!!!ВАЖНО!!!Издирва се Румен Димитров - Dexter
Модератор: Общи модератори
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
GVT написа:Zaho написа:BMWALPINA написа:Zaho написа:...
Човек купи си вестник Шоу и там те има цитиран дословно... "Свидетел разиграва полицаите"...
Не съм аз![]()
Ти сине те е срам,да разиграваш куките
спирали всяка черна кола да проверяват
,а колко лесно бе да проверат записа от камерите на ОМВ.
Спирали всеко Астон Мартин из Банско-Разложката околия немогли да им смогнат направили задръстване от Астон-ни

- CvetomirPenev
- Потребител
-
Днес се заклевам, че видях същия човек, направи ми впечетление и се вгледах в него, само защото държеше професионален фотоапарат. Качи се в една малка кола, синя беше, не от най-новите модели. Зад мола улицата, тъкмо се качваше в колата. Сигурен съм, че е той, даже сега като погледнах пак снимката, говоря за абсолютно същия човек!
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
ами звани в полицията де
Полицията умолява гражданите, които разполагат с информация за издирвания, да се обадят на тел. 166, 982-17-60 , 982-17-55 или в най-близкото РПУ.

Полицията умолява гражданите, които разполагат с информация за издирвания, да се обадят на тел. 166, 982-17-60 , 982-17-55 или в най-близкото РПУ.
като му видя броя на коментарите и деня на регистрация нещо си мисля, че никога повече няма да отвори тази тема или този форумshnitzera написа:ами звани в полицията де

Цаката не е да умреш за родината си, а да накараш копелето отсреща да умре за неговата!
- CvetomirPenev
- Потребител
-
stef-- написа:като му видя броя на коментарите и деня на регистрация нещо си мисля, че никога повече няма да отвори тази тема или този форумshnitzera написа:ами звани в полицията де
Регистрирах се именно за да напиша това което постнах в миналия мой коментар.
- CvetomirPenev
- Потребител
-
Не съм се обадил.
Улицата зад Мол София на стамболийски, точно паркира мой приятел, слезнахме от колата и тръгнахме на горе по улицата за Зенобиата или както се казва това заведение, може би 10 секунди след като вървяхме, видях някакъв човек с фотоапарат, професионален, черен с каишка или както се казва за врата, държеше го в едната ръка, точно се качваше в една малка синя кола, модела и марката не мога да си спомня, не обърнах внимание, казах ня моя приятел да спрем и му обесних за кво иде реч, докато човека в колата палеше двигателя и погледнах хубаво в лицето, абсолютно същия човек беше, сигурен съм в това, даже човека видя, че го гледам, но никаква реакция, може би малко засмяна физономия, не до там лоша.
Улицата зад Мол София на стамболийски, точно паркира мой приятел, слезнахме от колата и тръгнахме на горе по улицата за Зенобиата или както се казва това заведение, може би 10 секунди след като вървяхме, видях някакъв човек с фотоапарат, професионален, черен с каишка или както се казва за врата, държеше го в едната ръка, точно се качваше в една малка синя кола, модела и марката не мога да си спомня, не обърнах внимание, казах ня моя приятел да спрем и му обесних за кво иде реч, докато човека в колата палеше двигателя и погледнах хубаво в лицето, абсолютно същия човек беше, сигурен съм в това, даже човека видя, че го гледам, но никаква реакция, може би малко засмяна физономия, не до там лоша.
- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6

До колкото знам от колегите от Фото форума апарата и лаптопа са му останали във вилата... по - скоро е съвпадение
stay tuned

- CvetomirPenev
- Потребител
-
Reportera написа:а това значи ли че ако наистина си толкова сигурен не трябва да се обадиш в полицията
Обесних подробно ситуациата, нека се обади някой и да съобщи. Ако се наложи ми пишете ЛС да дам номера си, за да се свържете с мен, ако толкова мислите, че си измислям.
CvetomirPenev написа:Reportera написа:а това значи ли че ако наистина си толкова сигурен не трябва да се обадиш в полицията
Обесних подробно ситуациата, нека се обади някой и да съобщи. Ако се наложи ми пишете ЛС да дам номера си, за да се свържете с мен, ако толкова мислите, че си измислям.
Що си правиш бъзик с тия работи бе...
Ако си го видял обади се. Ако не си сигурен, не всявай смут, щото тук може да чете и някой негов роднина...
Телефона е 166.