Биг Брадър 4
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Биг Брадър 4
Не е реално, карат Филип (Тошко) да се прави на идиот, и ако успее щели да финансират на жена му Инвитрото. Това е просто гадно, никой няма право да злоупотребява с нещастието, недъга или проблемите на даден човек, това е адцки, гнусно, гадно, подло и унизително. Евала на момчето, че се държи, но лошото е, че той е притиснат до стената. Продуцентите просто паднаха прекалено ниско, бахти и боклуците, бахти и мизерията е в тая държава. Понеже милите ни политици ги ебе за хората и неподпомагат развитието на Българина, Българина се принуждава да се надупи и да го ебат, за да получи, това което в цял свят получава, като манна небесна. Просто съм потресен от простотията на продуцентите.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
кво се впечатляваш,това е страхотна глупост цялото предаване,събрали са сганта на българия и ги дават по телевизията да си покажат селянията,според мен един себеуважаващ се човек не би гледал тази помия
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Аз също реагирах така, като го чух преди малко момчето да го казва. Това си е един вид изнудване. Баси тъпото. Не мога да си обясня как някой хора си мислят, че правят шоу като принуждават, момчето да се унижава в името на нещо заради, което всъщност е нещастен в реалния живот... А на жена му дали и е приятно да го гледа, а?
Деба и продуцентите, и режисьорите...
Деба и продуцентите, и режисьорите...
Последна промяна ja на 01 Окт 2008, 21:47, променена общо 1 път
А ти, като го написа, някой от споменатите в поста ти, дали си го е преместил в другия крачол, заради изказването ти? Са като се появят и останалите Умни Глави да се съгласят с тебе и като попсувате заедно управляващите и селяните (и кой ли още не) По-добре ли ще се почустваш, от факта, че не си единствения възмутен ... Евала, т'ва ше оправи България! С тебе (вас) съм!!!
In Ban We Trust!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Поредната гавра с Биг Брадър
И аз съм се чудил що за помияри нагли са тея,ама май такъв ни е "елита"sonny написа:Не е реално, карат Филип (Тошко) да се прави на идиот, и ако успее щели да финансират на жена му Инвитрото. Това е просто гадно, никой няма право да злоупотребява с нещастието, недъга или проблемите на даден човек, това е адцки, гнусно, гадно, подло и унизително. Евала на момчето, че се държи, но лошото е, че той е притиснат до стената. Продуцентите просто паднаха прекалено ниско, бахти и боклуците, бахти и мизерията е в тая държава. Понеже милите ни политици ги ебе за хората и неподпомагат развитието на Българина, Българина се принуждава да се надупи и да го ебат, за да получи, това което в цял свят получава, като манна небесна. Просто съм потресен от простотията на продуцентите.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Bogat-Beden
-
-
Ми какво,да им се възхищаваме и да си купим семки ли??? Тяхната позиция ли защитаваш или имаш някакъв елитарно философски обобщено мегаломано снизходително всеопрощаващ поглед към БГ реалността,от типа "преместване в другия крачол"..??eraziel написа:А ти, като го написа, някой от споменатите в поста ти, дали си го е преместил в другия крачол, заради изказването ти? Са като се появят и останалите Умни Глави да се съгласят с тебе и като попсувате заедно управляващите и селяните (и кой ли още не) По-добре ли ще се почустваш, от факта, че не си единствения възмутен ... Евала, т'ва ше оправи България! С тебе (вас) съм!!!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
нали се сещате мойто мнение кво е.... в тоя момент...за тва инвитро!!!:evil:
а брадито не бих го гледал и насила вече...!!нема с кво да ме спре пред тивито и 2мин.
във връзка с репликата на дупликата/ ако па не си говорим ептен нищо нема да опраим! така поне е ясно кво ни е мнението...па ако ще и между нас да си остане-поне се опознаваме кой къв е...
а брадито не бих го гледал и насила вече...!!нема с кво да ме спре пред тивито и 2мин.
във връзка с репликата на дупликата/ ако па не си говорим ептен нищо нема да опраим! така поне е ясно кво ни е мнението...па ако ще и между нас да си остане-поне се опознаваме кой къв е...
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Все едно да погледнеш в кочината и да се възмущаваш, защо аджеба прасетата ядат с копитата в коритото... Махнете BTV, Нова и tv 2, оставете само 1 българска за новини (канал 1) и останалите канали да са филмови - като AXN и D+, футболни (Eurosport, D2 и др,) и да преобладават програми като Discovery и т.н. Живота ви ще се промени.

- Bogat-Beden
-
-
даа,за да гледам по Дискавъри как някъде обществата са 2 века напред и после като изляза на улицата да не знам какво съм направил да заслужа да се родя в кочинката ли..?LizarD написа:Все едно да погледнеш в кочината и да се възмущаваш, защо аджеба прасетата ядат с копитата в коритото... Махнете BTV, Нова и tv 2, оставете само 1 българска за новини (канал 1) и останалите канали да са филмови - като AXN и D+, футболни (Eurosport, D2 и др,) и да преобладават програми като Discovery и т.н. Живота ви ще се промени.
Bogat-Beden написа:Ми какво,да им се възхищаваме и да си купим семки ли??? Тяхната позиция ли защитаваш или имаш някакъв елитарно философски обобщено мегаломано снизходително всеопрощаващ поглед към БГ реалността,от типа "преместване в другия крачол"..??eraziel написа:А ти, като го написа, някой от споменатите в поста ти, дали си го е преместил в другия крачол, заради изказването ти? Са като се появят и останалите Умни Глави да се съгласят с тебе и като попсувате заедно управляващите и селяните (и кой ли още не) По-добре ли ще се почустваш, от факта, че не си единствения възмутен ... Евала, т'ва ше оправи България! С тебе (вас) съм!!!
А защо трябва възможните действия да се изчерпват с възхищение и възмущение...? Щом не съм написал и аз тука кви са мазни, долни и нагли - значи ги подкрепям, така ли

Съжалявам, че някои хора са ме разбрали погрешно, просто смятам, че 1 минута действие е доста по-стойностна от 1 час приказки без резултат

In Ban We Trust!
LizarD написа:Все едно да погледнеш в кочината и да се възмущаваш, защо аджеба прасетата ядат с копитата в коритото... Махнете BTV, Нова и tv 2, оставете само 1 българска за новини (канал 1) и останалите канали да са филмови - като AXN и D+, футболни (Eurosport, D2 и др,) и да преобладават програми като Discovery и т.н. Живота ви ще се промени.
Ти па изръси най-големата тъпотия, Канала па дават новини на турски, може ли в една държава, която е била под турско владение 500 години, по единствения и нацинален държавен канал да се дават новини на турски език? А иначе не толкова, че го гледам, е така седи за фон пуснат телевизора, та то няма какво да се гледа по това време, аз докато си рова в нета или си чета книжка тва плямпа, докато почнат я новините, я Слави Трифонов, мое го плюете, ама той това няма да го допусне и го е доказал не един път, да неговорим, че човека е националист, а за тези дето казват, че в Биг Брадър са само цървули, така е, защото са такива тези, които принуждават това момче да се унижава за да създаде живот, сега някой тъпамар ще скочи и ще каже, ама никой не го кара на сила, да де, ама момчето няма инак шанс за отроче, а това е нещо което всеки мечтае да има, а и доста от тук знаят какво е да неможеш, да стане така, че да загубиш. Разбирам Филип на 100%, момчето иска да живее и е готово да се унизи, за да създаде това, а тъпта ни държава е длъжна да му помогне безвъзвратно. Това е гавра с нашият народ. А хората влизат вътре за да изкарат някой лев, 300000лв ще оправят живота на всеки човек, това, че продуцентите избират олигофрени и тъпаци за да има сейр е друг въпрос, но и те имат нужда от тези пари. Ами Мила, сляпото момиче, няма ли нужда, няма ли мечтата да прогледне, тя затова е там, да се бори, за да спечели и да си направи операция, за да може да вижда всичко това, което виждаме и ние, да види дъгата, да види зората, да види залеза, да види мечтания мъж до нея и естествено да види децата си, така, че пак опряхме до тях. И аз бих влязъл вътре, но небих се съгласил да ме маниполират, ама аз съм лесен имам си жена, имам си дете, оправям се с тъпия живот и ще е трудно да ме унизят дотолкова

- Bogat-Beden
-
-
ами да,това за действието си прав,аз категорично вярвам ,че мнозинството от колегите съфорумци не са се побъркали дотам,че да пратят смс,за да поощряват таа помия неземнаeraziel написа:Bogat-Beden написа:Ми какво,да им се възхищаваме и да си купим семки ли??? Тяхната позиция ли защитаваш или имаш някакъв елитарно философски обобщено мегаломано снизходително всеопрощаващ поглед към БГ реалността,от типа "преместване в другия крачол"..??eraziel написа:А ти, като го написа, някой от споменатите в поста ти, дали си го е преместил в другия крачол, заради изказването ти? Са като се появят и останалите Умни Глави да се съгласят с тебе и като попсувате заедно управляващите и селяните (и кой ли още не) По-добре ли ще се почустваш, от факта, че не си единствения възмутен ... Евала, т'ва ше оправи България! С тебе (вас) съм!!!
А защо трябва възможните действия да се изчерпват с възхищение и възмущение...? Щом не съм написал и аз тука кви са мазни, долни и нагли - значи ги подкрепям, така лиШапка свалям за желязната логика...
Съжалявам, че някои хора са ме разбрали погрешно, просто смятам, че 1 минута действие е доста по-стойностна от 1 час приказки без резултат

63 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5