!!!ВАЖНО!!!Издирва се Румен Димитров - Dexter

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 02 Окт 2008, 15:46

Zaho написа:
BMWALPINA написа:
Zaho написа:...

Човек купи си вестник Шоу и там те има цитиран дословно... "Свидетел разиграва полицаите"...

Не съм аз ;) :mhihi:

Ти си :mhihi: не те е срам,да разиграваш куките :mhihi: спирали всяка черна кола да проверяват :mhihi: ,а колко лесно бе да проверат записа от камерите на ОМВ.
Изображение

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 02 Окт 2008, 15:56

GVT написа:
Zaho написа:
BMWALPINA написа:
Zaho написа:...

Човек купи си вестник Шоу и там те има цитиран дословно... "Свидетел разиграва полицаите"...

Не съм аз ;) :mhihi:

Ти си :mhihi: не те е срам,да разиграваш куките :mhihi: спирали всяка черна кола да проверяват :mhihi: ,а колко лесно бе да проверат записа от камерите на ОМВ.

Спирали всеко Астон Мартин из Банско-Разложката околия немогли да им смогнат направили задръстване от Астон-ни :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от stef-- » 04 Окт 2008, 14:39

Zaho написа:
Спирали всеко Астон Мартин из Банско-Разложката околия немогли да им смогнат направили задръстване от Астон-ни :mhihi: :mhihi: :mhihi:
:ahah: :ahah: в крайна сметка намериха ли го, човечеца :roll:
Цаката не е да умреш за родината си, а да накараш копелето отсреща да умре за неговата!

Потребител
Аватар

Мнение от CvetomirPenev » 06 Окт 2008, 2:46

Днес се заклевам, че видях същия човек, направи ми впечетление и се вгледах в него, само защото държеше професионален фотоапарат. Качи се в една малка кола, синя беше, не от най-новите модели. Зад мола улицата, тъкмо се качваше в колата. Сигурен съм, че е той, даже сега като погледнах пак снимката, говоря за абсолютно същия човек!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 525d
Мечтае да кара: това ,което кара

Мнение от shnitzera » 06 Окт 2008, 8:10

ами звани в полицията де :idea:

Полицията умолява гражданите, които разполагат с информация за издирвания, да се обадят на тел. 166, 982-17-60 , 982-17-55 или в най-близкото РПУ.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от stef-- » 06 Окт 2008, 20:22

shnitzera написа:ами звани в полицията де :idea:

Полицията умолява гражданите, които разполагат с информация за издирвания, да се обадят на тел. 166, 982-17-60 , 982-17-55 или в най-близкото РПУ.
като му видя броя на коментарите и деня на регистрация нещо си мисля, че никога повече няма да отвори тази тема или този форум :)
Цаката не е да умреш за родината си, а да накараш копелето отсреща да умре за неговата!

Потребител
Аватар

Мнение от CvetomirPenev » 06 Окт 2008, 23:17

stef-- написа:
shnitzera написа:ами звани в полицията де :idea:

като му видя броя на коментарите и деня на регистрация нещо си мисля, че никога повече няма да отвори тази тема или този форум :)

Регистрирах се именно за да напиша това което постнах в миналия мой коментар.

Потребител
Аватар

Мнение от Frysco » 07 Окт 2008, 14:55

Обади ли се на полицията?
Ако не, опиши поне какво си видял.

Потребител
Аватар

Мнение от CvetomirPenev » 07 Окт 2008, 16:07

Не съм се обадил.
Улицата зад Мол София на стамболийски, точно паркира мой приятел, слезнахме от колата и тръгнахме на горе по улицата за Зенобиата или както се казва това заведение, може би 10 секунди след като вървяхме, видях някакъв човек с фотоапарат, професионален, черен с каишка или както се казва за врата, държеше го в едната ръка, точно се качваше в една малка синя кола, модела и марката не мога да си спомня, не обърнах внимание, казах ня моя приятел да спрем и му обесних за кво иде реч, докато човека в колата палеше двигателя и погледнах хубаво в лицето, абсолютно същия човек беше, сигурен съм в това, даже човека видя, че го гледам, но никаква реакция, може би малко засмяна физономия, не до там лоша.

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 07 Окт 2008, 16:37

интересно....може да се голяма прилика...или нещо се случва със този човек което неможем да си обясним.. :shock:
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E87 120d
Мечтае да кара: x6

Мнение от Veson » 07 Окт 2008, 16:42

:roll:
До колкото знам от колегите от Фото форума апарата и лаптопа са му останали във вилата... по - скоро е съвпадение
stay tuned
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от CvetomirPenev » 08 Окт 2008, 1:51

Това значи ли, че вече в този живот ( ако наистина е той ) не може да има друг фотоапарат ?

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 08 Окт 2008, 9:08

а това значи ли че ако наистина си толкова сигурен не трябва да се обадиш в полицията :?:
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

Потребител
Аватар

Мнение от CvetomirPenev » 08 Окт 2008, 15:13

Reportera написа:а това значи ли че ако наистина си толкова сигурен не трябва да се обадиш в полицията :?:

Обесних подробно ситуациата, нека се обади някой и да съобщи. Ако се наложи ми пишете ЛС да дам номера си, за да се свържете с мен, ако толкова мислите, че си измислям.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 08 Окт 2008, 15:26

CvetomirPenev написа:
Reportera написа:а това значи ли че ако наистина си толкова сигурен не трябва да се обадиш в полицията :?:

Обесних подробно ситуациата, нека се обади някой и да съобщи. Ако се наложи ми пишете ЛС да дам номера си, за да се свържете с мен, ако толкова мислите, че си измислям.

Що си правиш бъзик с тия работи бе...
Ако си го видял обади се. Ако не си сигурен, не всявай смут, щото тук може да чете и някой негов роднина...

Телефона е 166.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата