Какво BMW да си взема

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Какво BMW да си взема

Мнение от marcy » 30 Сеп 2008, 19:47

Колеги имам дилема каква кола да си взема
Първо да кажа че ще слагам газов инжекцион задължително с тия цени на бензина няма как
та въпроса ми е кое ще е по добре на газ 318is ,320 или audi A4

ако е бмв мисля да е купе 95год нагоре
та кажете кои е по добрия вариант за газ и за поддъжка

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бавара

Мнение от Игнатов » 30 Сеп 2008, 19:51

Щом си решил да слагаш газ най-добре си вземи 316, щото тия с по-големите мотори не са направени за возене, а за КАРАНЕ, а пък спортна машина на газ - поне аз не го разбирам това!

П.П. То и 316-ката си е резачка отвсякъде, ама друго си е по-големия мотор!

ентусиаст
Аватар
Кара: настрани
Мечтае да кара: M3 Power
Детайли за колата: BMW E36 320 coupe

Мнение от stef4o_BMW » 30 Сеп 2008, 20:10

Направо си взимаи А4 и тва е. :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: M42 POWER

Мнение от petio_bmw 318is » 30 Сеп 2008, 20:24

объркал си марката за газовото :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от PeReZ » 30 Сеп 2008, 20:29

Добре що така се отнасяте бе хора. Не мога да повярвам че толкова много хора така убедено казват че на БМВ не може да му се сложи ГАЗ особено инжекцион, а в същото време на светофара до теб спират 3 бмв-та и 3-те на газ. Човека пита какво да си вземе, не влиза за уроци по морал.

Разликата във вървежа (поне според информацията във форума) между 318ис и 320и не е особено голяма а 318 харчел по-малко. Аз бих избрал 320, заради това че е 6 цилиндъра и двигателя е наистина с добра репутация (не че на 318ис е с лоша). Който кара 320 ще те посъветва да вземеш 320, който кара ИС ще ти каже взимай ИС. Най-добре гледай и за двата модела и от който модел намериш по-запазена, стегната, с повече екстри и т.н. вземи нея. Не се ръководи само от двигателя (и двата ИС и 320 са много добри). Ако взимаш 320 задължително вземи с ВАНОС (или иначе казано след 95 год.) понеже харчи по-малко и някой от кусурите на по стария двигател (м50) са оправени. Това е от мен.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Игнатов » 30 Сеп 2008, 20:34

PeReZ написа:...Не мога да повярвам че толкова много хора така убедено казват че на БМВ не може да му се сложи ГАЗ особено инжекцион...

То по-принцип може колега, ама е грехота!

Потребител
Аватар

Мнение от marcy » 30 Сеп 2008, 20:34

PeReZ мерси за съвета а твоето на газ ли е

Потребител
Аватар

Мнение от marcy » 30 Сеп 2008, 20:38

Denev написа:
PeReZ написа:...Не мога да повярвам че толкова много хора така убедено казват че на БМВ не може да му се сложи ГАЗ особено инжекцион...

колега знам че е грехота ама с тоя скъпия бензин
няма как ще се жертвам на газ ако искам да карам БМВ а не да седи в гаража и да го искарвам по единпът на седмица като доста познати

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NetWar » 30 Сеп 2008, 20:40

Аз съм за Audi A4 + Газ , тея BMW-та са куци коне а и на газ = загубена кауза :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: M42 POWER

Мнение от petio_bmw 318is » 30 Сеп 2008, 20:48

купи си кола сложи и газ за икониомия,а след година две ще даваш луди пари за ремонти и се ще си се вътрешно. още със слагането на Г.И. си 1500 лв. назад, ама то си е ваша работа.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Игнатов » 30 Сеп 2008, 20:49

marcy написа:
Denev написа:

колега знам че е грехота ама с тоя скъпия бензин
няма как ще се жертвам на газ ако искам да карам БМВ а не да седи в гаража и да го искарвам по единпът на седмица като доста познати

Виж колега, не че злорадствам или нещо подобно, обаче щом си решил да слагаш газ е по добре да си вземеш кола с по-опростен мотор и с по-евтина поддръжка (то по-принцип BMW с евтина поддръжка няма, ама определено 316i е "най-малкото зло").

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X1 F48
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Mr_Spirit » 30 Сеп 2008, 21:05

Виж сега който каквото иска да си приказва! Човека иска съвет, така си е решил така ще направи! Тука в тоя форум освен БМВ друга марка не се споменава и няма кво да говорим повече то е ясно! Пак ако щеш и М-ка си вземи и и сложи гас и си брамчи и толкова и хич да не ти дреме! А относно дали се чупи колата на гас или не то това няма значение! Всяка кола се чупи като и се правят километри из нашите родни пътища, а колегите който те съветват явно си пазят колите за нови и ако си направят една равносметка друго ядче ще приказват! Успех с покупката и прави каквото решиш за добре! Газовия инжекцион е добра алтернатива, за него и мога да кажа че разлика няма във вървенето, само да случиш на майстор и да ти я настрои! Аз съм на мнение че е грехота да даваш пари за бензин в момента! И другото което е най-важното като я вземеш я обслужи напълно и бади готов с доларите че няма да са малко! Абе с две думи взимаи си БМВ и ти си човека! ;)
Цяла България под едно небе с една марка автомобил - BMW !!! bmwpоwer-bg.net

Калоян Христов

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39
Мечтае да кара: лагерница
Детайли за колата: touring

.

Мнение от 4a4i » 30 Сеп 2008, 21:08

Виж колега, не че злорадствам или нещо подобно, обаче щом си решил да слагаш газ е по добре да си вземеш кола с по-опростен мотор и с по-евтина поддръжка (то по-принцип BMW с евтина поддръжка няма, ама определено 316i е "най-малкото зло").

хахаха,това "316 е най-малкото зло" като го прочета :mhihi: 2 литра по-малко масло в мотора е много по-малко зло а? :mhihi: ех тия гъзари с по 140 коня много станахте тука :winky: аааааа, на въпроса на колегата:отговор на заглавието на темата ти е-НОВО а на поста по-долу........А4 брат,БМВ-то не е същата кола като и сложиш газ,мани ги тия защитници на помията с която карат дето ще ти кажат че с газ върви по- добре от на бензин...па ако моеш и метан да сложиш :D Абееееее,дупетата със скъпите ИС-ки колко ви арчат у градо че на мене нещо с по малкото зло ......все е 11 и от горе :mhihi: Колега успех с избора на колицата ти пожелавам, вземаи квот ти е на сърце ;)
Изображение

Потребител
Аватар

.

Мнение от L1sk0 » 30 Сеп 2008, 21:12

не се занимаваи с глупости ! вземи си голф-3 чиста работа . няма да даваш за инжекция няма да имаш проблем с клапани и тн . газова уредбичка му е маиката баце . 300 кинта и се раждаш . мани го това бмв...

Потребител
Аватар

Мнение от marcy » 30 Сеп 2008, 21:34

L1sk0 гледам караш БМВ а пък ми говориш за голф
кво не си доволен от БМВ
що не си си взел голф

Следваща

Назад към E36