Покажете си .... ЧАСОВНИКА ;)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 08 Окт 2008, 20:20

http://www.sectornolimits.eu/

Модела Ocean Master харесвам аз. Черен.

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 08 Окт 2008, 20:25

Пиер Карден, Франк Мюлер или Радо не са по джоба на всеки :mhihi: пък и момчето си търси часовник под 1000лв.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 08 Окт 2008, 20:42

:shock: :shock: :shock:

Леле

Изображение

Изображение

Изображение

Current US List Price of this watch is $250,000 USD

аз пък си мислех, че Hublot правят скъпи часовници :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F80 M3 Competition
Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT

Мнение от GeorgiMarinov » 08 Окт 2008, 22:22

Изображение
Да ти кажа, този часовник е много доволен... подарък ми е от швейцария, и е оригинален... много съм доволен от него,много е стилен и на мн хора им отива. Но ако си го вземеш оригинален от България ще ти излезе около 1800 лева, и няма да имаш гаранционна карта. Ако имаш човек или можеш от интернет да си го поръчаш, ше ти излезе по ефтино. Найстина този часовник е много вървежен сред стилните хора и мн мн ама много рядко дават проблеми. Моя е с батерия и от 2 години не е мръднал.. точен е като швейцарски часовник :mhihi: . Ако можеш да си намериш такова Радо на по-ниска цена... вземи си, много ще си доволен, лек е и е много удобен, но уви аз моя рядко го нося.. защото не ми ходи, 17-годишно пешлеме с такъв часовник. И ти препоръчвам РАДО моделите! УСПЕХ !!! ( това на снимката не е моя часовник, а подобен ! )
Изображение

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 08 Окт 2008, 22:40

vesko06 написа:Другият ми часовник е подарък от нашите за бала ми: Frank Muller Aeternitas

Изображение

Колега, ти с колко човека охрана ходиш, та да носиш тоя часовник, извинявай? :mhihi:

Щото тоя на снимката, което си сложил... е леко скъпичък :)

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 08 Окт 2008, 22:52

Динко GaD е ненормално луд на тема часовници.Сещам се като се разхождахме из Женева с него и Газара по магазините (там изобщо, не се продават часовници,не :mhihi: ) беше придобил много особенно изражение 8) Там не е за хора със слабост към тези ненормално скъпи вещи ...

Франк Мюлер , Пиер Кунц (даже близо до хотела ни имаше един магазин в който бяха изложени всякакви суперкар-и и там беше на Кунц Ferarri-то Concept FXX :shock:

absix е прав това да носиш часовник за толкова пари на ръката си тук в България е опасно за здравето :roll:

Георги Пенчев
Изображение

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 08 Окт 2008, 23:01

Penchev написа:absix е прав това да носиш часовник за толкова пари на ръката си тук в България е опасно за здравето :roll:

Аз лично много се съмнявам да е оригинален и точно такъв, ама може и да греша :roll: Да му бяха подарили чистак ново М6 за бала, деба и часовниците :mhihi:

ПП: Пенчев, моля те, подсети брат ти за ЛС-то дет му писах вчера и така и не ми отговори.

серсемин
Аватар
Кара: BMW F30 340xi

Мнение от ^Joreto » 08 Окт 2008, 23:12

Аз съм си харесал този ->
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 08 Окт 2008, 23:13

това е моят:
сертина , кварцов е/което е гадно,щото автомата си е автомат/ ,но пък е в тоя ценови диапазон и е адски здрав
Изображение
деяни много под вода,може да се ползват и бутоните под вода и брат ми падна с мотора върху него на асфалт и успя леко да издраска верижката.

иначе съм хвърлил око на една омега и на един зенит,ма там е едебело и ше видим.
иначе нося и едно тисо за по-спешъл моменти ,ма е по-боклук-само вида му е по-джиджан:
Изображение моят само че е с жълт циферблат.
мойто мнение е ,че квото и да си земеш трябва да е швейцарско.сичко друго не става. сертината я нося от повече от 10г и не е мръднала...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 08 Окт 2008, 23:38

SKISA написа:това е моят:
сертина , кварцов е/което е гадно,щото автомата си е автомат/ ,но пък е в тоя ценови диапазон и е адски здрав
Изображение
деяни много под вода,може да се ползват и бутоните под вода и брат ми падна с мотора върху него на асфалт и успя леко да издраска верижката.

иначе съм хвърлил око на една омега и на един зенит,ма там е едебело и ше видим.
иначе нося и едно тисо за по-спешъл моменти ,ма е по-боклук-само вида му е по-джиджан:
Изображение моят само че е с жълт циферблат.
мойто мнение е ,че квото и да си земеш трябва да е швейцарско.сичко друго не става. сертината я нося от повече от 10г и не е мръднала...

Да бе дееба тея Зенит са ми такава слабост, харесал съм си един за 10 бона ама верно е много тежко там положението...
Иначе кажи какъв модел е сертината, че и аз си търся нещо за момента, че на мойта фестина и мина времето...
Иначе ако някой търси нещо много евтино, но пък ефектно - Fossil в цялата им гама 90% са по 95 долара и са доста ефектни и така :) :mhihi: :mhihi:
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Ф10, 2011, седан 535d

Мнение от GANUK » 08 Окт 2008, 23:44

дамммм,
показахте доста хубави неща, нмо все още нищо не ме грабва....
не искам ултра скъп часовник за гъзария...ако сте проследили постовете ми ще видите че искам да е простичък, но мъжки!
За съжаление цената им е доста над 1000-2000лв.

До коледа трябва да се спра на нещо :)

на Алабин срещу Мак Доналд (леко диагонално, по посока пазарчето) има един голям магазин и там имаше няколко 5 хилядници...ще видя марката белким се намери нещо подобно на визия ;)

Ще погледна и традиционните сейко, тисот и уоч.... само да ми остане малко време....Не напразно искам помощта ви :)

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 08 Окт 2008, 23:45

сертината е модел каскадьор,ма има няколко каскадьора-тая е на бате арни от вторият терминатор. и е без дограмата отпред,че има и един мноо грозни с пречки ...!! беше към 1300 кинта. мисля,че я има на витошка в оварас и при еди на ръковска. дабъл секюрити е и е със сапфир-кристал стъкло. много здрава машина и си им асички екстри барабар с аларма.
сега съм се огледал в едно сунто / sunto/ за спорт,че старото касио се разпадна...
Изображение
ма не могат още да ми го доставят с черен ринг-има с жълт. иначе пък тва е добър часовник за ски и гмуркане. до скоро не бях чувал фирмата ,но ми хареса. има си сичко

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 09 Окт 2008, 0:47

:arrow:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от add1cted » 09 Окт 2008, 0:52

:arrow:
Изображение

Палавника