Покажете си .... ЧАСОВНИКА ;)
Модератор: Общи модератори
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Пиер Карден, Франк Мюлер или Радо не са по джоба на всеки
пък и момчето си търси часовник под 1000лв.

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Леле

Current US List Price of this watch is $250,000 USD
аз пък си мислех, че Hublot правят скъпи часовници

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- GeorgiMarinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: F80 M3 Competition
- Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT

Да ти кажа, този часовник е много доволен... подарък ми е от швейцария, и е оригинален... много съм доволен от него,много е стилен и на мн хора им отива. Но ако си го вземеш оригинален от България ще ти излезе около 1800 лева, и няма да имаш гаранционна карта. Ако имаш човек или можеш от интернет да си го поръчаш, ше ти излезе по ефтино. Найстина този часовник е много вървежен сред стилните хора и мн мн ама много рядко дават проблеми. Моя е с батерия и от 2 години не е мръднал.. точен е като швейцарски часовник

vesko06 написа:Другият ми часовник е подарък от нашите за бала ми: Frank Muller Aeternitas
Колега, ти с колко човека охрана ходиш, та да носиш тоя часовник, извинявай?

Щото тоя на снимката, което си сложил... е леко скъпичък

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Динко GaD е ненормално луд на тема часовници.Сещам се като се разхождахме из Женева с него и Газара по магазините (там изобщо, не се продават часовници,не
) беше придобил много особенно изражение
Там не е за хора със слабост към тези ненормално скъпи вещи ...
Франк Мюлер , Пиер Кунц (даже близо до хотела ни имаше един магазин в който бяха изложени всякакви суперкар-и и там беше на Кунц Ferarri-то Concept FXX
absix е прав това да носиш часовник за толкова пари на ръката си тук в България е опасно за здравето
Георги Пенчев

Франк Мюлер , Пиер Кунц (даже близо до хотела ни имаше един магазин в който бяха изложени всякакви суперкар-и и там беше на Кунц Ferarri-то Concept FXX

absix е прав това да носиш часовник за толкова пари на ръката си тук в България е опасно за здравето

Георги Пенчев
Penchev написа:absix е прав това да носиш часовник за толкова пари на ръката си тук в България е опасно за здравето![]()
Аз лично много се съмнявам да е оригинален и точно такъв, ама може и да греша

ПП: Пенчев, моля те, подсети брат ти за ЛС-то дет му писах вчера и така и не ми отговори.
- ^Joreto
- серсемин
-
- Кара: BMW F30 340xi
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
това е моят:
сертина , кварцов е/което е гадно,щото автомата си е автомат/ ,но пък е в тоя ценови диапазон и е адски здрав
деяни много под вода,може да се ползват и бутоните под вода и брат ми падна с мотора върху него на асфалт и успя леко да издраска верижката.
иначе съм хвърлил око на една омега и на един зенит,ма там е едебело и ше видим.
иначе нося и едно тисо за по-спешъл моменти ,ма е по-боклук-само вида му е по-джиджан:
моят само че е с жълт циферблат.
мойто мнение е ,че квото и да си земеш трябва да е швейцарско.сичко друго не става. сертината я нося от повече от 10г и не е мръднала...
сертина , кварцов е/което е гадно,щото автомата си е автомат/ ,но пък е в тоя ценови диапазон и е адски здрав

деяни много под вода,може да се ползват и бутоните под вода и брат ми падна с мотора върху него на асфалт и успя леко да издраска верижката.
иначе съм хвърлил око на една омега и на един зенит,ма там е едебело и ше видим.
иначе нося и едно тисо за по-спешъл моменти ,ма е по-боклук-само вида му е по-джиджан:

мойто мнение е ,че квото и да си земеш трябва да е швейцарско.сичко друго не става. сертината я нося от повече от 10г и не е мръднала...
SKISA написа:това е моят:
иначе нося и едно тисо за по-спешъл моменти ,ма е по-боклук-само вида му е по-джиджан:моят само че е с жълт циферблат.
Да бе дееба тея Зенит са ми такава слабост, харесал съм си един за 10 бона ама верно е много тежко там положението...
Иначе кажи какъв модел е сертината, че и аз си търся нещо за момента, че на мойта фестина и мина времето...
Иначе ако някой търси нещо много евтино, но пък ефектно - Fossil в цялата им гама 90% са по 95 долара и са доста ефектни и така

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- GANUK
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Ф10, 2011, седан 535d
дамммм,
показахте доста хубави неща, нмо все още нищо не ме грабва....
не искам ултра скъп часовник за гъзария...ако сте проследили постовете ми ще видите че искам да е простичък, но мъжки!
За съжаление цената им е доста над 1000-2000лв.
До коледа трябва да се спра на нещо
на Алабин срещу Мак Доналд (леко диагонално, по посока пазарчето) има един голям магазин и там имаше няколко 5 хилядници...ще видя марката белким се намери нещо подобно на визия
Ще погледна и традиционните сейко, тисот и уоч.... само да ми остане малко време....Не напразно искам помощта ви
показахте доста хубави неща, нмо все още нищо не ме грабва....
не искам ултра скъп часовник за гъзария...ако сте проследили постовете ми ще видите че искам да е простичък, но мъжки!
За съжаление цената им е доста над 1000-2000лв.
До коледа трябва да се спра на нещо

на Алабин срещу Мак Доналд (леко диагонално, по посока пазарчето) има един голям магазин и там имаше няколко 5 хилядници...ще видя марката белким се намери нещо подобно на визия

Ще погледна и традиционните сейко, тисот и уоч.... само да ми остане малко време....Не напразно искам помощта ви

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
сертината е модел каскадьор,ма има няколко каскадьора-тая е на бате арни от вторият терминатор. и е без дограмата отпред,че има и един мноо грозни с пречки ...!! беше към 1300 кинта. мисля,че я има на витошка в оварас и при еди на ръковска. дабъл секюрити е и е със сапфир-кристал стъкло. много здрава машина и си им асички екстри барабар с аларма.
сега съм се огледал в едно сунто / sunto/ за спорт,че старото касио се разпадна...
ма не могат още да ми го доставят с черен ринг-има с жълт. иначе пък тва е добър часовник за ски и гмуркане. до скоро не бях чувал фирмата ,но ми хареса. има си сичко
сега съм се огледал в едно сунто / sunto/ за спорт,че старото касио се разпадна...

ма не могат още да ми го доставят с черен ринг-има с жълт. иначе пък тва е добър часовник за ски и гмуркане. до скоро не бях чувал фирмата ,но ми хареса. има си сичко
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70