Без GSM, цигари, храна и музика в колата?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 09 Окт 2008, 11:14

spens_82 написа:те ще забранят и секса със жена ми във колата :mhihi: ,ако и него забранят наистина ще купя един човал със кондоми и ще ги опъна всичките във парламента :twisted: :mhihi:

даже и Ахмет Доган ли бе :shock: Ти си баси извратения... :shock:

А по темата.. трябва в тази логика на бензоностанциите да има една колконка и една каса на която да си плащаме.. Щот иначе ако си вземем нещо за пиене за в колата, ако ни спре полицай лошо ни се пише.. камо ли ако види, че имаме касетофон с касетка на Лепа Брена глобата скача петорно.. :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 09 Окт 2008, 11:18

Ааа стига бе аз без музика немога и да тръгна. :mhihi: :shock:
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 09 Окт 2008, 11:20

///Ivan написа:Ааа стига бе аз без музика немога и да тръгна. :mhihi: :shock:

.....ше си пееш сам!тамън на отворени прозорци ше разкарваш задръстванията пред теб.... :mhihi: фани горно "ла" на "несун дорме" на паваротито и им пукаш джамовете отма!

Зайо-Байо
Аватар

Мнение от uricatoli » 09 Окт 2008, 11:25

SKISA написа:
///Ivan написа:Ааа стига бе аз без музика немога и да тръгна. :mhihi: :shock:

.....ше си пееш сам!тамън на отворени прозорци ше разкарваш задръстванията пред теб.... :mhihi: фани горно "ла" на "несун дорме" на паваротито и им пукаш джамовете отма!

Horchat caliptus на Ishtar и гумите ше им сцепи.. :mhihi: Добро утро другарю таварищ SKISA :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
Мечтае да кара: F10

Мнение от R_Lakov » 09 Окт 2008, 11:32

Само да кажа че когато бях в англия август месец се чуваше нещо за закон който забранява по време на шофиране ползването на телефон, гпс устройства, пушенето, храненето и пиенето. Незнам обаче дали е влязъл в действие. Значи сигурен съм че в англия загиналите по пътищата са в пъти по-малко от колкото тук и все пак вкарват такива ограничения.
Друг е въпроса че това си е пълна простотия. То влизането в колата ще е се едно влизаш в матрицата :mhihi: Само дето не ти ръгат шиша в главата. Ама и това може да стане някои ден

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 09 Окт 2008, 11:33

да забраняват бе, те нали за това са законите да се заобикалят или греша :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

Зайо-Байо
Аватар

Мнение от uricatoli » 09 Окт 2008, 11:37

Doberman_vas написа:да забраняват бе, те нали за това са законите да се заобикалят или греша :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Казваш ми как се заобикаля полицейска палка и цяла вечер те черпя на бозуки бар :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 09 Окт 2008, 11:42

uricatoli написа:
Doberman_vas написа:да забраняват бе, те нали за това са законите да се заобикалят или греша :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Казваш ми как се заобикаля полицейска палка и цяла вечер те черпя на бозуки бар :mhihi:

кога искаш да ти демонстрирам :mhihi: , казвай на кое бузуки ще ходим, че ми се е отворила глътка от снощи :have one:

по темата: това го пиша към "5000лв. глоба за форсиране на двигателя", същият ефект ще има и пак ще го приемат, като него, т.е. НИКАК. То бива да си тъп!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 09 Окт 2008, 11:42

а как пък ще докаже дали съм си надул музиката над разрешеното ?а как ще докаже че цигарата която държа я пуша а не съм я взел за да я изхвърля? тва е поредния малоумен слух :winky:

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 09 Окт 2008, 11:48

Ogi написа:а как пък ще докаже дали съм си надул музиката над разрешеното ?а как ще докаже че цигарата която държа я пуша а не съм я взел за да я изхвърля? тва е поредния малоумен слух :winky:

Абе има една много кофти презумпция в административното право, че отразеното в административните актове (каквито са и наказателните постановления) се счита за вярно до доказване на противното. Така че на теб ще се падне честта да докажеш че силата на музиката е била под разрешеното, че си взел цигарата не за да я пушиш,а за да я изхвърлиш и т.н. и т.н. :(

Зайо-Байо
Аватар

Мнение от uricatoli » 09 Окт 2008, 11:49

Ogi написа:а как пък ще докаже дали съм си надул музиката над разрешеното ?а как ще докаже че цигарата която държа я пуша а не съм я взел за да я изхвърля? тва е поредния малоумен слух :winky:

Ми то по тази логика аз мога да застана зад теб докато си си смъкнал гащите и да се направя че съм те с извинение треснал.. Как може да докажеш че не съм ?

А за бозукито... Знам че се заобикаля от ляво... :mhihi: Ама като те стрелнат с нея, без всезнайните начини на бедния студент и какво да почерпя че започнаха да не минават и те с БМВ-то :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 09 Окт 2008, 11:54

uricatoli написа:

узо не ям!!!!
на магистрала : докато притича от полето,дето се е скрил-минаваш с пълна газ и после се скриваш в макдоналдс да си пийнеш кафето.
вечер: заобикаляш го и гасиш фаровете за 50м и .... нема номер-нем акт!
денем: го заобикаляш с 10лв!
ако има няколко платна : се правиш ,че не си го видял и ако те погне го подминаваш с 20-30лв....

Зайо-Байо
Аватар

Мнение от uricatoli » 09 Окт 2008, 11:59

SKISA написа:
uricatoli написа:

узо не ям!!!!
на магистрала : докато притича от полето,дето се е скрил-минаваш с пълна газ и после се скриваш в макдоналдс да си пийнеш кафето.
вечер: заобикаляш го и гасиш фаровете за 50м и .... нема номер-нем акт!
денем: го заобикаляш с 10лв!
ако има няколко платна : се правиш ,че не си го видял и ако те погне го подминаваш с 20-30лв....

Гадното е че погването изяжда узото :mhihi: Айде да продължим по темата че много ни стана спама...

А ми е интересно как само глупости са им на тия депутати в главите а не се сещат примерно за закон за ремонти на пътищата да се извършват нощно време, или пък кортежите из софия да нямат предимство.. Ние да не сме америка примерно че да излезе някой снайперист да гърми по бат Бойко или да ни заплашва с ядрено оръжие? Най много някой див пенсионер да скочи с дърво на управниците..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 Ci

Мнение от st.George » 09 Окт 2008, 14:15

То по тая логика тряа забранят и да се кара по нова от `80-та година кола... :shock: Тея вградени в колата телефони, фабрични каркит-ове и навигации баба ми ли ги е сложила там да си гъзарее? :shock: :shock: :shock: ...
Малоумна раота... :confused:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61

Мнение от MobbDeep » 09 Окт 2008, 14:20

Ако ни пуснат да направим една цукахара с премляскване на Юлияна Дончева,Надежда Михайлова и оная от НДСВ Деница Димитрова.. нека забранят пушенето.. :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата