ДАРЕНИЯ -> с. Гуцал -> 01.11.2003г.

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

ДАРЕНИЯ -> с. Гуцал -> 01.11.2003г.

Мнение от Иво » 07 Окт 2003, 13:41

Извинявам се за забавянето :oops: Дано не сте се отказали. Според моите сведения другата седмица ще има хубави и сравнително топли дни, за да извършим това мероприятие. Доста хора се събраха, което е доста хубаво :) Надявам се ентусиазма не си е отишъл. Слагам началото на една бърза организационна седмица. Желаещите да помагат са добре дошли. Боби от Самоков до няколко дена ще говори с директора на дома в с. Гуцал. Това е идеалното място. Намира в района на Самоков и е удобно за повечето от нас мисля. Ето някои идеи, които бяхме обсъдили.

1. Събиране на стари дрешки и играчки. Всеки колкото може и каквото може. Важно е желанието.
2. Отделяне на някакви дребни суми от рода на 5-10лв. на човек за закупуването на някакви храни. По-добре шоколади или нещо подобно, защото надали ще се съберат пари за повече, а ако пък не е храна може да стане някой золум с парите. Нещо, което ще може да място да се излапа :) най-трудно остава събирането на парите и решението какво и откъде да се вземе. Давайте предложения :)
3. Имайте предвид и разходите за бензин, които никак не са малки.
4. Точната дата ще определим до дни. Предлагам да се тръгне сутринта и да се върнем в късния следобед. Вероятно доста хора са на работа и свободните им дни са само Събота и Неделя. Ако не стане този уикенд остава за другия. Слънчеви дни ще има!
5. Има един въпрос. Кротко и тихо ли ще се прави или ще се съобщи на някакви медии, които при желание могат да отразаят събитието. Тази точка има две лица. Едната би изглеждала като реклама, но от друга страна такива неща трябва да се показват и съобщават, за да има последователи. Как мислите?

Общо взето това е. Няма какво да му се мисли. Уточняваме датата и часа и заминаваме. Кой колко пари би могъл да отдели може да сподели и тук, за да се направи груба сметка на сумата, която можем да съберем. Покупката е сравнително лесен момент. Утре ще проуча за цените на едро. Ако някой все пак има предложение да казва. Сборен пункт за събиране на пари -> ЕКО -> 12.10.2003г. Let's do it :D
Като се замисля малко неточно съм го казал за ЕКО. Там за софийската група. Ако има желаещи от другите градове нека организират някакво събиране на пари и след като Боби пусне последната информация за това колко точно деца има в момента и т.н. да решим точно какво и колко ще взимаме. Отговаряйте смело!
---

и дано не завали сняг :?
Последна промяна Иво на 20 Окт 2003, 15:03, променена общо 3 пъти
Изображение
Изображение

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 07 Окт 2003, 13:44

А ето и старата тема, в която бяха обсъдени доста въпроси :arrow: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5%ED%E8%FF :D
Изображение
Изображение

смирен поклонник
смирен поклонник
Аватар
Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce

Мнение от LandShark » 07 Окт 2003, 19:32

Хубаво е че напомни за тази тема. Крайно време беше. Напълно подкрепям начинанието и ако искаме да стане струва ми се най-добре е да го направим този месец. И все пак да си оставим поне 2 седмици: ако е тази седмица, струва ми се че няма да стигне времето за организация, а и не всички ще могат да присъстват.

Колкото до събирането на допълнителни средства, може би е по-добре да не се пишат публично във форума кой колко ще дава, а който колкото може на место, или пък ако на Иво (не бяхме ли избрали него за орговорник за мероприятието?) му е по-удобно - най-много с лични съобщения до него.

Като гледам календара май най-удобни са датите 18-19 окт, след това идват избори...

старши ентусиаст
Аватар

дарения

Мнение от Любо Мегов » 07 Окт 2003, 21:33

бяхме събрали към 50-60 лева не знма точната сума за гонката с TurboManiak парите са в peteto та с тях можем да купим нещо общо от клуба, на мен лично ми се намират доста стари дрешки и грачки 8)

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 08 Окт 2003, 0:31

Добре, нека тогава, който има възможност да даде някой лев да се приготви за ЕКО в Неделя където обещавам да присъствам и да измислим нещо :) Грубо смятам, че ако сме 30 души и всеки даде по 5лв. стават 150лв., което не е никак зле. Особено ако децата са около 50. Моля хората от другите градове, които в старата тема подкрепиха това мероприятие си изберат по някой отговорник за града и така до Неделя да знаем поне грубо за какво става въпрос :) Ще се радвам на всякакви предложения и идеи. Благодаря :D

---

Ако се намерят отговорници из другите градове да се обаждат. Събраните средства в парична форма може да се превеждат по банков път на сметката на клуба а? :) Някой от шефовете да я каже, че аз не я знам :)
Изображение
Изображение

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 08 Окт 2003, 11:45

Анджак де май се позабрави този въпрос.
Давайте да действаме!!!
Само че май ще има малък проблем с пътя защото диколкото си спомням май София-Самоков ще бъде затворен за доста време.
Но алтренативи има
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 08 Окт 2003, 15:35

naskoksan написа:Но алтренативи има

Прашни ли са? :twisted:
Изображение
Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 08 Окт 2003, 20:18

Подкрепям идеята и ще се включа 100% с каквото мога, но след като децата имат родители, не мислите ли че част от тях може да си ги взимат за уикенда? Децата които не присъстват на мероприятието ще се почувстват много гадно като разберат какво са изпуснали, а и едва ли ще остане нещо от храната за тях като се върнат. Също така предполагам че по-хубавите дрешки ще изчезнат ако ги оставим на "лелките" да им ги предадат. Помислете и върху този вариант да отидем през седмицата ако имате възможност. Все пак трябва да видим коя е най-добрата алтернатива за да няма прецакани деца.
Изображение

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 08 Окт 2003, 21:34

тези деца май бяха изцяло изоставени, но не съм 100% сигурен.
Изображение
Изображение

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 09 Окт 2003, 9:45

Аааа Бате Иво аз пари за картери нямам :):):)
Има едната алтернатива е през Дупница а другата през Ихтиман
Изображение
Изображение
www.evoksis.bg

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от BMW323i » 09 Окт 2003, 10:27

naskoksan ква Дупница бе човек ти ще обиколиш България докато стигнеш до там,ако искате може да минете през Ихтиман или по обиколния път за Самоков ама това не е проблем.
За сега съм в София и утре се прибирам ще се расходия до там за да разбера колко деца са в момента(със сигурност са повече от лятото)но трябва да знам точната дата за да знам за кога да говоря да не би да имат друго мероприатие,да знам ще водим ли децата някаде или само ще занесем дрехи и продукти, изобщо как ще протече целиа ден?
Иначе моита идея беше да вземем децата водим ги някаде на скромен обяд(салата,две кюфтенца с нещо гарнитурка,едно безалкохолно и няква вафла за около 5лв.на дете)после ги връщаме но незнам дали ще има толкова много коли за да качим всички деца.Другото е да занесем ядане там или хранителни продукти,дрехи да ги повозим малко из селото и така де да знам абе казваите що сенга си доиде
Опитаи смъртта но не умираи

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 09 Окт 2003, 10:40

Пич прав си за пътя ама виж какво е положението и дай инфо щото аз говоря малко наизуст

според мин всичко да стане на място май ще е най добре иначе къде ще ги мъкнем децата, аз лично не познавам добре района... ама както кажете де...
Изображение
Изображение
www.evoksis.bg

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 09 Окт 2003, 15:04

Аз предполагам, че няма да има толова коли, а и надали ще ни разрешат така д апомъкнем дечурлигата :) Единия вариант е да се вземе наистина някаква храна и да се сготви в тяхната си кухня от тяхната готвачка под строг БМВ контрол ;) Другия вариант са разните шоколади и т.н., което е по безмислено според мен. Онзи ден гледах за по телевизията едно дете от сиропиталище и на въпроса какво би си пожелал отговори -> да яде кебапче :) И, че до сега са яли само картофени. Мисля, че след като Боби получи повечето информация ще дойдат и останалите идеи. До 18-ти, 19-ти време има. А и снега няма да ни плаши нали? :D
Изображение
Изображение

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 09 Окт 2003, 18:13

Както и преди казах съм твърдо ЗА. Според мен със събраните пари ще можем да си позволим да вземем и кебапчета и шоколадчета (не са толкова скъпи), Боби не е лошо да проучиш има ли дома двор или полянка за да можеме да им организираме малък пикник на децата а и нещо уличка това онова да се покефат на баварската мощ децата!
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

просто гуедам
Аватар

Мнение от просто гуедам » 09 Окт 2003, 18:30

Fast-and-Furious написа:Както и преди казах съм твърдо ЗА. Според мен със събраните пари ще можем да си позволим да вземем и кебапчета и шоколадчета (не са толкова скъпи), Боби не е лошо да проучиш има ли дома двор или полянка за да можеме да им организираме малък пикник на децата а и нещо уличка това онова да се покефат на баварската мощ децата!
и детска биричка :D

Следваща

Назад към Основен Форум