Някой знае ли какво е станало!? (RIP Венци) ;(
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Някой знае ли какво е станало!? (RIP Венци) ;(
Сега разбрах че един познат (Венци) е загинал в катастрофа.Май е станала на Бояна (той обичаше да кара там мотора си).Някой ако е бил там да казва какво точно е станало,аз знам само че с някъкво БМВ се е блъснал!???
Ето и клипа http://vbox7.com/play:ab88ecc0
RIP Венци
"Почивай в Мир,Приятелю,Някой Ден Пак Ще Караме Заедно!"

Ето и клипа http://vbox7.com/play:ab88ecc0
RIP Венци

"Почивай в Мир,Приятелю,Някой Ден Пак Ще Караме Заедно!"

Последна промяна ///Ivan на 06 Окт 2008, 13:59, променена общо 1 път

- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
Не го познавам гледах клипа вчера в бокса, много кофти, почивай в мир
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
re
Лека му пръст на момчето! За мен мотори с такава скорост трябва да се карат само на специализирана писта с мед. надзор. Другото е самоубийство. Тая вечер във дъжд и виелица един ненормален караше из града с 150 км/ч без каска 

ре
Gosho.p написа:Двама мои приятели загинаха с мотори и на двамата им беше отнето предимството не знам какво е станало с това момче но ... да почива в мирнастръхвам когато науча за подобни инциденти
Понякога е доста трудно да дадеш предимството на някой, който в града се движи срещу теб със 150 км/ч само защото може...
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
някой може ли да каже номера на бмв-то? и да обесни точно какво е станало? лека му пръст на момчето, аз самият също съм моторист, не с такъв мотор де, но ми става много гадно като разбера за нещо подобно 

- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
Лека му пръст на момчето, не го познавах, но е жалко когато млад човек си отиде! Минах покрай злополучното събитие в петък вечерта, на отсечката между надлез Надежда и централни гробища.
Re: ре
Znajko написа:Gosho.p написа:Двама мои приятели загинаха с мотори и на двамата им беше отнето предимството не знам какво е станало с това момче но ... да почива в мирнастръхвам когато науча за подобни инциденти
Понякога е доста трудно да дадеш предимството на някой, който в града се движи срещу теб със 150 км/ч само защото може...
Така е ако се движат със такава скорост но и в двата случая виновни си бяха водачите на автомобилите ... Едното момче се прибираше от работа със 60 - 65 км/ч и някав ром новобранец преди няколко часа взел книжка влизайки в пресечка му пресече пътя на булевард дето може самолет да мине .... А втория случай беше със жена заз волана която а да тръгне а да спре и излязла на пътя на мотора .......
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
- SLav_Bs
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото набара....
- Мечтае да кара: BMW e**
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Gosho.p написа:Znajko написа:Gosho.p написа:Двама мои приятели загинаха с мотори и на двамата им беше отнето предимството не знам какво е станало с това момче но ... да почива в мирнастръхвам когато науча за подобни инциденти
Така е ако се движат със такава скорост но и в двата случая виновни си бяха водачите на автомобилите ... Едното момче се прибираше от работа със 60 - 65 км/ч и някав ром новобранец преди няколко часа взел книжка влизайки в пресечка му пресече пътя на булевард дето може самолет да мине .... А втория случай беше със жена заз волана която а да тръгне а да спре и излязла на пътя на мотора .......
Първо: 65 км/ч не е ограничението в населените места !!!
Второ: Ти там ли беше, че видя че са карали с 65, щото
моторите доста добре спират и с 65 доста по-лесно се спира
отколкото със 120 !!
Да не говорим, че на сума ти места ограничението е 40 км/ч
и с 40 мога да ти кажа че ще спреш и още как. А и да се блъснеш
няма да се утрепеш особено с каска

Не че е нещо ама имам точно такъв удър с мотор с около 60 км/ч
така че ги разправяй на някой дето не знае

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

zAcK написа:Първо: 65 км/ч не е ограничението в населените места !!!
Второ: Ти там ли беше, че видя че са карали с 65, щото
моторите доста добре спират и с 65 доста по-лесно се спира
отколкото със 120 !!
Да не говорим, че на сума ти места ограничението е 40 км/ч
и с 40 мога да ти кажа че ще спреш и още как. А и да се блъснеш
няма да се утрепеш особено с каска![]()
![]()
![]()
![]()
Не че е нещо ама имам точно такъв удър с мотор с около 60 км/ч
така че ги разправяй на някой дето не знае
Абе ти там ли си бил че знаеш бе ... да няма да тръгна да си измислям смъртни случаи с приятелите си .. мразя да ми се праят на многознайковци ... циганина завива в последния момент и момчето се удря челно в шибаната лада ае ти спри от 60 до 0 за 5 метра ... ако искаш чети в сайта на Кърджали той се е панирал и изобщо не е натиснал спирачката ... от удъра каската му хвърчи понеже е от тея половинките и е едвам вързана .. пада директно с главата напред .. умря след 5 дни в пловдивската болница ... мотора не е пистов а едно шиобано ендуро Сузуки 650 ... той не е дигал повече от 100 с тоя мотор ... да ти се невиди и философа ... Аз не съм бил там когато е станало но отидох след 10 минути и тогава разбрах кво е станало ... а един познат го е видял как се удря и хвърчи във въздуха и е помогнал да го занесат до болницата ... ебаси колегиалното отношение дето ми показа ....
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2