За малко без книжка...
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
SKISA написа:absix написа:Бе колеги, задължително при талона/гражданската или там където си държите документите или някаде из колата 2х20лв + 1х10лв... ЗАДЪЖИТЕЛНО, щото някой път може да се окажете без дребни или да нямате достатъчно под ръка, а тия дебитни карти не приемат и мнооого рядко връщат ресто![]()
![]()
ти луд ли си такива суми да се дават...!?!? много дигаш цената! 10лв е макса!!! треа не нам кво да си направил да дадеш 20,ма тва требва да си минал с 200 ,да си бутнал на ушавия шапката на земята и да са те настигнали с три коли...!!! никви такива!! 10лв и ако щът....
Абе, не се знае колко човека ще са в патрулката или колко деца има тоя дет те спира и как се скръндзиш за 10-20 лева ще отнесеш 150-200.
- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
BMWMHartge написа:и аз така бях първия път, искаше книжка и колата да спира от движение имах 19лв и 25 стотинки и всичко се оправи
И 25 стотинки

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
SKISA написа:absix написа:Бе колеги, задължително при талона/гражданската или там където си държите документите или някаде из колата 2х20лв + 1х10лв... ЗАДЪЖИТЕЛНО, щото някой път може да се окажете без дребни или да нямате достатъчно под ръка, а тия дебитни карти не приемат и мнооого рядко връщат ресто![]()
![]()
ти луд ли си такива суми да се дават...!?!? много дигаш цената! 10лв е макса!!! треа не нам кво да си направил да дадеш 20,ма тва требва да си минал с 200 ,да си бутнал на ушавия шапката на земята и да са те настигнали с три коли...!!! никви такива!! 10лв и ако щът....
Аз им давах много, ама викам им на море съм тръгнал дай да се разберем - те: " нестава имаме камера" и ся книжка на трупчета

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2