Предколедно ходене до с. Гуцал

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Предколедно ходене до с. Гуцал

Мнение от TheBoss » 04 Ное 2004, 12:33

От известно време сондирам мнения за едно ходене до с. Гуцал. Говорихме с Василен, Боби, Ева. Споделихме и с колегите от Ауди Клуб. Днес четох и мнение на един от "италианците" и реших, че е вече е време да обясня за какво иде реч.

Наближава Коледа. Нашите малки приятели ще изкарат поредните празници без родители и близки до тях. И си мисля, че и малкото внимание, което можеме да им окажеме ще стопли сърцата им. Вчера дъщеря ми имаше рожден ден и получи подарък стерео. Каква радост само се четеше в очите и. То не беше скачане, не беше пищене. И това е дете, което не е лишено почти от нищо. Та представете си как ще се почувстват нашите приятелчета от Гуцал, ако отидеме преди Коледа и им занесеме подаръци. И то не някакви общи, а за всеки един - личен подарък. Нещо, което ще си е само за него и ще е съобразено лично с него.

Та идеята е следната:
1. Ръководството на клуба да влезне в контакт с директорката и да поиска от нея списък с децата, тяхната възраст и приближителни тегло и ръст (за тези от нас, които искат да подарят дрешки).
2. Всеки, решил да участва, да посочи детето или децата, за които ще приготви подарък.
3. Да се уточни, кои ще дойде лично и кой няма тази възможност.

При коментирането на идеята стигнахме до извода, че най-удобна дата е 4 декември. Хем е достатъчно отдалечена от Коледа и няма да ни натежи финансово преди празника, хем е достатъчно близко до празника за да усетят децата, че подаръците са за Коледа, а не просто така. И тъй като 4.12 е събота можеме да поразшириме мероприятието с един хубав купон вечерта в Долна баня. Тези от нас, които са идвали до Гуцал си спомнят хотелчето на края на Долна баня. Съпругата ми се е срещала с управителя и при желание от наша страна може да се договори с него за пакетна цена: вечеря, нощувка, закуска. Естествено и ползването на басейна ;)

Нека да бъдеме експедитивни защото един месец е много , но и малко
Изображение

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 04 Ное 2004, 14:46

По-хубава ифея не съм чел скоро!
Но има един проблем... Естествено, страшно много искам да помогна, да взема участие и аз, но няма да мога да се прибера в БГ толкова бързо :bcry: Има ли възможност да го направим това около 15-и? Или ако съм само аз този, който не е съгласен с датата, значи... Нищо не съм казал :(
MORE BEER!

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 04 Ное 2004, 19:34

Бе то хубаво напиването, то тва за мене нищо ново не е, въпроса е, че ми хареса идеята да помогнем на децата... :(
MORE BEER!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 05 Ное 2004, 14:59

Този път съм с вас и много дрешки и играчки.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от BMW323i » 05 Ное 2004, 15:15

Аиде де,от кога чакам да доидете.... :twisted: и децата ви чакат,а бабите по селото обаче още ни помнят
Опитаи смъртта но не умираи

кандидат ентусиаст
Аватар

:)

Мнение от Bobi » 05 Ное 2004, 20:18

Надявам се да се съберат повече хора,а не като всеки път по 5 коли и да зарадваме децата преди празниците. :D :D
При толкова неща за еднократна употреба, не е чудно, че и хората стават такива!!!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KGB » 06 Ное 2004, 12:16

Идеята е много добра...аз ще организирам нещата в нашия клуб...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от gogichus » 08 Ное 2004, 17:49

Идеята се приема радушно и от нашия клуб, така че очаквайте включване :yes:

М/у другото децата много обичат музика и не е лошо който може, ако не да купи, да запише по някое ЦД :lol:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Re: Предколедно ходене до с. Гуцал

Мнение от Eva* » 08 Ное 2004, 17:52

Ние го обсъдихме на маса, в най-скоро време темата ще се появи и във форума за обсъщдане, момчетата са навити да идем.
TheBoss написа:Съпругата ми се е срещала с управителя и при желание от наша страна може да се договори с него за пакетна цена: вечеря, нощувка, закуска. Естествено и ползването на басейна ;)

А за другата ти идея, с "пакетната цена и басейна" :D :DDD Шефе, дай да си направим едно парти, то и без това студентския празник е следващите дни... ще се получи купон.

Сега сериозно, списъка от дома ще го пратят ли в скоро време, да се ориентираме от него и за нуждата от пари?
Да караш Peugeot е страст!

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 09 Ное 2004, 15:09

Значи все пак нищо не се урежда по моя въпрос, така ли? Лошо, много исках и аз да дойда :( :( :bcry:
MORE BEER!

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 09 Ное 2004, 19:16

Аз съм както винаги за такива неща :!:
Бос понеже не влизам много често свиркай ако мога да помогна с нещо!!!
По първия въпрос аз имам контакти с всички директорка, преподавателки психоложки със самите деца дори ...
May the BMW force be with you!

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 10 Ное 2004, 1:04

Мисля, че тук е момента да се сетим за момчетата, които осъществиха първото ходене до Гуцал, което в последствие се превърна в традиция. Идеята щукна на Naskoksan, беше доразвита и организирана от Иво Цветков и спомогната от BMW323i. Също така Иво Войков и Любо Мегов, които събираха даренията, както и на всички които са допринесли с нещо за каузата.

Ето ви линкове към старите постинги по темата за да видите от къде са тръгнали нещата, да прочетете разказите за това как е минало и да видите най-чистите чувства на група ентусиасти, които с идеята си накараха група дечица да се почувстват специални :!:

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=3425

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=4800

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=4516

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=4799

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=4891

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=8860

Полковника
Аватар

Мнение от TheBoss » 10 Ное 2004, 12:59

Vasilen написа:Аз съм както винаги за такива неща :!:
Бос понеже не влизам много често свиркай ако мога да помогна с нещо!!!
По първия въпрос аз имам контакти с всички директорка, преподавателки психоложки със самите деца дори ...

Добре де, поискай им един списък с имената, възраст, приблизителни размери (ръст, тегло) и да почваме набирането на подаръците. Че време не остана.

И едно обръщение към всички. Че ще ходиме, ще ходиме. Това е ясно, но кажете приблизително колко човека ще ходиме с преспиване за да може Албена да се обади в хотела и да почне да преговаря.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: мфил
Детайли за колата: 120D

Мнение от Evanko » 11 Ное 2004, 17:08

И аз ще участвам, само кажете, какво трябва да се купи. За какви дрехи става дума?
Това Галактиката е голема работа, фактически!!!

Полковника
Аватар

Мнение от TheBoss » 11 Ное 2004, 19:32

Абе не е задължително да е дрешки, може и играчки за по-малките, някаква козметика за момичетата и т.н. Въпрос на лично виждане. Просто е хубаво да знаеме кой на кого ще подарява за да няма дете без подарък и, ако е дрешка - да му става, а не да му седи като "подарена"
Изображение

Следваща

Назад към Събори/Мероприятия