Развалят ли ги новите БМВ-та?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 25 Сеп 2008, 16:04

ja написа:Аз искам като излезе модела да ме грабне да си помечтая за него и като го купя да имам една сбъдната мечта ;)
:yes: :yes:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 25 Сеп 2008, 16:07

amd написа:Мен ей това ме притисни от една съседна тема :

emo_pld написа:
sappa написа:наистина ли Е92 е с пластмасови калници или ме лъжат очите :roll: :confused:

Не те лъжат очите. Аз преди 1 седмица много се очудих когато на един приятел на е92-ката му се облегнах на калника и се оказа пластмасов...

И кво точно те притИсни?
Изображение

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 25 Сеп 2008, 16:48

И пита даже :mhihi: Ами пластмасовия калник ме притисни - едно време колите май се правеха от метал? Всяко следващо поколения има все повече пластмаси, алуминиеви сплави и какви ли не шитове. Да, знам че трябва да има прогрес, че тези материали са по-леки, че колите се управляват много по-добре и т.н., но това си е гадно откъдето и да го погледнеш - най-скъпите коли да са с пластмасови калници!?!? :shock: Ако те закачи някой няма как да се изправи и боядиса, ами трябва да си купиш нов - който сигурно не е 100 лева.
Връзват ни ръцете да ходим само в оторизирани сервизи и да купуваме оригинални части с безумна надценка - ето това е, което мразя в политиката на BMW. Всяко болтче е уникално и не можеш да го отвиеш с нормален инструмент. И други марки сигурно правят така, но нямам наблюдения върху други марки от новите коли :lol:
BMW only!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 25 Сеп 2008, 16:53

пак българска работа ! сигурно тука са единственните хора които ги притеснява че трябва да си оправят колата в оторизиран сервиз. Ми кога имаш 100 бона за кола ще я караш там и те боли к*ра колко е един калник има каско за тая работа , що се тряа да е по сложно да се чука да се исправя и нз си кво. Отиваш сменяш и си като чисто нов кво не му харесвате не знам.
It`s party time !

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 25 Сеп 2008, 17:31

Правят ги пластмаски щото изработката е по-евтина. Иначе са си тон и половина почти...

клавиатурен мунингист
Аватар

Мнение от amd » 25 Сеп 2008, 19:07

Да, точно - спестяват разходите по изработка, на конвейра хвърчат поръчките, а после им търсят ебати цифрите. И според мен г-н Коцев, имаш малко изкривена представа за нещата - едва ли скоро ще изплащам кола за 100 000 лева, по-скоро се надявам след време да си купя някоя на няколко години за неколкократно по-малка сума. Тогава, когато вече има някакви километри и се очаква да започне обслужването. Не съм наркотрафикант, за да не ми дреме за парите! Не искам да им подарявам на Мюнхен-ци луди цифри за да ми гъзареят в лъскавия сервиз, при положение, че със същите усилия тази услуга може да се свърши много по-евтино.

Абе накратко - аз не искам да карам БМВ заради престижа, а заради удоволствието от шофирането! Обичам да пръскам пари, но така, че да ми носят максимално удолствие, а не просто да ги пръскам, за да си кажат хората колко съм преуспял. И въобще нещата се изкривиха за жалост - масово кисели гъзарчета купуват коли като ароматизатори, а производителите правят всичко възможно да им прибират парите - което е съвсем нормална маркетингова политика. Рекламират престижен продукт и го продават повече от добре. Но май взеха да изтървават нишката на истинския автомобил. Имат си качества, но на каква безумна цена и компромиси. Карат се няколко години и тежко му на този, който я купи след това. Ако си много богат всичко е ОК явно, но ние по-бедните не сме ли фенове на марката, нямаме ли право и ние на мнение ? Аз си мечтая просто да бяха малко по-достъпни и земни, а не с такива култови изхвъргации.

Пластмасови калници, егати! Това да не е Ситроен ? Имам идея колко струва палстмасата и метала, случайно, и по принцип пластмасата все още е по-евтина и по-чуплива :mhihi: Ужасно скъпа, пластмасова, капризна кола, към която хората да насочат цялата завист и омраза :roll: На Ауди и Мерцедес калниците пак ли са такива ?
BMW only!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 25 Сеп 2008, 19:11

Evelin Cotsev написа:пак българска работа ! сигурно тука са единственните хора които ги притеснява че трябва да си оправят колата в оторизиран сервиз. Ми кога имаш 100 бона за кола ще я караш там и те боли к*ра колко е един калник има каско за тая работа , що се тряа да е по сложно да се чука да се исправя и нз си кво. Отиваш сменяш и си като чисто нов кво не му харесвате не знам.

ами като стане на 5-7 години и си я купя аз да му бера гаилето нали :mhihi:
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 25 Сеп 2008, 19:22

laviatan написа:
Evelin Cotsev написа:пак българска работа ! сигурно тука са единственните хора които ги притеснява че трябва да си оправят колата в оторизиран сервиз. Ми кога имаш 100 бона за кола ще я караш там и те боли к*ра колко е един калник има каско за тая работа , що се тряа да е по сложно да се чука да се исправя и нз си кво. Отиваш сменяш и си като чисто нов кво не му харесвате не знам.

ами като стане на 5-7 години и си я купя аз да му бера гаилето нали :mhihi:

:mhihi: трява да пробвам да му растопя калника на някое със запалката :mhihi: не вярвам да е пластмаса като на кофички за кисело мляко. Те от Мюнхен си зная работата даите да не ставаме по големи инжинери от тях , щом е сложен тоя материал значи има някакво приложение и е по добър от ламарините.
It`s party time !

клавиатурен мунингист
Аватар

Мнение от amd » 25 Сеп 2008, 19:27

И аз това се надявам - да има някакъв скрит смисъл, който да прави по-добри колите от останалите, защото това, че са по-добри е безспорен факт :) И това ми крепи фенщината така да се каже :)

kusho написа:Тази тема няма ли кой да я заключи?

Защо бе колега, всяка 2-ра тема гледам някой реве да бъде заключена ?
Последна промяна amd на 25 Сеп 2008, 20:35, променена общо 1 път
BMW only!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kusho » 25 Сеп 2008, 19:31

Тази тема няма ли кой да я заключи?

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 26 Сеп 2008, 22:29

Изображение
Извинявайте ама новия дизайн нещо не минава :mhihi:
Изображение

Ето кво праи кораба
За десерт
E34 LAW
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 26 Сеп 2008, 23:22

минава и заминава
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Предишна

Назад към Извън Темата