Без GSM, цигари, храна и музика в колата?
Модератор: Общи модератори
65 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
spens_82 написа:те ще забранят и секса със жена ми във колата,ако и него забранят наистина ще купя един човал със кондоми и ще ги опъна всичките във парламента
![]()
даже и Ахмет Доган ли бе

А по темата.. трябва в тази логика на бензоностанциите да има една колконка и една каса на която да си плащаме.. Щот иначе ако си вземем нещо за пиене за в колата, ако ни спре полицай лошо ни се пише.. камо ли ако види, че имаме касетофон с касетка на Лепа Брена глобата скача петорно..

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
///Ivan написа:Ааа стига бе аз без музика немога и да тръгна.![]()
.....ше си пееш сам!тамън на отворени прозорци ше разкарваш задръстванията пред теб....

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
SKISA написа:///Ivan написа:Ааа стига бе аз без музика немога и да тръгна.![]()
.....ше си пееш сам!тамън на отворени прозорци ше разкарваш задръстванията пред теб....фани горно "ла" на "несун дорме" на паваротито и им пукаш джамовете отма!
Horchat caliptus на Ishtar и гумите ше им сцепи..

- R_Lakov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
- Мечтае да кара: F10
Само да кажа че когато бях в англия август месец се чуваше нещо за закон който забранява по време на шофиране ползването на телефон, гпс устройства, пушенето, храненето и пиенето. Незнам обаче дали е влязъл в действие. Значи сигурен съм че в англия загиналите по пътищата са в пъти по-малко от колкото тук и все пак вкарват такива ограничения.
Друг е въпроса че това си е пълна простотия. То влизането в колата ще е се едно влизаш в матрицата
Само дето не ти ръгат шиша в главата. Ама и това може да стане някои ден
Друг е въпроса че това си е пълна простотия. То влизането в колата ще е се едно влизаш в матрицата

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
да забраняват бе, те нали за това са законите да се заобикалят или греша

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
Doberman_vas написа:да забраняват бе, те нали за това са законите да се заобикалят или греша![]()
![]()
Казваш ми как се заобикаля полицейска палка и цяла вечер те черпя на бозуки бар

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
uricatoli написа:Doberman_vas написа:да забраняват бе, те нали за това са законите да се заобикалят или греша![]()
![]()
кога искаш да ти демонстрирам

по темата: това го пиша към "5000лв. глоба за форсиране на двигателя", същият ефект ще има и пак ще го приемат, като него, т.е. НИКАК. То бива да си тъп!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
а как пък ще докаже дали съм си надул музиката над разрешеното ?а как ще докаже че цигарата която държа я пуша а не съм я взел за да я изхвърля? тва е поредния малоумен слух 

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Ogi написа:а как пък ще докаже дали съм си надул музиката над разрешеното ?а как ще докаже че цигарата която държа я пуша а не съм я взел за да я изхвърля? тва е поредния малоумен слух
Абе има една много кофти презумпция в административното право, че отразеното в административните актове (каквито са и наказателните постановления) се счита за вярно до доказване на противното. Така че на теб ще се падне честта да докажеш че силата на музиката е била под разрешеното, че си взел цигарата не за да я пушиш,а за да я изхвърлиш и т.н. и т.н.

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
Ogi написа:а как пък ще докаже дали съм си надул музиката над разрешеното ?а как ще докаже че цигарата която държа я пуша а не съм я взел за да я изхвърля? тва е поредния малоумен слух
Ми то по тази логика аз мога да застана зад теб докато си си смъкнал гащите и да се направя че съм те с извинение треснал.. Как може да докажеш че не съм ?
А за бозукито... Знам че се заобикаля от ляво...

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
uricatoli написа:Doberman_vas написа:да забраняват бе, те нали за това са законите да се заобикалят или греша![]()
![]()
узо не ям!!!!
на магистрала : докато притича от полето,дето се е скрил-минаваш с пълна газ и после се скриваш в макдоналдс да си пийнеш кафето.
вечер: заобикаляш го и гасиш фаровете за 50м и .... нема номер-нем акт!
денем: го заобикаляш с 10лв!
ако има няколко платна : се правиш ,че не си го видял и ако те погне го подминаваш с 20-30лв....
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
SKISA написа:uricatoli написа:Doberman_vas написа:да забраняват бе, те нали за това са законите да се заобикалят или греша![]()
![]()
узо не ям!!!!
на магистрала : докато притича от полето,дето се е скрил-минаваш с пълна газ и после се скриваш в макдоналдс да си пийнеш кафето.
вечер: заобикаляш го и гасиш фаровете за 50м и .... нема номер-нем акт!
денем: го заобикаляш с 10лв!
ако има няколко платна : се правиш ,че не си го видял и ако те погне го подминаваш с 20-30лв....
Гадното е че погването изяжда узото

А ми е интересно как само глупости са им на тия депутати в главите а не се сещат примерно за закон за ремонти на пътищата да се извършват нощно време, или пък кортежите из софия да нямат предимство.. Ние да не сме америка примерно че да излезе някой снайперист да гърми по бат Бойко или да ни заплашва с ядрено оръжие? Най много някой див пенсионер да скочи с дърво на управниците..
- st.George
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 Ci
То по тая логика тряа забранят и да се кара по нова от `80-та година кола...
Тея вградени в колата телефони, фабрични каркит-ове и навигации баба ми ли ги е сложила там да си гъзарее?
...
Малоумна раота...

Малоумна раота...

- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
Ако ни пуснат да направим една цукахара с премляскване на Юлияна Дончева,Надежда Михайлова и оная от НДСВ Деница Димитрова.. нека забранят пушенето.. 

65 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5