Някой има ли афтърмаркет TV/DVD/MP3 от този вид?

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Някой има ли афтърмаркет TV/DVD/MP3 от този вид?

Мнение от b2 » 28 Сеп 2008, 10:58

В последно време се замислям сериозно по въпроса, че ми писна от иначе тъй ценната екстра BMW Bussiness CD за Е39 дето понеже е много бизнесменска даже не показва колко време е изминало от песента и т.н. и т.н. :)

http://www.lightinthebox.com/7-inch-Tou ... 22830.html

Давам това като пример само. По ибей и другите търговски сайтове е пълно с такива "куче-марка" устройства - TV/DVD/GPS/MP3/XVID и т.н. и т.н. общо взето всички екстри - 2DIN размер с touch screen. Абе всичко, от което се нуждая в колата. И цените варират между 200$ и 400$. На снимките по сайтовете изглеждат прекрасно, но съмненията ми са на живо дали изглеждат добре, качеството на картината и звука, качество на изработката, проблеми със софтуера и т.н. и т.н. Щото това е често срещано с китайската ширпотреба дето са ултра евтини и на снимка изглеждат невероятно и списъка с функциите е 4 страници, а на практика като го сложиш е боклук.

Та така има ли някой със система от този тип говоря куче марките до около 400$ да сподели мнение от практиката - око да види ръка да пипне :D - знам, че пайнер или сони за 2бона и по-добре, но не ми се вмества в бюджета за мултимедия в колата :)
Ако работи добре съм готов да се лиша от контрола през мулти-волана :)

Дали не са почнали да ги вкарват в БГ, да отида да видя на място, готов съм да платя надценката на търговеца за да го тествам практически преди да купя.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

кандидат ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от Znajko » 04 Окт 2008, 18:58

Един приятел продава чисто ново за 500 лв. Ако дойдеш до тук няма проблем да го разгледаш...
///M Club Member

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: ре

Мнение от novak58 » 06 Окт 2008, 13:23

Znajko написа:Един приятел продава чисто ново за 500 лв. Ако дойдеш до тук няма проблем да го разгледаш...

някакви снимки можеш ли да покажеш и малко инфо да дадеш?

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 06 Окт 2008, 14:11

Колега вземи си Алпин/Пайнер и преключваме въпроса :)
Всичко останало е компромис !!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Газ-ка

Мнение от бонго » 16 Окт 2008, 16:41

какъв е проблема да си го поръчаш отвън?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 18 Окт 2008, 11:51

Доставката е 170$ и ква файда, че дават 2 год. гаранция, като транспорта в двете посоки до Хонк Конг ще е за моя сметка :mhihi: По-добре да го взема от БГ за повече пари, но те да се притесняват за гаранцията..

Ицо, това за Alpine/Pioneer всеки го знае, но можеш ли да ми предложиш съпоставим модел от тяхната гама? :)
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

кандидат ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от Znajko » 19 Окт 2008, 14:22

b2 написа:Доставката е 170$ и ква файда, че дават 2 год. гаранция, като транспорта в двете посоки до Хонк Конг ще е за моя сметка :mhihi: По-добре да го взема от БГ за повече пари, но те да се притесняват за гаранцията..

Ицо, това за Alpine/Pioneer всеки го знае, но можеш ли да ми предложиш съпоставим модел от тяхната гама? :)

Този, който продавам е с 2 години гаранция на фирма в БГ. В понеделник съм в София и ако искаш ще го взема да го разгледаш наживо!
///M Club Member

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 330cd

Мнение от unikalen88 » 20 Окт 2008, 22:13

ако може мнение за това като марка която е EONON как са като здравина,и като качество

Назад към Car аудио и видео