Гиславед - дайте мнение
Модератор: Технически модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- black_hawk
- Потребител
-
Гиславед - дайте мнение
Колеги дайте мнение за зимни гуми Gislaved Euro Frost3
Re: Гиславед - дайте мнение
black_hawk написа:Колеги дайте мнение за зимни гуми Gislaved Euro Frost3

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Аз не бих се доверил ... Както за мен са БМВ и всички устанали така и зимна гума е GoodYear UltraGrip 7+ и всички устанали
I'm slowly drifting

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
аз ще съм 3ти сезон вече самоче с норд фрост 3 и гумата е перфектна,яка копачка нарочно съм карал по неотъпкано в дълбок сняг и с газ колата си излиза без проблем
единственото което ми се стори странно е че,зимните са ми 2 гиславед и 2 гудиър ултра грип и гумаджията ми разправя че гудиара е по лек от гиславеда и тях слага отзад
единственото което ми се стори странно е че,зимните са ми 2 гиславед и 2 гудиър ултра грип и гумаджията ми разправя че гудиара е по лек от гиславеда и тях слага отзад
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Смени гумаджията
Сега сериозно слага ти goodyear отпред защото трябва да спираш все пак ... Предполага се че няма да праивиш нечовешки дрифтове .... То това е кофтито на задното предаване че неможеш да минеш с 2 гуми трябват си 4 добри

I'm slowly drifting

- matros
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 ТД
И двете марки са добри,но
-Гиславеда е много мека гума и държи много добре на чист сняг,на мокро(то зимата няма да е само сняг
) хич го няма
Гудиара е добър (но не по добър на сняг от Гиславеда)както на сняг така и на мокро, но пък в ценово отношение е по-скъп.
-Гиславеда е много мека гума и държи много добре на чист сняг,на мокро(то зимата няма да е само сняг

Гудиара е добър (но не по добър на сняг от Гиславеда)както на сняг така и на мокро, но пък в ценово отношение е по-скъп.
- batvlady79
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525dA '09
- Мечтае да кара: ново БМВ
С една дума ако не те бъркат парите - мятай GoodYear-а. Ако обаче искаш нещо нискобюджетно, но въпреки това добро - вземи Гиславет.
Когато прочетох за вредата от алкохола, се отказах от четенето..
- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
...
Колега,Гиславеда е Скандинавка гума за много лоши зимни условия.Както казаха колегите тя е доста мека и можеби няма по добра гума за сняг (направо можеш да се катериш по пистите),но на асвалт се пързаля повече и много бързо се износват,защото в БГ през зимата има-няма 20 дена сняг.Така че прецени за какви цели си ползваш колата,ако ще караш предимно градско-на Гиславеда ще им разкажеш играта за нула време,ако често ходиш на ски и по планини-тогава има смисъл да си вземеш Гиславед.За мен при наще условия и климат Гудиар са оптималния вариант.
- ivo098
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 330d
- Мечтае да кара: F80 M3
само гилсавед съм карал до сега, и гумата на сняг няма равна, ако си скиор и ходиш често по планините, това е твойта гума 

Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.
Your Sh!ttiness may vary.
- Гост
-
Re: ...
Изрода написа:Колега,Гиславеда е Скандинавка гума за много лоши зимни условия.Както казаха колегите тя е доста мека и можеби няма по добра гума за сняг (направо можеш да се катериш по пистите),но на асвалт се пързаля повече и много бързо се износват,защото в БГ през зимата има-няма 20 дена сняг.Така че прецени за какви цели си ползваш колата,ако ще караш предимно градско-на Гиславеда ще им разкажеш играта за нула време,ако често ходиш на ски и по планини-тогава има смисъл да си вземеш Гиславед.За мен при наще условия и климат Гудиар са оптималния вариант.
Баш така е - Гиславед е правена за каране на сняг и лед... Само не съм съгласен, че ще им видиш сметката за отрицателно време по асфалта - пак ще си ги караш 2-3 зими...

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Гиславед-а са много добри.
И на неутъпкан сняг, и на нормални зимни условия (студен асфалт) и т.н.
Взимай ги смело, няма да съжаляваш. Карал съм такива 2 зими на кола с предно (само с два броя) и нямаше проблем дори на голям сняг.
С задното е малко по-трудно но като свикнеш няма ядове
А относно компетенцията по-горе - тия УлтраГрип7+ не са ли от тая година, та имаш такива наблюденя върху тях.
Мога да ти кажа че нито КонтиУинтър контакт , нито мишлен алпин отстъпват на гудиера, да не кажа че са и по-добри. И с колко модела зимни гуми си карал та имаш такива наблюдения
А и като цяло гудиер не е обвързана с БМВ по никакъв начин, нито е препоръчвана
И на неутъпкан сняг, и на нормални зимни условия (студен асфалт) и т.н.
Взимай ги смело, няма да съжаляваш. Карал съм такива 2 зими на кола с предно (само с два броя) и нямаше проблем дори на голям сняг.
С задното е малко по-трудно но като свикнеш няма ядове

А относно компетенцията по-горе - тия УлтраГрип7+ не са ли от тая година, та имаш такива наблюденя върху тях.
Мога да ти кажа че нито КонтиУинтър контакт , нито мишлен алпин отстъпват на гудиера, да не кажа че са и по-добри. И с колко модела зимни гуми си карал та имаш такива наблюдения

А и като цяло гудиер не е обвързана с БМВ по никакъв начин, нито е препоръчвана

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
здравейте, и мен ме съветват да слагам Гиславед, защото живея на един байр ама сриозен, комшията карал с такива старата 5ца и вика че докато ги открил бил пръв авер с веригите, сега даже не ги знаел каде са веригите. Миналата година бях с Дънлоп уинтер спорт незнам си кво си, бяха добре,но на задна бях жив зян.
Колкото до изтъркването всички знаем че зависи от темературата.
Не забравяйте, яе цените на гумите зависят и от МАРКАТА на Гудиара му плащаме поне 30% само заради името. Гиславеда са шведи и от 1992г са част от Континентал.
Мисля да им се доверя, все пак си возя детето и жената нали
Колкото до изтъркването всички знаем че зависи от темературата.
Не забравяйте, яе цените на гумите зависят и от МАРКАТА на Гудиара му плащаме поне 30% само заради името. Гиславеда са шведи и от 1992г са част от Континентал.
Мисля да им се доверя, все пак си возя детето и жената нали

- Plamenavramov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ...
- Мечтае да кара: годзила
ivo098 написа:само гилсавед съм карал до сега, и гумата на сняг няма равна, ако си скиор и ходиш често по планините, това е твойта гума
Все пак,рекламата на мишелин алпин,гласи:"добре запозната с всякакви зимни условия"! Гиславед е хубава гума,но както е ясно,само на сняг! Мека гъвкава гума и на сухо или мокро е мн. кофти!
Дънлоп или гудиар

25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Сервизно обслужване на БМВ