Биг Брадър 4

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: със спомени

Биг Брадър 4

Мнение от sonny » 01 Окт 2008, 21:36

Не е реално, карат Филип (Тошко) да се прави на идиот, и ако успее щели да финансират на жена му Инвитрото. Това е просто гадно, никой няма право да злоупотребява с нещастието, недъга или проблемите на даден човек, това е адцки, гнусно, гадно, подло и унизително. Евала на момчето, че се държи, но лошото е, че той е притиснат до стената. Продуцентите просто паднаха прекалено ниско, бахти и боклуците, бахти и мизерията е в тая държава. Понеже милите ни политици ги ебе за хората и неподпомагат развитието на Българина, Българина се принуждава да се надупи и да го ебат, за да получи, това което в цял свят получава, като манна небесна. Просто съм потресен от простотията на продуцентите.

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 01 Окт 2008, 21:40

кво се впечатляваш,това е страхотна глупост цялото предаване,събрали са сганта на българия и ги дават по телевизията да си покажат селянията,според мен един себеуважаващ се човек не би гледал тази помия
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 01 Окт 2008, 21:43

И сега, като си написахме квото имахме да казваме, олекна ли ни ... Ще спим ли спокойно?
In Ban We Trust!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 01 Окт 2008, 21:46

Аз също реагирах така, като го чух преди малко момчето да го казва. Това си е един вид изнудване. Баси тъпото. Не мога да си обясня как някой хора си мислят, че правят шоу като принуждават, момчето да се унижава в името на нещо заради, което всъщност е нещастен в реалния живот... А на жена му дали и е приятно да го гледа, а?
Деба и продуцентите, и режисьорите...
Последна промяна ja на 01 Окт 2008, 21:47, променена общо 1 път

Аватар

Мнение от sonny » 01 Окт 2008, 21:47

eraziel написа:И сега, като си написахме квото имахме да казваме, олекна ли ни ... Ще спим ли спокойно?

А ти като го написа това, поумня ли? Щото заради такива малоумни изказвания, държавата ни буксува като жигула в бустан!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 01 Окт 2008, 21:52

А ти, като го написа, някой от споменатите в поста ти, дали си го е преместил в другия крачол, заради изказването ти? Са като се появят и останалите Умни Глави да се съгласят с тебе и като попсувате заедно управляващите и селяните (и кой ли още не) По-добре ли ще се почустваш, от факта, че не си единствения възмутен ... Евала, т'ва ше оправи България! С тебе (вас) съм!!!
In Ban We Trust!

Аватар

Мнение от sonny » 01 Окт 2008, 21:54

Жена ти ли не ти е пуснала или докато го вкарваш ти е омеканл, щото нещо си заядлив, като нямаш какво да напишеш, нес е чувствай длъжен да го направиш!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: Поредната гавра с Биг Брадър

Мнение от Bogat-Beden » 01 Окт 2008, 21:57

sonny написа:Не е реално, карат Филип (Тошко) да се прави на идиот, и ако успее щели да финансират на жена му Инвитрото. Това е просто гадно, никой няма право да злоупотребява с нещастието, недъга или проблемите на даден човек, това е адцки, гнусно, гадно, подло и унизително. Евала на момчето, че се държи, но лошото е, че той е притиснат до стената. Продуцентите просто паднаха прекалено ниско, бахти и боклуците, бахти и мизерията е в тая държава. Понеже милите ни политици ги ебе за хората и неподпомагат развитието на Българина, Българина се принуждава да се надупи и да го ебат, за да получи, това което в цял свят получава, като манна небесна. Просто съм потресен от простотията на продуцентите.
И аз съм се чудил що за помияри нагли са тея,ама май такъв ни е "елита" :puke: :puke: ,дали и тинята...Освен от сърце да им пожелаем да изпадат в същата нужда :evil: ,не се сещам друго...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 01 Окт 2008, 22:00

eraziel написа:А ти, като го написа, някой от споменатите в поста ти, дали си го е преместил в другия крачол, заради изказването ти? Са като се появят и останалите Умни Глави да се съгласят с тебе и като попсувате заедно управляващите и селяните (и кой ли още не) По-добре ли ще се почустваш, от факта, че не си единствения възмутен ... Евала, т'ва ше оправи България! С тебе (вас) съм!!!
Ми какво,да им се възхищаваме и да си купим семки ли??? Тяхната позиция ли защитаваш или имаш някакъв елитарно философски обобщено мегаломано снизходително всеопрощаващ поглед към БГ реалността,от типа "преместване в другия крачол"..?? :confused:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 01 Окт 2008, 22:00

нали се сещате мойто мнение кво е.... в тоя момент...за тва инвитро!!!:evil:
а брадито не бих го гледал и насила вече...!!нема с кво да ме спре пред тивито и 2мин.
във връзка с репликата на дупликата/ ако па не си говорим ептен нищо нема да опраим! така поне е ясно кво ни е мнението...па ако ще и между нас да си остане-поне се опознаваме кой къв е...

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 01 Окт 2008, 22:00

Все едно да погледнеш в кочината и да се възмущаваш, защо аджеба прасетата ядат с копитата в коритото... Махнете BTV, Нова и tv 2, оставете само 1 българска за новини (канал 1) и останалите канали да са филмови - като AXN и D+, футболни (Eurosport, D2 и др,) и да преобладават програми като Discovery и т.н. Живота ви ще се промени.
Изображение
Изображение

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 01 Окт 2008, 22:03

LizarD написа:Все едно да погледнеш в кочината и да се възмущаваш, защо аджеба прасетата ядат с копитата в коритото... Махнете BTV, Нова и tv 2, оставете само 1 българска за новини (канал 1) и останалите канали да са филмови - като AXN и D+, футболни (Eurosport, D2 и др,) и да преобладават програми като Discovery и т.н. Живота ви ще се промени.
даа,за да гледам по Дискавъри как някъде обществата са 2 века напред и после като изляза на улицата да не знам какво съм направил да заслужа да се родя в кочинката ли..?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 01 Окт 2008, 22:09

Bogat-Beden написа:
eraziel написа:А ти, като го написа, някой от споменатите в поста ти, дали си го е преместил в другия крачол, заради изказването ти? Са като се появят и останалите Умни Глави да се съгласят с тебе и като попсувате заедно управляващите и селяните (и кой ли още не) По-добре ли ще се почустваш, от факта, че не си единствения възмутен ... Евала, т'ва ше оправи България! С тебе (вас) съм!!!
Ми какво,да им се възхищаваме и да си купим семки ли??? Тяхната позиция ли защитаваш или имаш някакъв елитарно философски обобщено мегаломано снизходително всеопрощаващ поглед към БГ реалността,от типа "преместване в другия крачол"..?? :confused:

А защо трябва възможните действия да се изчерпват с възхищение и възмущение...? Щом не съм написал и аз тука кви са мазни, долни и нагли - значи ги подкрепям, така ли :) Шапка свалям за желязната логика...
Съжалявам, че някои хора са ме разбрали погрешно, просто смятам, че 1 минута действие е доста по-стойностна от 1 час приказки без резултат ;)
In Ban We Trust!

Аватар

Мнение от sonny » 01 Окт 2008, 22:12

LizarD написа:Все едно да погледнеш в кочината и да се възмущаваш, защо аджеба прасетата ядат с копитата в коритото... Махнете BTV, Нова и tv 2, оставете само 1 българска за новини (канал 1) и останалите канали да са филмови - като AXN и D+, футболни (Eurosport, D2 и др,) и да преобладават програми като Discovery и т.н. Живота ви ще се промени.

Ти па изръси най-големата тъпотия, Канала па дават новини на турски, може ли в една държава, която е била под турско владение 500 години, по единствения и нацинален държавен канал да се дават новини на турски език? А иначе не толкова, че го гледам, е така седи за фон пуснат телевизора, та то няма какво да се гледа по това време, аз докато си рова в нета или си чета книжка тва плямпа, докато почнат я новините, я Слави Трифонов, мое го плюете, ама той това няма да го допусне и го е доказал не един път, да неговорим, че човека е националист, а за тези дето казват, че в Биг Брадър са само цървули, така е, защото са такива тези, които принуждават това момче да се унижава за да създаде живот, сега някой тъпамар ще скочи и ще каже, ама никой не го кара на сила, да де, ама момчето няма инак шанс за отроче, а това е нещо което всеки мечтае да има, а и доста от тук знаят какво е да неможеш, да стане така, че да загубиш. Разбирам Филип на 100%, момчето иска да живее и е готово да се унизи, за да създаде това, а тъпта ни държава е длъжна да му помогне безвъзвратно. Това е гавра с нашият народ. А хората влизат вътре за да изкарат някой лев, 300000лв ще оправят живота на всеки човек, това, че продуцентите избират олигофрени и тъпаци за да има сейр е друг въпрос, но и те имат нужда от тези пари. Ами Мила, сляпото момиче, няма ли нужда, няма ли мечтата да прогледне, тя затова е там, да се бори, за да спечели и да си направи операция, за да може да вижда всичко това, което виждаме и ние, да види дъгата, да види зората, да види залеза, да види мечтания мъж до нея и естествено да види децата си, така, че пак опряхме до тях. И аз бих влязъл вътре, но небих се съгласил да ме маниполират, ама аз съм лесен имам си жена, имам си дете, оправям се с тъпия живот и ще е трудно да ме унизят дотолкова :!:

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 01 Окт 2008, 22:13

eraziel написа:
Bogat-Beden написа:

А защо трябва възможните действия да се изчерпват с възхищение и възмущение...? Щом не съм написал и аз тука кви са мазни, долни и нагли - значи ги подкрепям, така ли :) Шапка свалям за желязната логика...
Съжалявам, че някои хора са ме разбрали погрешно, просто смятам, че 1 минута действие е доста по-стойностна от 1 час приказки без резултат ;)
ами да,това за действието си прав,аз категорично вярвам ,че мнозинството от колегите съфорумци не са се побъркали дотам,че да пратят смс,за да поощряват таа помия неземна :confused: А пък така като си пишеме,може някой тийн също да се усети овреме и да вземе акъл и пример :)

Следваща

Назад към Извън Темата