Някой има ли афтърмаркет TV/DVD/MP3 от този вид?
Модератор: Icco
8 мнения
• Страница 1 от 1
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Някой има ли афтърмаркет TV/DVD/MP3 от този вид?
В последно време се замислям сериозно по въпроса, че ми писна от иначе тъй ценната екстра BMW Bussiness CD за Е39 дето понеже е много бизнесменска даже не показва колко време е изминало от песента и т.н. и т.н.
http://www.lightinthebox.com/7-inch-Tou ... 22830.html
Давам това като пример само. По ибей и другите търговски сайтове е пълно с такива "куче-марка" устройства - TV/DVD/GPS/MP3/XVID и т.н. и т.н. общо взето всички екстри - 2DIN размер с touch screen. Абе всичко, от което се нуждая в колата. И цените варират между 200$ и 400$. На снимките по сайтовете изглеждат прекрасно, но съмненията ми са на живо дали изглеждат добре, качеството на картината и звука, качество на изработката, проблеми със софтуера и т.н. и т.н. Щото това е често срещано с китайската ширпотреба дето са ултра евтини и на снимка изглеждат невероятно и списъка с функциите е 4 страници, а на практика като го сложиш е боклук.
Та така има ли някой със система от този тип говоря куче марките до около 400$ да сподели мнение от практиката - око да види ръка да пипне
- знам, че пайнер или сони за 2бона и по-добре, но не ми се вмества в бюджета за мултимедия в колата
Ако работи добре съм готов да се лиша от контрола през мулти-волана
Дали не са почнали да ги вкарват в БГ, да отида да видя на място, готов съм да платя надценката на търговеца за да го тествам практически преди да купя.

http://www.lightinthebox.com/7-inch-Tou ... 22830.html
Давам това като пример само. По ибей и другите търговски сайтове е пълно с такива "куче-марка" устройства - TV/DVD/GPS/MP3/XVID и т.н. и т.н. общо взето всички екстри - 2DIN размер с touch screen. Абе всичко, от което се нуждая в колата. И цените варират между 200$ и 400$. На снимките по сайтовете изглеждат прекрасно, но съмненията ми са на живо дали изглеждат добре, качеството на картината и звука, качество на изработката, проблеми със софтуера и т.н. и т.н. Щото това е често срещано с китайската ширпотреба дето са ултра евтини и на снимка изглеждат невероятно и списъка с функциите е 4 страници, а на практика като го сложиш е боклук.
Та така има ли някой със система от този тип говоря куче марките до около 400$ да сподели мнение от практиката - око да види ръка да пипне

Ако работи добре съм готов да се лиша от контрола през мулти-волана

Дали не са почнали да ги вкарват в БГ, да отида да видя на място, готов съм да платя надценката на търговеца за да го тествам практически преди да купя.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
Re: ре
Znajko написа:Един приятел продава чисто ново за 500 лв. Ако дойдеш до тук няма проблем да го разгледаш...
някакви снимки можеш ли да покажеш и малко инфо да дадеш?
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Доставката е 170$ и ква файда, че дават 2 год. гаранция, като транспорта в двете посоки до Хонк Конг ще е за моя сметка
По-добре да го взема от БГ за повече пари, но те да се притесняват за гаранцията..
Ицо, това за Alpine/Pioneer всеки го знае, но можеш ли да ми предложиш съпоставим модел от тяхната гама?

Ицо, това за Alpine/Pioneer всеки го знае, но можеш ли да ми предложиш съпоставим модел от тяхната гама?

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
ре
b2 написа:Доставката е 170$ и ква файда, че дават 2 год. гаранция, като транспорта в двете посоки до Хонк Конг ще е за моя сметкаПо-добре да го взема от БГ за повече пари, но те да се притесняват за гаранцията..
Този, който продавам е с 2 години гаранция на фирма в БГ. В понеделник съм в София и ако искаш ще го взема да го разгледаш наживо!
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
8 мнения
• Страница 1 от 1