Без GSM, цигари, храна и музика в колата?
Модератор: Общи модератори
65 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
О господи боже
аре говоренето по тела хубаво, ама пък чак и цигарите и храненето и музиката
болни хора еи 

аре говоренето по тела хубаво, ама пък чак и цигарите и храненето и музиката

- bmw318_94
- младши ентусиаст
-
- Кара: хората да го гледат тъпо
VesoPesa написа:О господи боже![]()
аре говоренето по тела хубаво, ама пък чак и цигарите и храненето и музиката![]()
![]()
болни хора еи
Направо

- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
При всичките тия катастрофи и инциденти по пътя...тея тиквеници от КАТ друга работа нямат ли си???
Седнали банда примати да ми мъдрят как няма да слушам музика в колата! За телефона - иди дойди съм съгласен, въпреки че като всеки ден търча от офиса до Съдебната или другаде и обратно и през цялото това време ми се налага да говоря (с блутуут слушалка, естествено), то какво ще правя после? Ако трябва да отбивам за всеки разговор, то аз по-добре пеша да хвана!
Пушач не съм, но мисля, че и това не е справедливо - дали ще си карам просто с една ръка или ще карам с една ръка, а в другата цигарата - каква е разликата? За напитките същата работа!
Най ми е интересно как аджеба ще ми докажат, че слушам силно музика? Господата полицаи ще се разхождат с устройства за измерване силата на звука ли? И ще спориме "волумето" да ли е било на 25 или на 15? Айде стига тъпотии, мама му стара. Заради ей такива тъпаци в управата на КАТ, катаджиите по пътя къде ги видят, там ги псуват (е, и не само, ама и онея им се грижат за реномето)!
Седнали банда примати да ми мъдрят как няма да слушам музика в колата! За телефона - иди дойди съм съгласен, въпреки че като всеки ден търча от офиса до Съдебната или другаде и обратно и през цялото това време ми се налага да говоря (с блутуут слушалка, естествено), то какво ще правя после? Ако трябва да отбивам за всеки разговор, то аз по-добре пеша да хвана!
Пушач не съм, но мисля, че и това не е справедливо - дали ще си карам просто с една ръка или ще карам с една ръка, а в другата цигарата - каква е разликата? За напитките същата работа!
Най ми е интересно как аджеба ще ми докажат, че слушам силно музика? Господата полицаи ще се разхождат с устройства за измерване силата на звука ли? И ще спориме "волумето" да ли е било на 25 или на 15? Айде стига тъпотии, мама му стара. Заради ей такива тъпаци в управата на КАТ, катаджиите по пътя къде ги видят, там ги псуват (е, и не само, ама и онея им се грижат за реномето)!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
h4ckED написа:А да дишаме докато шофираме позволено ли е ?
НЕ

- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
Тез глупаци в оная барака парламента само се чудят какви глупости да измислят
ама да ми ядът патерицата 

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Бе не знам, но все си мисля, че колата не е точното място за ядене например на сандвичи или пици. Днес докато отивах на работа, то не се четяха вестници, то не се бъркаше в носа, съответно некой забравят че са под наклон, спирачки клаксони... заеби. Освен музиката и мове би цигарите за останалите неща за мен са прави... не им е мястото в колата...
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Това ЛИЧНА собственост, докато не застрашавам околните и себе си, вътре мога да правя каквото си искам. Мога и да сера вътре! Все едно да дойдат у нас и да ми кажат, няма да пушиш.
Стига с глупостите, има далеч по-важни неща, от това да забраниш на хората да слушат музика в колите!
НЕ СЕ НАУЧИХА, САМО СЪС ЗАБРАНИ НЕ СТАВА!

Стига с глупостите, има далеч по-важни неща, от това да забраниш на хората да слушат музика в колите!

Последна промяна vicho на 09 Окт 2008, 16:18, променена общо 1 път
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
само не разбирам как точно ще докаже полицая, че си говорил с кит свободни ръце точно в тоя момент? на мен ми е вградено в кормилото копчето и директно прекратявам разговоро като видя, че ме ситпрат....какво ще каже ушевия? видях те от 140 метра, че ти мърдат устните??? ми шизофреник съм! говоря си сам.....
как ще разберат, че слушам музика? то е ясно ако карам голф със 1 000 000 вата вътре и се чувам на около 50 метра- ОК! ама с нормална музика?????
а до колегата, дето вика как заобикаля ушевите- нали знаеш, че ушатия като види, че няма да спираш директно засилва палката по предния джам....сметни какво ще се случи ако си примерно с 80 и те целне точно с ръба на палката???? да не говорим, че повечето носят на кръста си едно нещо, наречено пищов и си умрят да се правят на Рамбо, капитан Петко войвода, Батман и Мастър Йода едновременно! каквито са ни малоумни нашете ушевци директно ще изпразни един пълнител по твоя посока, пък после ще мисли какво е станало.....затова по-добре, спираш, с мазна усмивка го изслушваш търпеливо и си заминаваш....трупаш им активи и в момента като дойде при теб ушев за някаква работа го лекуваш качествено! (нпр. работиш като заболекър- изведнъж на стола ушев- нали се сещаш какво ще се случи- упойката няма да хване, ще упражниш бицепс, трицепс и форхенд на зъболекарската дрелка....ако не се насере от болка те пък на!)
как ще разберат, че слушам музика? то е ясно ако карам голф със 1 000 000 вата вътре и се чувам на около 50 метра- ОК! ама с нормална музика?????
а до колегата, дето вика как заобикаля ушевите- нали знаеш, че ушатия като види, че няма да спираш директно засилва палката по предния джам....сметни какво ще се случи ако си примерно с 80 и те целне точно с ръба на палката???? да не говорим, че повечето носят на кръста си едно нещо, наречено пищов и си умрят да се правят на Рамбо, капитан Петко войвода, Батман и Мастър Йода едновременно! каквито са ни малоумни нашете ушевци директно ще изпразни един пълнител по твоя посока, пък после ще мисли какво е станало.....затова по-добре, спираш, с мазна усмивка го изслушваш търпеливо и си заминаваш....трупаш им активи и в момента като дойде при теб ушев за някаква работа го лекуваш качествено! (нпр. работиш като заболекър- изведнъж на стола ушев- нали се сещаш какво ще се случи- упойката няма да хване, ще упражниш бицепс, трицепс и форхенд на зъболекарската дрелка....ако не се насере от болка те пък на!)
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
vicho написа:Това ЛИЧНА собственост, докато не застрашавам околните и себе си, вътре мога да правя каквото си искам. Мога и да сера вътре! Все едно да дойдат у нас и да ми кажат, няма да пушиш.![]()
Стига с глупостите, има далеч по-важни неща, от това да забраниш на хората да слушат музика в колите!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Само не ми казвай как си натрупал адския опит във Враца да муаш сандвичи и да караш едновременно резачката

- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
немисля,4е говоренето по телефон има връзка с загиналите по пътищата или поне броя е много малък,никой каращ с 120 примерно няма да говори и най-малкото което ще направи е да намали и също така неми се вярва и в англия загиналите по пътищата да са много помалко отколкото по нашите,само ще спомена,4е наща скъпа родинка е под средния показател за европа(сега ще бъда обвинен за нещо казано можеби) но фактите говорят,нали тъй
А другите неща,като цигари и храна са откровенна глупост 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
///peter написа:vicho написа:Това ЛИЧНА собственост, докато не застрашавам околните и себе си, вътре мога да правя каквото си искам. Мога и да сера вътре! Все едно да дойдат у нас и да ми кажат, няма да пушиш.![]()
Стига с глупостите, има далеч по-важни неща, от това да забраниш на хората да слушат музика в колите!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Само не ми казвай как си натрупал адския опит във Враца да муаш сандвичи и да караш едновременно резачката
Абе във Враца не съм карал, ама ако искаш мое ти покажа това онова ...
И не муам сандвичи, а крилца от Кей Еф Си

You said: "Time will change!" What if it changes you?
65 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5