Развалят ли ги новите БМВ-та?
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
ja написа:Аз искам като излезе модела да ме грабне да си помечтая за него и като го купя да имам една сбъдната мечта

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
amd написа:Мен ей това ме притисни от една съседна тема :emo_pld написа:sappa написа:наистина ли Е92 е с пластмасови калници или ме лъжат очите![]()
Не те лъжат очите. Аз преди 1 седмица много се очудих когато на един приятел на е92-ката му се облегнах на калника и се оказа пластмасов...
И кво точно те притИсни?
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
И пита даже
Ами пластмасовия калник ме притисни - едно време колите май се правеха от метал? Всяко следващо поколения има все повече пластмаси, алуминиеви сплави и какви ли не шитове. Да, знам че трябва да има прогрес, че тези материали са по-леки, че колите се управляват много по-добре и т.н., но това си е гадно откъдето и да го погледнеш - най-скъпите коли да са с пластмасови калници!?!?
Ако те закачи някой няма как да се изправи и боядиса, ами трябва да си купиш нов - който сигурно не е 100 лева.
Връзват ни ръцете да ходим само в оторизирани сервизи и да купуваме оригинални части с безумна надценка - ето това е, което мразя в политиката на BMW. Всяко болтче е уникално и не можеш да го отвиеш с нормален инструмент. И други марки сигурно правят така, но нямам наблюдения върху други марки от новите коли

Връзват ни ръцете да ходим само в оторизирани сервизи и да купуваме оригинални части с безумна надценка - ето това е, което мразя в политиката на BMW. Всяко болтче е уникално и не можеш да го отвиеш с нормален инструмент. И други марки сигурно правят така, но нямам наблюдения върху други марки от новите коли

BMW only!
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
пак българска работа ! сигурно тука са единственните хора които ги притеснява че трябва да си оправят колата в оторизиран сервиз. Ми кога имаш 100 бона за кола ще я караш там и те боли к*ра колко е един калник има каско за тая работа , що се тряа да е по сложно да се чука да се исправя и нз си кво. Отиваш сменяш и си като чисто нов кво не му харесвате не знам.
It`s party time !
- amd
- клавиатурен мунингист
-
Да, точно - спестяват разходите по изработка, на конвейра хвърчат поръчките, а после им търсят ебати цифрите. И според мен г-н Коцев, имаш малко изкривена представа за нещата - едва ли скоро ще изплащам кола за 100 000 лева, по-скоро се надявам след време да си купя някоя на няколко години за неколкократно по-малка сума. Тогава, когато вече има някакви километри и се очаква да започне обслужването. Не съм наркотрафикант, за да не ми дреме за парите! Не искам да им подарявам на Мюнхен-ци луди цифри за да ми гъзареят в лъскавия сервиз, при положение, че със същите усилия тази услуга може да се свърши много по-евтино.
Абе накратко - аз не искам да карам БМВ заради престижа, а заради удоволствието от шофирането! Обичам да пръскам пари, но така, че да ми носят максимално удолствие, а не просто да ги пръскам, за да си кажат хората колко съм преуспял. И въобще нещата се изкривиха за жалост - масово кисели гъзарчета купуват коли като ароматизатори, а производителите правят всичко възможно да им прибират парите - което е съвсем нормална маркетингова политика. Рекламират престижен продукт и го продават повече от добре. Но май взеха да изтървават нишката на истинския автомобил. Имат си качества, но на каква безумна цена и компромиси. Карат се няколко години и тежко му на този, който я купи след това. Ако си много богат всичко е ОК явно, но ние по-бедните не сме ли фенове на марката, нямаме ли право и ние на мнение ? Аз си мечтая просто да бяха малко по-достъпни и земни, а не с такива култови изхвъргации.
Пластмасови калници, егати! Това да не е Ситроен ? Имам идея колко струва палстмасата и метала, случайно, и по принцип пластмасата все още е по-евтина и по-чуплива
Ужасно скъпа, пластмасова, капризна кола, към която хората да насочат цялата завист и омраза
На Ауди и Мерцедес калниците пак ли са такива ?
Абе накратко - аз не искам да карам БМВ заради престижа, а заради удоволствието от шофирането! Обичам да пръскам пари, но така, че да ми носят максимално удолствие, а не просто да ги пръскам, за да си кажат хората колко съм преуспял. И въобще нещата се изкривиха за жалост - масово кисели гъзарчета купуват коли като ароматизатори, а производителите правят всичко възможно да им прибират парите - което е съвсем нормална маркетингова политика. Рекламират престижен продукт и го продават повече от добре. Но май взеха да изтървават нишката на истинския автомобил. Имат си качества, но на каква безумна цена и компромиси. Карат се няколко години и тежко му на този, който я купи след това. Ако си много богат всичко е ОК явно, но ние по-бедните не сме ли фенове на марката, нямаме ли право и ние на мнение ? Аз си мечтая просто да бяха малко по-достъпни и земни, а не с такива култови изхвъргации.
Пластмасови калници, егати! Това да не е Ситроен ? Имам идея колко струва палстмасата и метала, случайно, и по принцип пластмасата все още е по-евтина и по-чуплива

BMW only!
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Evelin Cotsev написа:пак българска работа ! сигурно тука са единственните хора които ги притеснява че трябва да си оправят колата в оторизиран сервиз. Ми кога имаш 100 бона за кола ще я караш там и те боли к*ра колко е един калник има каско за тая работа , що се тряа да е по сложно да се чука да се исправя и нз си кво. Отиваш сменяш и си като чисто нов кво не му харесвате не знам.
ами като стане на 5-7 години и си я купя аз да му бера гаилето нали

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
laviatan написа:Evelin Cotsev написа:пак българска работа ! сигурно тука са единственните хора които ги притеснява че трябва да си оправят колата в оторизиран сервиз. Ми кога имаш 100 бона за кола ще я караш там и те боли к*ра колко е един калник има каско за тая работа , що се тряа да е по сложно да се чука да се исправя и нз си кво. Отиваш сменяш и си като чисто нов кво не му харесвате не знам.
ами като стане на 5-7 години и си я купя аз да му бера гаилето нали

It`s party time !
- amd
- клавиатурен мунингист
-
И аз това се надявам - да има някакъв скрит смисъл, който да прави по-добри колите от останалите, защото това, че са по-добри е безспорен факт
И това ми крепи фенщината така да се каже
Защо бе колега, всяка 2-ра тема гледам някой реве да бъде заключена ?

kusho написа:Тази тема няма ли кой да я заключи?
Защо бе колега, всяка 2-ра тема гледам някой реве да бъде заключена ?
Последна промяна amd на 25 Сеп 2008, 20:35, променена общо 1 път
BMW only!
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
минава и заминава
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче