За малко без книжка...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 07 Окт 2008, 16:21

SKISA написа:
absix написа:Бе колеги, задължително при талона/гражданската или там където си държите документите или някаде из колата 2х20лв + 1х10лв... ЗАДЪЖИТЕЛНО, щото някой път може да се окажете без дребни или да нямате достатъчно под ръка, а тия дебитни карти не приемат и мнооого рядко връщат ресто :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ти луд ли си такива суми да се дават...!?!? много дигаш цената! 10лв е макса!!! треа не нам кво да си направил да дадеш 20,ма тва требва да си минал с 200 ,да си бутнал на ушавия шапката на земята и да са те настигнали с три коли...!!! никви такива!! 10лв и ако щът....

Абе, не се знае колко човека ще са в патрулката или колко деца има тоя дет те спира и как се скръндзиш за 10-20 лева ще отнесеш 150-200.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i M Пакет, е39
Мечтае да кара: е39 - сбъдната

Мнение от Lattri » 08 Окт 2008, 9:37

BMWMHartge написа:и аз така бях първия път, искаше книжка и колата да спира от движение имах 19лв и 25 стотинки и всичко се оправи

И 25 стотинки :mhihi: :mhihi: :mhihi: а за останалите 75 стотинки нищо ли не ти казаха :Д ? Все пак това е почти едно дълго кафе и половина!!

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 10 Окт 2008, 19:23

SKISA написа:
absix написа:Бе колеги, задължително при талона/гражданската или там където си държите документите или някаде из колата 2х20лв + 1х10лв... ЗАДЪЖИТЕЛНО, щото някой път може да се окажете без дребни или да нямате достатъчно под ръка, а тия дебитни карти не приемат и мнооого рядко връщат ресто :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ти луд ли си такива суми да се дават...!?!? много дигаш цената! 10лв е макса!!! треа не нам кво да си направил да дадеш 20,ма тва требва да си минал с 200 ,да си бутнал на ушавия шапката на земята и да са те настигнали с три коли...!!! никви такива!! 10лв и ако щът....

Аз им давах много, ама викам им на море съм тръгнал дай да се разберем - те: " нестава имаме камера" и ся книжка на трупчета :(

Предишна

Назад към Извън Темата