Какво BMW да си взема
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
66 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Какво BMW да си взема
Колеги имам дилема каква кола да си взема
Първо да кажа че ще слагам газов инжекцион задължително с тия цени на бензина няма как
та въпроса ми е кое ще е по добре на газ 318is ,320 или audi A4
ако е бмв мисля да е купе 95год нагоре
та кажете кои е по добрия вариант за газ и за поддъжка
Първо да кажа че ще слагам газов инжекцион задължително с тия цени на бензина няма как
та въпроса ми е кое ще е по добре на газ 318is ,320 или audi A4
ако е бмв мисля да е купе 95год нагоре
та кажете кои е по добрия вариант за газ и за поддъжка
- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
Добре що така се отнасяте бе хора. Не мога да повярвам че толкова много хора така убедено казват че на БМВ не може да му се сложи ГАЗ особено инжекцион, а в същото време на светофара до теб спират 3 бмв-та и 3-те на газ. Човека пита какво да си вземе, не влиза за уроци по морал.
Разликата във вървежа (поне според информацията във форума) между 318ис и 320и не е особено голяма а 318 харчел по-малко. Аз бих избрал 320, заради това че е 6 цилиндъра и двигателя е наистина с добра репутация (не че на 318ис е с лоша). Който кара 320 ще те посъветва да вземеш 320, който кара ИС ще ти каже взимай ИС. Най-добре гледай и за двата модела и от който модел намериш по-запазена, стегната, с повече екстри и т.н. вземи нея. Не се ръководи само от двигателя (и двата ИС и 320 са много добри). Ако взимаш 320 задължително вземи с ВАНОС (или иначе казано след 95 год.) понеже харчи по-малко и някой от кусурите на по стария двигател (м50) са оправени. Това е от мен.
Разликата във вървежа (поне според информацията във форума) между 318ис и 320и не е особено голяма а 318 харчел по-малко. Аз бих избрал 320, заради това че е 6 цилиндъра и двигателя е наистина с добра репутация (не че на 318ис е с лоша). Който кара 320 ще те посъветва да вземеш 320, който кара ИС ще ти каже взимай ИС. Най-добре гледай и за двата модела и от който модел намериш по-запазена, стегната, с повече екстри и т.н. вземи нея. Не се ръководи само от двигателя (и двата ИС и 320 са много добри). Ако взимаш 320 задължително вземи с ВАНОС (или иначе казано след 95 год.) понеже харчи по-малко и някой от кусурите на по стария двигател (м50) са оправени. Това е от мен.
Denev написа:PeReZ написа:...Не мога да повярвам че толкова много хора така убедено казват че на БМВ не може да му се сложи ГАЗ особено инжекцион...
То по-принцип може колега, ама е грехота!
колега знам че е грехота ама с тоя скъпия бензин
няма как ще се жертвам на газ ако искам да карам БМВ а не да седи в гаража и да го искарвам по единпът на седмица като доста познати
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
купи си кола сложи и газ за икониомия,а след година две ще даваш луди пари за ремонти и се ще си се вътрешно. още със слагането на Г.И. си 1500 лв. назад, ама то си е ваша работа.
marcy написа:Denev написа:PeReZ написа:...Не мога да повярвам че толкова много хора така убедено казват че на БМВ не може да му се сложи ГАЗ особено инжекцион...
То по-принцип може колега, ама е грехота!
колега знам че е грехота ама с тоя скъпия бензин
няма как ще се жертвам на газ ако искам да карам БМВ а не да седи в гаража и да го искарвам по единпът на седмица като доста познати
Виж колега, не че злорадствам или нещо подобно, обаче щом си решил да слагаш газ е по добре да си вземеш кола с по-опростен мотор и с по-евтина поддръжка (то по-принцип BMW с евтина поддръжка няма, ама определено 316i е "най-малкото зло").
- Mr_Spirit
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X1 F48
- Мечтае да кара: ///M
Виж сега който каквото иска да си приказва! Човека иска съвет, така си е решил така ще направи! Тука в тоя форум освен БМВ друга марка не се споменава и няма кво да говорим повече то е ясно! Пак ако щеш и М-ка си вземи и и сложи гас и си брамчи и толкова и хич да не ти дреме! А относно дали се чупи колата на гас или не то това няма значение! Всяка кола се чупи като и се правят километри из нашите родни пътища, а колегите който те съветват явно си пазят колите за нови и ако си направят една равносметка друго ядче ще приказват! Успех с покупката и прави каквото решиш за добре! Газовия инжекцион е добра алтернатива, за него и мога да кажа че разлика няма във вървенето, само да случиш на майстор и да ти я настрои! Аз съм на мнение че е грехота да даваш пари за бензин в момента! И другото което е най-важното като я вземеш я обслужи напълно и бади готов с доларите че няма да са малко! Абе с две думи взимаи си БМВ и ти си човека! 

- 4a4i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39
- Мечтае да кара: лагерница
- Детайли за колата: touring
.
Виж колега, не че злорадствам или нещо подобно, обаче щом си решил да слагаш газ е по добре да си вземеш кола с по-опростен мотор и с по-евтина поддръжка (то по-принцип BMW с евтина поддръжка няма, ама определено 316i е "най-малкото зло").
хахаха,това "316 е най-малкото зло" като го прочета

.
не се занимаваи с глупости ! вземи си голф-3 чиста работа . няма да даваш за инжекция няма да имаш проблем с клапани и тн . газова уредбичка му е маиката баце . 300 кинта и се раждаш . мани го това бмв...
66 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5