Без GSM, цигари, храна и музика в колата?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 09 Окт 2008, 14:45

О господи боже :mhihi:
аре говоренето по тела хубаво, ама пък чак и цигарите и храненето и музиката :mhihi: :mhihi: :mhihi: болни хора еи :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: хората да го гледат тъпо

Мнение от bmw318_94 » 09 Окт 2008, 14:52

VesoPesa написа:О господи боже :mhihi:
аре говоренето по тела хубаво, ама пък чак и цигарите и храненето и музиката :mhihi: :mhihi: :mhihi: болни хора еи :mhihi:

Направо :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61

Мнение от MobbDeep » 09 Окт 2008, 14:54

Пак като не забрахили друсатенето и е*ането в колите добре е работата :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 09 Окт 2008, 15:00

При всичките тия катастрофи и инциденти по пътя...тея тиквеници от КАТ друга работа нямат ли си???

Седнали банда примати да ми мъдрят как няма да слушам музика в колата! За телефона - иди дойди съм съгласен, въпреки че като всеки ден търча от офиса до Съдебната или другаде и обратно и през цялото това време ми се налага да говоря (с блутуут слушалка, естествено), то какво ще правя после? Ако трябва да отбивам за всеки разговор, то аз по-добре пеша да хвана!

Пушач не съм, но мисля, че и това не е справедливо - дали ще си карам просто с една ръка или ще карам с една ръка, а в другата цигарата - каква е разликата? За напитките същата работа!

Най ми е интересно как аджеба ще ми докажат, че слушам силно музика? Господата полицаи ще се разхождат с устройства за измерване силата на звука ли? И ще спориме "волумето" да ли е било на 25 или на 15? Айде стига тъпотии, мама му стара. Заради ей такива тъпаци в управата на КАТ, катаджиите по пътя къде ги видят, там ги псуват (е, и не само, ама и онея им се грижат за реномето)!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 09 Окт 2008, 15:06

Те скоро и в къщи ше го забранят :roll:

:mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 09 Окт 2008, 15:10

аз ще ста4кувам кви са тея клупости :twisted:

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 09 Окт 2008, 15:34

А да дишаме докато шофираме позволено ли е ? :roll:
Изображение
M - The most powerful letter in the world

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 09 Окт 2008, 16:01

h4ckED написа:А да дишаме докато шофираме позволено ли е ? :roll:

НЕ :evil: А и я си погледнал мацката с големите...очи от съседната колона, я са ти взели книжката за 6 месеца!
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 09 Окт 2008, 16:05

Тез глупаци в оная барака парламента само се чудят какви глупости да измислят :twisted: ама да ми ядът патерицата :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 09 Окт 2008, 16:15

Бе не знам, но все си мисля, че колата не е точното място за ядене например на сандвичи или пици. Днес докато отивах на работа, то не се четяха вестници, то не се бъркаше в носа, съответно некой забравят че са под наклон, спирачки клаксони... заеби. Освен музиката и мове би цигарите за останалите неща за мен са прави... не им е мястото в колата...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 09 Окт 2008, 16:18

Това ЛИЧНА собственост, докато не застрашавам околните и себе си, вътре мога да правя каквото си искам. Мога и да сера вътре! Все едно да дойдат у нас и да ми кажат, няма да пушиш. :idea:

Стига с глупостите, има далеч по-важни неща, от това да забраниш на хората да слушат музика в колите! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

НЕ СЕ НАУЧИХА, САМО СЪС ЗАБРАНИ НЕ СТАВА! :idea:
Последна промяна vicho на 09 Окт 2008, 16:18, променена общо 1 път
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 09 Окт 2008, 16:18

само не разбирам как точно ще докаже полицая, че си говорил с кит свободни ръце точно в тоя момент? на мен ми е вградено в кормилото копчето и директно прекратявам разговоро като видя, че ме ситпрат....какво ще каже ушевия? видях те от 140 метра, че ти мърдат устните??? ми шизофреник съм! говоря си сам.....

как ще разберат, че слушам музика? то е ясно ако карам голф със 1 000 000 вата вътре и се чувам на около 50 метра- ОК! ама с нормална музика?????

а до колегата, дето вика как заобикаля ушевите- нали знаеш, че ушатия като види, че няма да спираш директно засилва палката по предния джам....сметни какво ще се случи ако си примерно с 80 и те целне точно с ръба на палката???? да не говорим, че повечето носят на кръста си едно нещо, наречено пищов и си умрят да се правят на Рамбо, капитан Петко войвода, Батман и Мастър Йода едновременно! каквито са ни малоумни нашете ушевци директно ще изпразни един пълнител по твоя посока, пък после ще мисли какво е станало.....затова по-добре, спираш, с мазна усмивка го изслушваш търпеливо и си заминаваш....трупаш им активи и в момента като дойде при теб ушев за някаква работа го лекуваш качествено! (нпр. работиш като заболекър- изведнъж на стола ушев- нали се сещаш какво ще се случи- упойката няма да хване, ще упражниш бицепс, трицепс и форхенд на зъболекарската дрелка....ако не се насере от болка те пък на!)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 09 Окт 2008, 16:21

vicho написа:Това ЛИЧНА собственост, докато не застрашавам околните и себе си, вътре мога да правя каквото си искам. Мога и да сера вътре! Все едно да дойдат у нас и да ми кажат, няма да пушиш. :idea:

Стига с глупостите, има далеч по-важни неща, от това да забраниш на хората да слушат музика в колите! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Само не ми казвай как си натрупал адския опит във Враца да муаш сандвичи и да караш едновременно резачката :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 09 Окт 2008, 16:33

немисля,4е говоренето по телефон има връзка с загиналите по пътищата или поне броя е много малък,никой каращ с 120 примерно няма да говори и най-малкото което ще направи е да намали и също така неми се вярва и в англия загиналите по пътищата да са много помалко отколкото по нашите,само ще спомена,4е наща скъпа родинка е под средния показател за европа(сега ще бъда обвинен за нещо казано можеби) но фактите говорят,нали тъй :) А другите неща,като цигари и храна са откровенна глупост :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 09 Окт 2008, 16:51

///peter написа:
vicho написа:Това ЛИЧНА собственост, докато не застрашавам околните и себе си, вътре мога да правя каквото си искам. Мога и да сера вътре! Все едно да дойдат у нас и да ми кажат, няма да пушиш. :idea:

Само не ми казвай как си натрупал адския опит във Враца да муаш сандвичи и да караш едновременно резачката :mhihi:

Абе във Враца не съм карал, ама ако искаш мое ти покажа това онова ...

И не муам сандвичи, а крилца от Кей Еф Си :winky:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата