Заслужава ли си е36-320
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
аз също подкрепям колегата turboto, не бих си дал колата под 10к със всичко което съм слагал по нея и начина по който съм я поддържал. Успех колега, дано си вземеш хубава кола. (и немога да се съглася че 320 върви повече от ис-ката... досега доста 20-ки съм наказал да не кажа всички с които съм пробвал моята) иначе немога да отрека че звука на мотора е уникален много повече ми харесва от моя.
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
netmurder написа:аз също подкрепям колегата turboto, не бих си дал колата под 10к със всичко което съм слагал по нея и начина по който съм я поддържал. Успех колега, дано си вземеш хубава кола. (и немога да се съглася че 320 върви повече от ис-ката... досега доста 20-ки съм наказал да не кажа всички с които съм пробвал моята) иначе немога да отрека че звука на мотора е уникален много повече ми харесва от моя.
Да така става с газифицираните ,тех и аз ги бегам с тдс-а

- kilima
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330d. E90 LCI 325d
netmurder написа:аз също подкрепям колегата turboto, не бих си дал колата под 10к със всичко което съм слагал по нея и начина по който съм я поддържал. Успех колега, дано си вземеш хубава кола. (и немога да се съглася че 320 върви повече от ис-ката... досега доста 20-ки съм наказал да не кажа всички с които съм пробвал моята) иначе немога да отрека че звука на мотора е уникален много повече ми харесва от моя.
"Мойто гардже си е най-хубаво."
Стокова ИС-ка не може да бие 320-ка при равни условия и състояние.Дайте да не се оливаме

- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
kilima написа:netmurder написа:аз също подкрепям колегата turboto, не бих си дал колата под 10к със всичко което съм слагал по нея и начина по който съм я поддържал. Успех колега, дано си вземеш хубава кола. (и немога да се съглася че 320 върви повече от ис-ката... досега доста 20-ки съм наказал да не кажа всички с които съм пробвал моята) иначе немога да отрека че звука на мотора е уникален много повече ми харесва от моя.
Стокова ИС-ка не може да бие 320-ка при равни условия и състояние.Дайте да не се оливаме
Може, може

- kilima
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330d. E90 LCI 325d
Mpower84 написа:kilima написа:netmurder написа:аз също подкрепям колегата turboto, не бих си дал колата под 10к със всичко което съм слагал по нея и начина по който съм я поддържал. Успех колега, дано си вземеш хубава кола. (и немога да се съглася че 320 върви повече от ис-ката... досега доста 20-ки съм наказал да не кажа всички с които съм пробвал моята) иначе немога да отрека че звука на мотора е уникален много повече ми харесва от моя.
Може, можене ти е сипвала ИС-ка и за това си говориш.Верно не е голяма разликата и вероятно се дължи на задкормилните устройства, но...нека не влизаме в спор!
Карал съм ИС в прекрасно състояние,чипната на 170,със шпер и тн.От скоро карам 320 м52 в същото състояние и просто разликата е огромна за мен.Може да беше с повече магарета ИС-ката,но вътрящия момент си казва думата.
- vladeto_88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530 xd
- Мечтае да кара: BMW F01
е извиняваите ама тука го обурнахте на спор кое е по бързо ИС или 320,мисля че не е правилно тука да спорите без да засягам някои 

vld написа:netmurder написа:аз също подкрепям колегата turboto, не бих си дал колата под 10к със всичко което съм слагал по нея и начина по който съм я поддържал. Успех колега, дано си вземеш хубава кола. (и немога да се съглася че 320 върви повече от ис-ката... досега доста 20-ки съм наказал да не кажа всички с които съм пробвал моята) иначе немога да отрека че звука на мотора е уникален много повече ми харесва от моя.
Да така става с газифицираните ,тех и аз ги бегам с тдс-а
Aбе бегаш ги ти

- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
4 пъти си чета поста и не мога да разбера от къде тръгна тая идея със сравненията на старт ?!!!!!! 'Шот гледам че след мен се е почнала простотията ?!!!!! А и не виждам смисъл да спорите за тотални глупости поради причината че на шофиорското място не седят 2 робота програмирани по еднакъв начин, както и колите не са карани определени км. при еднакви условия от тях. Само тогава има шанс сички тия глупости от по-горе да са обективни. А пък и за 20г коли пак изобщо не виждам смисъл. Има смисъл ако някои някъде е пипал чип, турбо, нитро...
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3