нека сподели
Май някой ще купува кола на безценица.

- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
Зна4и непоправими щети няма,друг е въпроса дали има възможност да минеш тънко
ли4но на теб ако ти се занимава вземаи и каквото сабия покаже

- emiche
- младши ентусиаст
-
хехехе
Turboman написа:По скоро го интересува да закупи одавена кола от застраховтел който я е обявил за тотална щета.Тоя филм съм го гледал и повярвай ми не те чака нищо добро,дори и само 5 мин да е стояла колата под вода
Именно. Имам възможност да я взема много тънко. Имам и възможност да я поправя - е ще се сменят обц-та, всичко що е с дисплей и тн, въпросът е дали няма да има нещо което ще си остане доживотен недъг на БМВ-то, колата е 2008 година, 328,330 и 335, и са на по-малко от 1000 мили, цената е като на старо Е46

Последна промяна emiche на 09 Окт 2008, 17:02, променена общо 1 път
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Абе, предполагам, че си проучил и това, ама да ти кажа, че наскоро четох някаква статия по автомобилните списания, че в Технотест не издавали сертификати на коли, които са вкарани като тоталки от щатите. Така, че и това трябва да се има предвид.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
ами сметни си колата, сметни си доставката, после цялостна инсталация и електроника (кой знае какво още), интериор, двигателя? после сметни акциз, и то стана гърбава камила с очила 

- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Моя опит с такива коли беше че след като изсъхна всичко проработи,само дето когато си иска без видима причина - става въпрос за Ауди А4 и волво ХС90
- emiche
- младши ентусиаст
-
Stanchev написа:ами сметни си колата, сметни си доставката, после цялостна инсталация и електроника (кой знае какво още), интериор, двигателя? после сметни акциз, и то стана гърбава камила с очила
Колата ще се регистрира там, така че акциза отпада.
- emiche
- младши ентусиаст
-
Turboman написа:Моя опит с такива коли беше че след като изсъхна всичко проработи,само дето когато си иска без видима причина - става въпрос за Ауди А4 и волво ХС90
За ауди а4 и аз съм имам известен опит, един авер преди 4 години взе едно удавено - беше много зле, смени му само таблото и си го караше без никакви ядове. А относно технотест, защо да не дават сертификат на удавена кола, ако тя е въстановена??? Ей, сега ще им драсна един мейл да проверя как стоят нещата при тях!
emiche написа:Turboman написа:Моя опит с такива коли беше че след като изсъхна всичко проработи,само дето когато си иска без видима причина - става въпрос за Ауди А4 и волво ХС90
За ауди а4 и аз съм имам известен опит, един авер преди 4 години взе едно удавено - беше много зле, смени му само таблото и си го караше без никакви ядове. А относно технотест, защо да не дават сертификат на удавена кола, ако тя е въстановена??? Ей, сега ще им драсна един мейл да проверя как стоят нещата при тях!
Абе шанс,тука има едно ЦЛ500 и от една година не могат да го подкарат.

- tahsinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E34 /грухчо/
- Мечтае да кара: E34 M5
Де що има въртящи се елементи, т.е лагери са за смяна.Имай го в предвид.Най-късно до няколко месеца каране всичко което се върти почва да свири.Ще се вкараш в сериозен филм.
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2