Някой знае ли какво е станало!? (RIP Венци) ;(

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Някой знае ли какво е станало!? (RIP Венци) ;(

Мнение от ///Ivan » 05 Окт 2008, 22:51

Сега разбрах че един познат (Венци) е загинал в катастрофа.Май е станала на Бояна (той обичаше да кара там мотора си).Някой ако е бил там да казва какво точно е станало,аз знам само че с някъкво БМВ се е блъснал!??? :shock: :( :(
Ето и клипа http://vbox7.com/play:ab88ecc0

RIP Венци :(
"Почивай в Мир,Приятелю,Някой Ден Пак Ще Караме Заедно!" :(
Последна промяна ///Ivan на 06 Окт 2008, 13:59, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 98' e36 318i
Мечтае да кара: e36 ///M3
Детайли за колата: M43B18

Мнение от BMWMHartge » 05 Окт 2008, 23:06

Не го познавам гледах клипа вчера в бокса, много кофти, почивай в мир
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 05 Окт 2008, 23:13

в петък бях на бояна бях спрял до онзи рейс и по околовръстното имаше доста луди глави. Бог да ги прости такива и повече хора да се замислят каква нелепа смърт е станала.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

re

Мнение от Znajko » 05 Окт 2008, 23:20

Лека му пръст на момчето! За мен мотори с такава скорост трябва да се карат само на специализирана писта с мед. надзор. Другото е самоубийство. Тая вечер във дъжд и виелица един ненормален караше из града с 150 км/ч без каска :confused:
///M Club Member

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Gosho.p » 05 Окт 2008, 23:23

Двама мои приятели загинаха с мотори и на двамата им беше отнето предимството не знам какво е станало с това момче но ... да почива в мир :confused: настръхвам когато науча за подобни инциденти :help:

кандидат ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от Znajko » 05 Окт 2008, 23:26

Gosho.p написа:Двама мои приятели загинаха с мотори и на двамата им беше отнето предимството не знам какво е станало с това момче но ... да почива в мир :confused: настръхвам когато науча за подобни инциденти :help:

Понякога е доста трудно да дадеш предимството на някой, който в града се движи срещу теб със 150 км/ч само защото може...
///M Club Member

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от ivanhow » 06 Окт 2008, 0:38

Днеска имах работа в КАТ и на входа видях този мотор да лежи обграден с някакви огради и до него едно Е36 черно с плевенска регистрация.Зачудих се дали двете неща имат общо нещо но като гледах клипа видях че имат.
Съжелявам за момчето.

ентусиаст
Аватар
Кара: яки шестаци...

Мнение от EnimEn » 06 Окт 2008, 1:52

някой може ли да каже номера на бмв-то? и да обесни точно какво е станало? лека му пръст на момчето, аз самият също съм моторист, не с такъв мотор де, но ми става много гадно като разбера за нещо подобно :(
Изображение
Read the fuckin` MANUAL!!!
Never took this road before... destination unknown!

"Good drivers,Just drive!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)

Мнение от DjFace » 06 Окт 2008, 3:14

Лека му пръст на момчето, не го познавах, но е жалко когато млад човек си отиде! Минах покрай злополучното събитие в петък вечерта, на отсечката между надлез Надежда и централни гробища.

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: ре

Мнение от Gosho.p » 06 Окт 2008, 10:15

Znajko написа:
Gosho.p написа:Двама мои приятели загинаха с мотори и на двамата им беше отнето предимството не знам какво е станало с това момче но ... да почива в мир :confused: настръхвам когато науча за подобни инциденти :help:

Понякога е доста трудно да дадеш предимството на някой, който в града се движи срещу теб със 150 км/ч само защото може...

Така е ако се движат със такава скорост но и в двата случая виновни си бяха водачите на автомобилите ... Едното момче се прибираше от работа със 60 - 65 км/ч и някав ром новобранец преди няколко часа взел книжка влизайки в пресечка му пресече пътя на булевард дето може самолет да мине .... А втория случай беше със жена заз волана която а да тръгне а да спре и излязла на пътя на мотора .......

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 06 Окт 2008, 11:28

номера на бмв-то какъв е ?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото набара....
Мечтае да кара: BMW e**

Мнение от SLav_Bs » 06 Окт 2008, 12:02

Лека му пръст на момчето.Кофти за близки и приятели.
Лудва само когато не си пие апчето навреме... :D :)
Изображение <=-Температура/час в Бургас
Изображение
Изображение

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от stef-- » 06 Окт 2008, 12:39

Почивай в мир :bcry:
Цаката не е да умреш за родината си, а да накараш копелето отсреща да умре за неговата!

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 06 Окт 2008, 12:45

Gosho.p написа:
Znajko написа:

Така е ако се движат със такава скорост но и в двата случая виновни си бяха водачите на автомобилите ... Едното момче се прибираше от работа със 60 - 65 км/ч и някав ром новобранец преди няколко часа взел книжка влизайки в пресечка му пресече пътя на булевард дето може самолет да мине .... А втория случай беше със жена заз волана която а да тръгне а да спре и излязла на пътя на мотора .......

Първо: 65 км/ч не е ограничението в населените места !!!
Второ: Ти там ли беше, че видя че са карали с 65, щото
моторите доста добре спират и с 65 доста по-лесно се спира
отколкото със 120 !!
Да не говорим, че на сума ти места ограничението е 40 км/ч
и с 40 мога да ти кажа че ще спреш и още как. А и да се блъснеш
няма да се утрепеш особено с каска :idea: :!: :idea: :!:
Не че е нещо ама имам точно такъв удър с мотор с около 60 км/ч
така че ги разправяй на някой дето не знае ;)
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Gosho.p » 06 Окт 2008, 13:11

zAcK написа:Първо: 65 км/ч не е ограничението в населените места !!!
Второ: Ти там ли беше, че видя че са карали с 65, щото
моторите доста добре спират и с 65 доста по-лесно се спира
отколкото със 120 !!
Да не говорим, че на сума ти места ограничението е 40 км/ч
и с 40 мога да ти кажа че ще спреш и още как. А и да се блъснеш
няма да се утрепеш особено с каска :idea: :!: :idea: :!:
Не че е нещо ама имам точно такъв удър с мотор с около 60 км/ч
така че ги разправяй на някой дето не знае ;)

Абе ти там ли си бил че знаеш бе ... да няма да тръгна да си измислям смъртни случаи с приятелите си .. мразя да ми се праят на многознайковци ... циганина завива в последния момент и момчето се удря челно в шибаната лада ае ти спри от 60 до 0 за 5 метра ... ако искаш чети в сайта на Кърджали той се е панирал и изобщо не е натиснал спирачката ... от удъра каската му хвърчи понеже е от тея половинките и е едвам вързана .. пада директно с главата напред .. умря след 5 дни в пловдивската болница ... мотора не е пистов а едно шиобано ендуро Сузуки 650 ... той не е дигал повече от 100 с тоя мотор ... да ти се невиди и философа ... Аз не съм бил там когато е станало но отидох след 10 минути и тогава разбрах кво е станало ... а един познат го е видял как се удря и хвърчи във въздуха и е помогнал да го занесат до болницата ... ебаси колегиалното отношение дето ми показа ....

Следваща

Назад към Извън Темата