Заслужава ли си е36-320

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E60 530dА

Мнение от netmurder » 08 Окт 2008, 0:19

аз също подкрепям колегата turboto, не бих си дал колата под 10к със всичко което съм слагал по нея и начина по който съм я поддържал. Успех колега, дано си вземеш хубава кола. (и немога да се съглася че 320 върви повече от ис-ката... досега доста 20-ки съм наказал да не кажа всички с които съм пробвал моята) иначе немога да отрека че звука на мотора е уникален много повече ми харесва от моя.
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i

Мнение от k1k0 » 08 Окт 2008, 0:41

Пак се почва спорът :)
Beautiful Mechanical Wonder

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 6efovete » 08 Окт 2008, 0:44

хахаха
вечния въпрос
ама то си го знаем отговора ;)
тия 10 кончета ядат глави :D :D :D :D :D :mhihi: :mhihi: :mhihi: :maad: :angel: :yammy: :driving: :dummy:

ама няма да си го признаят и това си е

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 08 Окт 2008, 11:00

netmurder написа:аз също подкрепям колегата turboto, не бих си дал колата под 10к със всичко което съм слагал по нея и начина по който съм я поддържал. Успех колега, дано си вземеш хубава кола. (и немога да се съглася че 320 върви повече от ис-ката... досега доста 20-ки съм наказал да не кажа всички с които съм пробвал моята) иначе немога да отрека че звука на мотора е уникален много повече ми харесва от моя.

Да така става с газифицираните ,тех и аз ги бегам с тдс-а :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330d. E90 LCI 325d

Мнение от kilima » 08 Окт 2008, 11:06

netmurder написа:аз също подкрепям колегата turboto, не бих си дал колата под 10к със всичко което съм слагал по нея и начина по който съм я поддържал. Успех колега, дано си вземеш хубава кола. (и немога да се съглася че 320 върви повече от ис-ката... досега доста 20-ки съм наказал да не кажа всички с които съм пробвал моята) иначе немога да отрека че звука на мотора е уникален много повече ми харесва от моя.

"Мойто гардже си е най-хубаво."
Стокова ИС-ка не може да бие 320-ка при равни условия и състояние.Дайте да не се оливаме :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: '03 330xd M57N Sedan

Мнение от Mpower84 » 08 Окт 2008, 11:16

kilima написа:

Стокова ИС-ка не може да бие 320-ка при равни условия и състояние.Дайте да не се оливаме :mhihi:

Може, може :mhihi: не ти е сипвала ИС-ка и за това си говориш.Верно не е голяма разликата и вероятно се дължи на задкормилните устройства, но...нека не влизаме в спор!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330d. E90 LCI 325d

Мнение от kilima » 08 Окт 2008, 11:21

Mpower84 написа:
kilima написа:

Може, може :mhihi: не ти е сипвала ИС-ка и за това си говориш.Верно не е голяма разликата и вероятно се дължи на задкормилните устройства, но...нека не влизаме в спор!

Карал съм ИС в прекрасно състояние,чипната на 170,със шпер и тн.От скоро карам 320 м52 в същото състояние и просто разликата е огромна за мен.Може да беше с повече магарета ИС-ката,но вътрящия момент си казва думата.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 6efovete » 08 Окт 2008, 11:26

разбира се че е така .. ама не мога да разбера защо изобщо се прави сравнението между тия два мотора. малко е смешно вече
искат да направят от магаре състезателен кон .. е не се получава и това е :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 530 xd
Мечтае да кара: BMW F01

Мнение от vladeto_88 » 08 Окт 2008, 14:13

е извиняваите ама тука го обурнахте на спор кое е по бързо ИС или 320,мисля че не е правилно тука да спорите без да засягам някои ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 08 Окт 2008, 15:25

vld написа:

Да така става с газифицираните ,тех и аз ги бегам с тдс-а :mhihi:

Aбе бегаш ги ти :)

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Мнение от turboto » 08 Окт 2008, 15:39

4 пъти си чета поста и не мога да разбера от къде тръгна тая идея със сравненията на старт ?!!!!!! 'Шот гледам че след мен се е почнала простотията ?!!!!! А и не виждам смисъл да спорите за тотални глупости поради причината че на шофиорското място не седят 2 робота програмирани по еднакъв начин, както и колите не са карани определени км. при еднакви условия от тях. Само тогава има шанс сички тия глупости от по-горе да са обективни. А пък и за 20г коли пак изобщо не виждам смисъл. Има смисъл ако някои някъде е пипал чип, турбо, нитро...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 08 Окт 2008, 22:19

Още едно мнение кое е по-бързо и заключвам и тази тема!!!
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

Предишна

Назад към E36