Top Gear относно собствениците на м-ки
Модератор: Общи модератори
70 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Глупаци.
По принцип следя и купувам списанието, но тази статия е е*ати бозата...
А колкото до автора...кой знае колко смешен е направила някоя М-ка голфа му...
Turturelo, кажи нещо по въпроса, нали си вътрешен човек?
По принцип следя и купувам списанието, но тази статия е е*ати бозата...
А колкото до автора...кой знае колко смешен е направила някоя М-ка голфа му...
Turturelo, кажи нещо по въпроса, нали си вътрешен човек?
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- Azrail
- UFO Pilot
-
Трябва да се съглася със Стефан.
Повечето от тези "колеги", които съм срещал на пътя, грам идея си нямат какво карат и защо го карат, къде и как да го карат. Наистина е едно по-достъпно Порше, купено от повечето за удължаване на любовния жезъл, ако мога така да се изразя.
По пътищата 2 пъти съм срещал същият ентусиазъм към колата - 1 път от един бивш съученик, който кара също М3, много преди мен и продължава да го кара, вторият път като задминах едно М5 с транзитен номер и пуснах аварииките, той присветна. Тва е. Останалото отговаряше на усмивките ми и вдигнатите палци с кисели погледи тип "я па тоа, и той ли има кола като мойта".
Интересно ми е ако се напише статия за АМГ или Ауди РС - сериите, какъв ли ще е процента селяни там
Определено по-голям от този на М-купувачите. Ама тва са, нали... Разни такива истини, дето са публична тайна, защото дайте да видим колко селянчета с вирнати бритони и силиконени кифли, заради които две породи е измислена думата "киселяк", се качват в М-ки и колко от тях - в АМГ и РС, пък да говорим тогава.
Абе въпросът е да се плюе по нещо.
До тук за Българската действителност.
Истинските фенове на БМВ в Германия/Швейцария са вдигнали ръце от това на всеки светофар да ги заплюват, защото БМВ-та (3та серия, М-ки също, всички спортни модели - това включвам тук) се карат от турци и албанци.
В Англия не стоят много по-различно нещата.
Повечето от тези "колеги", които съм срещал на пътя, грам идея си нямат какво карат и защо го карат, къде и как да го карат. Наистина е едно по-достъпно Порше, купено от повечето за удължаване на любовния жезъл, ако мога така да се изразя.
По пътищата 2 пъти съм срещал същият ентусиазъм към колата - 1 път от един бивш съученик, който кара също М3, много преди мен и продължава да го кара, вторият път като задминах едно М5 с транзитен номер и пуснах аварииките, той присветна. Тва е. Останалото отговаряше на усмивките ми и вдигнатите палци с кисели погледи тип "я па тоа, и той ли има кола като мойта".
Интересно ми е ако се напише статия за АМГ или Ауди РС - сериите, какъв ли ще е процента селяни там

Абе въпросът е да се плюе по нещо.
До тук за Българската действителност.
Истинските фенове на БМВ в Германия/Швейцария са вдигнали ръце от това на всеки светофар да ги заплюват, защото БМВ-та (3та серия, М-ки също, всички спортни модели - това включвам тук) се карат от турци и албанци.
В Англия не стоят много по-различно нещата.
MORE BEER!
Пичове ако искайте се обиждайте, но от 5 месеца карам БМВ и започнах да се заглеждам повече по "колегите" и начина им на каране - е няма по-големи селяндури и цървули-комплексари от повечето шофоьори на БМВ в България. Голфаджиите ряпа да ядат...
Ако говорим конкретно за статията : Тъй като става въпрос за автомобили 2006-натам - TOPGEAR не са вьобще прави, тъй като няма друг производител, на който топ спортните модели да са по изичстени - всичко е подчинено на динамиката. Примерно при АУДИ (РС) и МЕРЦЕДЕС (Разните АМГ и др. подобни) то са едни излишно раздути брони, едни светещи герлянди(АУДИ), спойлерчета, антикрила и какво ли не още "тип илиенци", а за интериорите да не говорим...
Това за "удължаването на любовния жезъл" е пълна глупост...
Кажете ми коя жена прави рзлика между 316 и М3.
Ако е някоя, която ще я сваляш с кола , то за нея си просто с БЙЕ ЙЕМ ВЙЕ, а не с ЙЕМ ТРОЙКА
Ако говорим конкретно за статията : Тъй като става въпрос за автомобили 2006-натам - TOPGEAR не са вьобще прави, тъй като няма друг производител, на който топ спортните модели да са по изичстени - всичко е подчинено на динамиката. Примерно при АУДИ (РС) и МЕРЦЕДЕС (Разните АМГ и др. подобни) то са едни излишно раздути брони, едни светещи герлянди(АУДИ), спойлерчета, антикрила и какво ли не още "тип илиенци", а за интериорите да не говорим...
Това за "удължаването на любовния жезъл" е пълна глупост...
Кажете ми коя жена прави рзлика между 316 и М3.
Ако е някоя, която ще я сваляш с кола , то за нея си просто с БЙЕ ЙЕМ ВЙЕ, а не с ЙЕМ ТРОЙКА
- gele76
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, 1.9., `99
- Мечтае да кара: Touring
- Детайли за колата: Kompact
За такива ли Мки става въпрос??? Долен ляв ъгъл под фара!

Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...
http://www.vbox7.com/play:7ede55b9&start=4
Статията си е вярна. Просто сигурно 1/10 от хората които карат Марката са фенове, останалите просто си я карат или се гъзареят с нея. А като видя изрусено киче в баварка (която 90% от случаите е по-хубава от моята) направо ми иде да го извадя за кичето през джама и да си му обесня, че не може да срами името със селската си недорасла външност и манталитет...
И стига сте ми обиждали 316-ката, щото като ги закачим на компютъра в сервиза ще покаже по-добра работа от ваще самосвали и хеликоптери и други нисколетящи ...
пс. А оня ден видях дядо с готина бяла коса и доста сносна баба в 6-ца кабрио ... сигурно ги съм зяпал много смешно, но скоро не съм бил свидетел на нещо толкова яко. Дядката костюмар с разкопчана риза и кърпа на врата, косата му се вее от вятъра. ИСКАМ ДА СЪМ ДЯДО В 6-ца !!!
И стига сте ми обиждали 316-ката, щото като ги закачим на компютъра в сервиза ще покаже по-добра работа от ваще самосвали и хеликоптери и други нисколетящи ...
пс. А оня ден видях дядо с готина бяла коса и доста сносна баба в 6-ца кабрио ... сигурно ги съм зяпал много смешно, но скоро не съм бил свидетел на нещо толкова яко. Дядката костюмар с разкопчана риза и кърпа на врата, косата му се вее от вятъра. ИСКАМ ДА СЪМ ДЯДО В 6-ца !!!
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
не
justinmaggie написа:Аз пък съм напълно съгласен със автора на статията.Всеки който се начи на ///М си мисли че е царя на аутобана.Днеска дори един с М3-ка е46 неискам да давам номера на колата нито цвят , защото може да е свестен човек.Еми кво да ви кажа , затворена улица , хора работят там , сменят релси , но на нашия човек това не му прави впечатление и дори свирка с клаксона работниците да му направят път.Обяснете ми тва кво е ?Ония ден на слизам от надлез надежда , посока Шкода и на светофара кадето трамвая продължава по ломското , понеже видях един фен с Бясна е36 М-ка ( в последствие видях че е М3ка) и понеже можеше да мине между мене и трамвая нарочно бих ляв и го засякох , тоя почна да свири та свири , а аз след завоя има едно пазарче за плодове и зеленчуци и там спрях да си зема краставици и нашия човек реши да ме изпревари и чак ми бие спирачки и слиза , а той някакъв пишльо където сопола му тече напомпал малко мускули в кравталния фитнес и олеле кой съм аз , е няма бате , момчето излезна с няква тояга чак , зех му я , и се прибра в колата и чак се и заклщючи вътре , преставете си го побойника!Оставих си му тоягата до вратата и си тръгнах.
не си ли се замислял в обратното, че хората си взимат м-ки защото отговарят на изискванията за кола с която да си набавят адреналин чрез "глупости" по пътищата, те са карали много и различни преди това и са разбрали че само това е тяхната кола, при равни други условия ще си я вземат
не прави изводи че някой прави простотии заради това че се екачил в м-ка, той си ги е правил и като е карал друга марка/модел кола или по-слабо бмв, може да има такива които не купуват колата за шофиране но са единици и общите изводи за неправилни

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
аз пък мисля че 85% от хората си купуват М защото са фенове на марката бмв иначе си купуваш японска чикия леко я модваш и е духнала на светофара м-ката верно е има и доста селски изпълнения но обикновенно не са с м-повер
justinmaggie незнам колко и къде караш ма тези с порше и бентли и аудита митсубиши ево... не се ли мислят за царе на аутобана нормално е там където няма ограничения и колата ти е мощна да я юркаш все пак ако си в европата занеш какви са застраховките там в англия са категория 20 което е наи високото е какво да и плащам данаци и такси и да я карам с 120 ли
justinmaggie незнам колко и къде караш ма тези с порше и бентли и аудита митсубиши ево... не се ли мислят за царе на аутобана нормално е там където няма ограничения и колата ти е мощна да я юркаш все пак ако си в европата занеш какви са застраховките там в англия са категория 20 което е наи високото е какво да и плащам данаци и такси и да я карам с 120 ли

Просто не знаете колко са малко хората в БГ които си купуват М-ките защото наистина са М-ки. Ще ви дам два примера на двама собственика на М
1. Познат който има възможност да си купи каквото пожелае почти. Купи си новата М3 и махна всички буквички М. Кара я както трябва да я кара. Ходи по писти, не само в БГ.
2. Друг познат който си купи М6. Повози ме, даде ми кръгче. И го питам как да си наглася настройките от комп-а. разбирай всички коне , окачване и т.н. Отговора беше : " Ама то и такива неща ли има. Закво ше нагласяш. Карай бавно всички да те видят. Ако знаеш как се лепят мадамите. "
На номер 2 му споменах за форума, как всички ще се изкефят да видят М6. И той вика " кво да права в тоя форум. Утре ше излезне някоя кола която ше е по гъзарска и ше си купя нея. "
От 2-рия тип познавам още доста хора. Мога да ви дам колкото искате примери. Само че номер 2 е доооста по-голяма бройка от номер 1.
1. Познат който има възможност да си купи каквото пожелае почти. Купи си новата М3 и махна всички буквички М. Кара я както трябва да я кара. Ходи по писти, не само в БГ.
2. Друг познат който си купи М6. Повози ме, даде ми кръгче. И го питам как да си наглася настройките от комп-а. разбирай всички коне , окачване и т.н. Отговора беше : " Ама то и такива неща ли има. Закво ше нагласяш. Карай бавно всички да те видят. Ако знаеш как се лепят мадамите. "
На номер 2 му споменах за форума, как всички ще се изкефят да видят М6. И той вика " кво да права в тоя форум. Утре ше излезне някоя кола която ше е по гъзарска и ше си купя нея. "
От 2-рия тип познавам още доста хора. Мога да ви дам колкото искате примери. Само че номер 2 е доооста по-голяма бройка от номер 1.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Хубав постAgande написа:Просто не знаете колко са малко хората в БГ които си купуват М-ките защото наистина са М-ки. Ще ви дам два примера на двама собственика на М

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
Bogat-Beden написа:Хубав постAgande написа:Просто не знаете колко са малко хората в БГ които си купуват М-ките защото наистина са М-ки. Ще ви дам два примера на двама собственика на М
От 2-рия тип познавам още доста хора. Мога да ви дам колкото искате примери. Само че номер 2 е доооста по-голяма бройка от номер 1.,и си доста прав според мен.Обаче на мен ми се струва че спец е92 или е46 М3 са доста малко като процент в БГ
Доста М6ци виждам в София,ма те са друга бира,май пак ти повтарям поста,ма по друг начин
много си прав, е36 и е46 м3 в бг си купуват 90% от случаите само ентусиасти - заради акциза съотношението цена/гъзария не е много добро и "дупетата" по-скоро си купуват някой мерцедес с малък акциз който е много по-голяма "пичеловка"......хмм в англия пък доста хора си купуват м3 заради гъзарията и защото FHM, Maxim, Top Gear са казали че е яка кола и въобще не виждат писта...имам няколко такива колеги с е46м3 които се похвалиха като ги купиха и после 'аааа аз на писта не карам...' и отделно има една категория хора който искат нещо бързо и практично и понеже имат деца забравят за 911....но за нещастие повечето е36 и е46 се карат от индийци, пакистанци и черни и вече имат твърде лоша слава...

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Осъждам статията, ако бях CEO в БМВ щях да пратя доста гневно писмо до Главния редактор! 

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
да
justinmaggie написа:Аз пък съм напълно съгласен със автора на статията.Всеки който се начи на ///М си мисли че е царя на аутобана.Днеска дори един с М3-ка е46 неискам да давам номера на колата нито цвят , защото може да е свестен човек.Еми кво да ви кажа , затворена улица , хора работят там , сменят релси , но на нашия човек това не му прави впечатление и дори свирка с клаксона работниците да му направят път.Обяснете ми тва кво е ?Ония ден на слизам от надлез надежда , посока Шкода и на светофара кадето трамвая продължава по ломското , понеже видях един фен с Бясна е36 М-ка ( в последствие видях че е М3ка) и понеже можеше да мине между мене и трамвая нарочно бих ляв и го засякох , тоя почна да свири та свири , а аз след завоя има едно пазарче за плодове и зеленчуци и там спрях да си зема краставици и нашия човек реши да ме изпревари и чак ми бие спирачки и слиза , а той някакъв пишльо където сопола му тече напомпал малко мускули в кравталния фитнес и олеле кой съм аз , е няма бате , момчето излезна с няква тояга чак , зех му я , и се прибра в колата и чак се и заклщючи вътре , преставете си го побойника!Оставих си му тоягата до вратата и си тръгнах.
Евала за постъпката колега!
Иначе съдържанието на статията е както винаги в ТГ на ръба на достоверността и с умерена доза провокация.
Просто това е стила на ТГ.
Нещата, описани там нямат нищо общо с реалността в България, още повече че авторът не е българин и не виждам какво толкова ви тревожи.
Да ви кажа ли любимия си цитат от ТГ:
"Винаги ми е било странно какви хора ходят на годишната среща на собствениците на Голф ГТИ в Австрия - за мен това са хора, които ако бяха по-способни щяха да имат къща, жена, деца и БМВ в гаража."
Просто стила им е такъв - провокация с цел да се говори за тях - което ме кефи, понеже поне заемат някаква позиция, за разлика от разните псевдо автомобилни списания, за които Пасат комби е винаги най-добрата кола.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Стефчо , а ти като (дай боже) собственик на М-ка ,четеш това заглавие и попаднеш в числото на мухльовците , какво правиш ?
Усмихваш се и казваш ,това което написа в първия си пост по темата ли ?
Мисля ,че това заклеймяване говори за малко повече от ниска обща култура на "драскача" в случая
Нищо повече ...
И най-вече си мисля ,че водачите на Голфове са най-зле , не тези с Мките , давам веднага пример
вчера вечерта отскочихме една групичка хора от форума с комбито до Скопие,Македония. Ами там в 01.00 часа когато нямаше почти автомобили по улиците ,точно 3 (!) Голф тройки накичени по Пернишки тертип на 3 места летяха по най-идиотския начин и изпреварваха отдясно включително и мене ...
ТЕ СА "ЦАРЕТЕ" ,към тях трябваше да е насочена статията
Не тези с Мките ,защото последните обикновенно ги виждам ,че се влачат като народна песен за да гъзареят ...
"Ти си мухльо"
"А ти си туртулумушник" бих му казал аз
Георги Пенчев
Усмихваш се и казваш ,това което написа в първия си пост по темата ли ?
Мисля ,че това заклеймяване говори за малко повече от ниска обща култура на "драскача" в случая

И най-вече си мисля ,че водачите на Голфове са най-зле , не тези с Мките , давам веднага пример

ТЕ СА "ЦАРЕТЕ" ,към тях трябваше да е насочена статията

"Ти си мухльо"

Георги Пенчев
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
Penchev написа:"Ти си мухльо""А ти си туртулумушник" бих му казал аз
![]()
Георги Пенчев
право куме та в очи

кисели били, това е като приказката за киселото грозде

70 мнения